Vedlikehold og service

Oppdatering av programvare

Når du vedlikeholder din bil hos et autorisert Hyundai-verksted vil de sjekke og eventuelt installere nyeste versjoner av programvaren. Dette er en del av den servicen du bare får hos et autorisert Hyundai-verksted. Vær obs på at kartoppdatering følger et annet program og er avhengig av avtale inngått med din lokale Hyundai forhandler. Spør etter MapCare ved neste forhandlerbesøk for å være sikker på at du får siste kartoppdatering. 

Ordinært vedlikehold

Ordinært vedlikehold eller service er viktig for å bevare og forlenge din Hyundais levetid, samt holde bilen driftssikker. En godt vedlikeholdt bil holder også andrehåndsverdien oppe, slik at du får mest mulig tilbake den dagen du skal skifte bil

Påminnelse om ordinært vedlikehold

Påminnelse om periodisk kjøretøy kontroll/EU kontroll

Dette er en oppgave myndighetene ikke lenger utfører og har sluttet å minne bileierne om. Alle våre autoriserte Hyundai merkeverksteder utfører selvfølgelig EU-kontroller, og sender deg gjerne et brev eller en elektronisk melding for å minne deg på når din bil skal inn til kontroll.

EU kontroll

Sikkerhetskampanje

Hyundai har som alle andre bilmerker fra tid til annen sikkerhetskampanjer på enkelte modeller. Hver gang du er innom et autorisert Hyundai-verksted vil de sjekke at en eventuell kampanje på din bil er gjennomført, og hvis ikke umiddelbart utføre kontrollen.

Sikkerhetskampanjer

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut