Deler og tilbehør

Tilbehør til din Hyundai

Finn tilbehøret som gjør at bilen er tilpasset din livsstil og praktiske daglige behov. Hyundai har et velassortert utvalg av tilbehør for ettermontering. Det vi viser her er bare en liten del av hva vi kan tilby, og er et utvalg av det du kanskje ønsker når du skal ha ny bil. Spør din lokale Hyundai-forhandler om et pristilbud, og hvis du har andre ønsker fortell om det!

Bagasjeromsmatte og støtfangerbeskyttelse

Beskytt bagasjerommet ditt med en bagasjeromsmatte og suppler med støtfangerbeskyttelse som gjør at du enkelt kan hindre lakkriper i innlastingssonen. Rengjøringen av bagasjerommet er enklere med en bagasjeromsmatte som kan tørkes av, eller tas ut og spyles.

Bagasjeromsmatte og støtfangerbeskyttelse

Felger og vinterhjul

Har du handlet hos en Hyundai-forhandler blir din Hyundai alltid utstyrt med originale Hyundai felger og dekk av premium kvalitet. Felgene kan være til vinterbruk, eller for ekstra styling på sommertid.

Felger og vinterhjul

Innvendige matter

Gummimatter, eller de mer eksklusive velurmattene kan leveres til din bil. Fortell selgeren om dine behov. Kanskje du ønsker en lun og myk velurmatte til sommeren, og gummimatter som enkelt samler opp snø og slaps om vinteren?

Innvendige matter

Lastestativ

En planke hjem fra byggevarebutikken, skitur på fjellet, kajakk til padleturen, sykler eller lasteboks med på ferien. Uansett behov; Lastestativet er basis for alt dette.

Lastestativ

Sidelister

Er du redd for parkeringsbulker og ønsker ekstra beskyttelse på siden, eller kun for at det ser bra ut? Et smart valg! Sidelister gir god beskyttelse og ser bra ut.

Sidelister

Tilhengerfeste

Har du tilhenger, campingvogn eller frakter du sykler på stativ bak bilen, tilhengerfeste må i så fall på! Fast kule eller avtagbart, flere muligheter med elektriske tilkoblinger, valget er ditt.

Tilhengerfeste

Fem års garanti

Alt våre forhandlere leverer deg av originalt Hyundai tilbehør har selvfølgelig 5-års garanti, og er omfattet av vår 5 års garanti på originale merkedeler. Les mer om vår bilgaranti program

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut