Gå til innhold

Teknologi og design

  • Publisert: 22.11.17

Teknologi

Teknologi er et vidt begrep, og spenner fra de mest avanserte elektroniske styreenheter til stålkvalitet i et bilkarosseri. Hyundai investerer tungt i teknologi på alle nivåer, også i produksjonsteknologi, en av hovedfaktorene som gjør det mulig å tilby biler med utstyr vi bare fant på dyrere biler for få år siden.

 

For Hyundai er det viktig med nærhet til markedet. Derfor har vi opprettet et europeisk utviklingssenter i Tyskland som står bak bilene som er laget for det europeiske markedet, bl a i20 og i30. I tillegg har vi teknologiske forskningssentre i Korea, USA, Japan og India, og testbaner i Korea og USA. 

Design

Hyundais design skal bidra til at hver bil vi lager er unik. Designfilosofien er basert på inspirasjon fra naturen, og designspråket skal bidra til at du øyeblikkelig gjenkjenner en Hyundai.

Resultatet blir biler med et strømlinjeformet og moderne utseende. Man skal kjenne igjen en Hyundai på den hexagonale (sekskantede) grillen med kaskade-mønster og flytende linjer som slekter på hverandre.

Gjennom design vil vi tilby våre kunder verdier som tilfredsstiller utover bare å kjøpe og eie et kjøretøy.

Back to top