Sponsorater og samfunnsansvar

FIFA

Hyundai har vært offisiell partner av blant annet VM i Tyskland i 2006, EM i 2008, VM i Syd-Afrika i 2010, EM i Polen/Ukraina , VM i Brasil sommeren 2014 og EM i Frankrike nå i sommer. Vår avtale med det internasjonale fotballforbundet strekker seg til 2022.

Les mer om Hyundai og FIFA

FIFA

Motorsport

Hyundai satser hardt på WRC. Ingen annen motorsport bringer tilskuerne nærmere det som skjer enn rally. Hyundai satser med tre spesialbygde i20 og deltar i alle WRC-løp rundt om i verden. WRC betyr spenning, utfordring, lidenskap og ytelse. Følg satsingen på https://www.facebook.com/HyundaiNorge 

Les mer om Hyundai Motorsport

WRC

Arctic Race

Hyundai er en av sponsorene for sykkeløpet Arctic Race som foregår hvert år på utvalgte naturskjønne strekninger nord for polarsirkelen. 

Les mer om Hyundai og Arctic Race

Foto: P.Perreve

Skills for the future

Hyundai Motor Company og Junior Achievement-Young Enterprise Europe har inngått partnerskap for å fremme økt forståelse og bevissthet blant ungdom om vitenskap, teknologi, ingeniørfag, matematikk og entreprenørskap.

I de neste tre årene, vil 10 000 unge mellom 15 og 18 år i 15 europeiske land har mulighet til å prøve seg i bedrifter, lære verdifulle ferdigheter og anvende sin kunnskap på nye måter.

Les mer om «Skills for the Future»

Skills for the future

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut