Gå til innhold

IONIQ – en helt ny modellserie med rene elbiler.

  • Publisert: 10.08.20

Meld deg på nyhetsbrevet

Vil du være en av de første til å få informasjon om helt nye IONIQ og de nye elbilmodellene, meld deg på vårt nyhetsbrev.

IONIQ MED NYE ELBILER I 2021, 2022 og 2024.

Nå blir IONIQ et dedikert undermerke for en helt ny modellrekke av rene elbiler. Hyundai lanserer tre nye og innovative elbiler i løpet av en fireårsperiode. IONIQ 5 blir lansert tidlig i 2021, som er basert på det innovative Hyundai 45-konseptet. I 2022 kommer IONIQ 6, en elektrisk familie-sedan, som baserer seg på Prophecy. IONIQ 7 er en stor elektrisk SUV som lanseres tidlig i 2024.

I'M IN CHARGE.

De nye modellene under IONIQ-merket vil alle være basert på Hyundais helt nye «Electric Global Modular Platform», også kjent som E-GMP. Det vil gi bilene svært rask lading og lang rekkevidde. Den nye dedikerte elbilplattformen gjør også at Hyundai kan tenke helt nytt om bilinteriør, og heller skape «smart living spaces». Dette innebærer blant annet seter med store tilpasnings- og justeringsmuligheter, trådløse tilkoblingsmuligheter og underholdning, og unike funksjoner som hanskerom designet som skuffer. Paradigmeskiftet i plattformen vil strekke seg inn i brukergrensesnittene, som vil være enkle, intuitive og ergonomiske.

IONIQ er et rent elbilmerke.

Det nye undermerket IONIQ vil blant annet gi ultrarask lynlading, smarte og dedikerte interiørløsninger og ren batterienergi. Samtidig vil dette kombineres med fremtidsinnovasjoner som smelter sammen design, teknologi og tjenester til integrert funksjonalitet både i og utenfor bilen.

   

   

HYUNDAI IONIQ.

IONIQ ble i 2016 lansert som verdens første bil med tre elektriske drivlinjer, Hybrid, Plug-In Hybrid og Electric. Slik kunne kundene velge bilen som passet best til sine behov, avhengig av hvor langt man kjører og hvilke lademuligheter man har.

Inspirasjonen.

Ordet IONIQ er sammensatt av to ord – ion og unique (unik på norsk). Et ion har liten masse og høy bevegelighet. Elektrisitet omdannes til energi når to ioner med positiv lading vandrer.

   

Kommer snart ...

Den første modellen som vil bli presentert, er IONIQ 5, som er basert på det innovative Hyundai 45-konseptet. Vil du være en av de første til å motta informasjon om denne nye modellen, meld deg på vårt nyhetsbrev nederst på siden.

Tre rene elbiler.

I løpet av de tre neste årene vil Hyundai presentere tre rene elbiler under merket IONIQ; IONIQ 5, IONIQ 6 og IONIQ 7.

   

Meld deg på nyhetsbrevet

Vil du være en av de første til å få informasjon om helt nye IONIQ og de nye elbilmodellene, meld deg på vårt nyhetsbrev.

Back to top