Gå til innhold

Om Hyundai

Hyundai Motor Company er en av verdens største bilprodusenter, og har vært representert på det norske markedet siden 1992. Siden den gang har vi levert over 100 000 biler i Norge.

Hyundai kom til Norge i 1992 under navnet Hyundai Auto Norge. I 1995 var de første 10 000 biler solgt i Norge. Året etter var Hyundai Accent blant de mest solgte modellene i landet. I 2005 ble agenturet overtatt av Hyundai Motor Company i Seoul, Korea og selskapsnavnet ble endret til Hyundai Motor Norway. I dag er vi et datterselskap av Hyundai Motor i Storbritannia (HMUK). Ved slutten av 2017 har over 100 000 Hyundai blitt registrert på norske skilt. Vi holder til i Alf Bjerkes vei 8 på Alna i Oslo med ca. 30 ansatte og 52 forhandlere spredt over hele Norge.

Prophecy – Elektrisk konseptbil

En helt ny designretning med vakker silhuett, utmerket aerodynamikk og morgendagens teknologi. Dette er Prophecy – fremtidens kjøreopplevelse.

Historie

Hyundai startet i det små. Et frø av fremtidstro, sådd i et land uten noen form for bilproduksjon, har nå blitt til en veritabel skog med forgreninger til alle deler av kloden.

Design – Konseptbilen «Le Fil Rouge» fra 2018.

«Le Fil Rouge»-konseptet viser at det går en rød tråd gjennom Hyundais tidligere, nåværende og fremtidige design. «Le Fil Rouge»-konseptet er en nytolkning av Hyundais designarv som springer ut fra det lett gjenkjennelige og sportslige utseendet til Hyundai Coupé Concept i 1974. 

Hyundai globalt

Hyundai Motor er i dag en av verdens største bilprodusenter og verdens 35. mest verdifulle selskap (2017).

Kjerneverdier

Våre 5 kjerneverdier har vært sentrale for oss gjennom hele vår historie, og er prinsipper som alle i vår organisasjonen gjør sitt beste for etterleve.

Sponsorater

Som en del av vår strategi for bedre og mer kreativ kontakt med kundene, en strategi vedtatt i selskapets toppledelse i 2005, har Hyundai inngått diverse sponsorater. Vi er blant annet med på å sponse VM i fotball, verdens største sportsarrangement.

Gjenvinning

Hyundai Motor tar ansvar for sine produkter i hele produktets levetid og vi sørger for ved hjelp av vår samarbeidspartnere på det lokale plan å ta vare på din gamle bil når lang og tro tjeneste er utført.

Hyundai feirer 30 år med innovativ utvikling

Allerede på tidlig 1990-tallet begynte Hyundai med elbileksperimenter, og har i de siste 30 årene vært en innovasjonsleder av miljøvennlige biler. I dag har Hyundai det største utvalget av drivlinjer på markedet – her er historien.

Back to top