Gå til innhold

Om Hyundai

Hyundai Motor Company er en av verdens største bilprodusenter, og har vært representert på det norske markedet siden 1992. Siden den gang har vi levert over 100 000 biler i Norge.

Hyundai kom til Norge i 1992 under navnet Hyundai Auto Norge. I 1995 var de første 10 000 biler solgt i Norge. Året etter var Hyundai Accent blant de mest solgte modellene i landet. I 2005 ble agenturet overtatt av Hyundai Motor Company i Seoul, Korea og selskapsnavnet ble endret til Hyundai Motor Norway. I dag er vi et datterselskap av Hyundai Motor i Storbritannia (HMUK). Ved slutten av 2017 har over 100 000 Hyundai blitt registrert på norske skilt. Vi holder til i Alf Bjerkes vei 8 på Alna i Oslo med ca. 30 ansatte og 52 forhandlere spredt over hele Norge.

Historie

Hyundai startet i det små. Et frø av fremtidstro, sådd i et land uten noen form for bilproduksjon, har nå blitt til en veritabel skog med forgreninger til alle deler av kloden.

Hyundai globalt

Hyundai Motor er i dag en av verdens største bilprodusenter og verdens 35. mest verdifulle selskap (2017).

Kjerneverdier

Våre 5 kjerneverdier har vært sentrale for oss gjennom hele vår historie, og er prinsipper som alle i vår organisasjonen gjør sitt beste for etterleve.

Sponsorater

Som en del av vår strategi for bedre og mer kreativ kontakt med kundene, en strategi vedtatt i selskapets toppledelse i 2005, har Hyundai inngått diverse sponsorater. Vi er blant annet med på å sponse VM i fotball, verdens største sportsarrangement.

Gjenvinning

Hyundai Motor tar ansvar for sine produkter i hele produktets levetid og vi sørger for ved hjelp av vår samarbeidspartnere på det lokale plan å ta vare på din gamle bil når lang og tro tjeneste er utført.

Back to top