Gå til innhold
Vision T

Vision T

Neste trinn innen SUV-design.

Vision T er basert på designfilosofien sensuous sportiness og er et eksempel på hvordan Hyundais miljøvennlige SUV-modeller i mellomklassen kommer til å se ut i fremtiden.

Grill med luftspjeld.

Grill med luftspjeld.

Luftspjeldene i grillen åpnes og lukkes automatisk avhengig av hastigheten for å optimere luftstrømmen og drivstofforbruket, og skaper samtidig en unik og dynamisk front.

Presis profil.

Presis profil.

Designet til sidevinduene er strømlinjeformet og brytes ikke av sidespeil, dørhåndtak eller stolper. Den stilrene vindusdesignen rammes inn av en list i satengmatt krom.

Markante lettmetallfelger.

Markante lettmetallfelger.

De store lettmetallfelgene med fem eiker har satengmatt krom på forsiden og matt grå sider. Bak felgene er de mørkeoransje bremsekaliperne godt synlige.

Skjulte hovedlykter.

Skjulte hovedlykter.

Hovedlyktene og kjørelysene som først kommer til syne når motoren er startet, er sømløst integrert i kaskadegrillen med mørk kromfinish.

Dynamisk profil.

Dynamisk profil.

Profilen til Vision T utstråler kraft og fremdrift. Langt panser, rett taklinje, lang akselavstand og korte overheng gir den et dynamisk utseende.

Følg med

Hold deg oppdatert på våre spennende konsepter og nye designretninger.

Opplysningene ovenfor vil bli lagret av Hyundai når du sender dem inn til oss. Hvis du vil vite mer om hvordan og hvorfor vi behandler personopplysningene om deg, kan du klikke her

Back to top