Gå til innhold
Tucson

Tucson

Looks great. Is Great.

Raffinert design / Høy komfort med praktiske løsninger / God kjøredynamikk og høy sikkerhet

Fra kr.

435 900,-

SE "THE SWITCH"

Tucson er så storslått at den fortjener hovedrollen i en film, ikke bare en vanlig TV-reklame. I den nye kortfilmen "The Switch" byttes hovedpersonens bil ut med en Tucson. Det blir en fartsfylt kjøretur der han plukker opp en haiker, forfølges av en klovn og overlever en biljakt. Tucson er bilen for deg som ønsker mer spenning i hverdagen.

SMARTE LØSNINGER OG UMISKJENNELIG DESIGN

Tucson er utstyrt med smart teknologi og praktiske løsninger.

Blindsonevarsler

Blindsonevarsler

Blindsonevarsleren varsler deg dersom et kjøretøy nærmer seg i blindsonen.

Panoramatak

Panoramatak

Panoramataket slipper masse lys inn i kupeen og gir utsikt til himmelen.

Smart baklukebetjening

Smart baklukebetjening

Systemet åpner bakluken på Tucson automatisk når du har med deg smartnøkkelen og står i aktiveringssonen i minst tre sekunder.

Ryggekamera

Ryggekamera

Bildene fra ryggekameraet hjelper deg å se området bak bilen når du rygger. Dynamiske linjer gjør det enkelt å plassere bilen perfekt i parkeringsluken.

EN IMPONERENDE KOMBINASJON AV TEKNOLOGI OG DESIGN

Tucson kombinerer kjøredynamikk og smart design.

STRØMLINJEFORMET DESIGN

Raffinerte flater, definerte linjer og balanserte proporsjoner gir bilen et sportslig utseende.

AERODYNAMISK DESIGN

Den stilfulle profilen til Tucson har også en viktig funksjon. Den forbedrer luftmotstandskoeffisienten, og sammen med den økte akselavstanden gjør den bilen mer stabil i høye hastigheter. Spoilerleppen på støtfangeren foran og sidene på hekkspoileren er forbedret, kurven på A-stolpen er redusert og understellet er aerodynamisk optimert.

SMART OG PRAKTISK

Med den smarte betjeningsfunksjonen åpnes bakluken automatisk når smartnøkkelens nærvær registreres i tre sekunder. Det er spesielt praktisk når du skal laste store og tunge gjenstander inn i Tucson. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40. Det gjør det enkelt å utnytte bagasjeplassen.

Smart og praktisk

Smart og praktisk

Smart baklukebetjening

Smart baklukebetjening

Bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 60/40

Bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 60/40

Høy passasjersikkerhet

Tucson kombinerer ekstra kraftige materialer og intelligent sikkerhetsteknologi for å beskytte alle i bilen. Kupeen er laget av avansert høyfast stål som er formet ved varmpressing. De aktive sikkerhetsfunksjonene inkluderer automatisk nødbremsassistent, filskiftevarsler, blindsonevarsler og Advanced Traction Cornering Control.

1,6-liters T-GDi-motor

1,6-liters T-GDi-motor med 7-trinns dobbelclutchgirkasse Den 1,6-liters T-GDi-motoren kombinert med Hyundais 7-trinns dobbelclutchgirkasse gir kontant respons, raske girskift og lavere drivstofforbruk.

DYNAMISK DESIGN

Hyundai Tucson har et sportslig utseende. Det understrekes av elementer som LED hovedlyktene som møter hjørnene på kaskadegrillen, de strukturerte sidene og den brede hekken.

Grill i kromfinish

Grill i kromfinish

Fronten på Tucson domineres av kaskadegrillen, som er Hyundais signaturelement. Grillen leveres i Dark Silver- eller kromfinish, avhengig av bilens utstyrsnivå.

LED hovedlykter

LED hovedlykter

De kraftige LED hovedlyktene gir et klart lys. De smale tredimensjonale lyktene går sømløst over i de øvre hjørnene på grillen og får bilen til å se enda bredere ut.

Tåkelys og LED kjørelys

Tåkelys og LED kjørelys

Tåkelysene er montert lavt på fronten og øker sikkerheten når sikten er dårlig. De kileformede LED kjørelysene er plassert rett under dem i kanten av støtfangeren foran.

Lettmetallfelger

Lettmetallfelger

Velg lettmetallfelger som matcher din stil. Felgene påvirker smidigheten og drivstofforbruket. Tucson kan leveres med 16", 17" og 19" felger i sportslig design.

Beskyttelsesplate

Beskyttelsesplate

Blinklys i sidespeilene

Blinklys i sidespeilene

Blinklysene i sidespeilhusene gir tydelige signaler til andre trafikanter og øker sikkerheten når du skal svinge av eller skifte kjørefelt.

Panoramatak

Panoramatak

Panoramataket har stor åpning og slipper lys og luft inn i kupeen.

Sidekontur

Sidekontur

Profillinjen stiger bakover mot C-stolpen og leder blikket mot hekkspoileren.

LED kombinasjonsbaklykter

LED kombinasjonsbaklykter

Lysdiodene er samlet i lave, brede baklykter med stilfullt design.

Beskyttelsesplate under bilen bak

Beskyttelsesplate under bilen bak

Beskyttelsesplaten gir bakparten på Tucson et røffere utseende. Du kan velge mellom to ulike utførelser.

Doble eksosrør

Doble eksosrør

De trapesformede eksosrørene er plassert i beskyttelsesplaten under bilen og understreker den høye kvaliteten til Tucson.

Sidelister

Sidelister

De sportslige sidelistene i kontrastfarge binder sammen hjulbuene og fremhever den lange akselavstanden.

Vindusvisker-/spyleranlegg bak

Vindusvisker-/spyleranlegg bak

Komponentene i spyler-/viskeranlegget bak er integrert i baklukedesignet.

Hekkspoiler med høytmontert bremselys

Hekkspoiler med høytmontert bremselys

Den aerodynamiske hekkspoileren har et høytmontert bremselys som tydelig viser førerne bak deg at du bremser.

BRUKERVENNLIG BETJENING

I den romslige kupeen kommuniserer Tucson med deg ved hjelp av et avansert brukergrensesnitt i informasjonsdisplayet i kombiinstrumentet.

Supervision instrumentpanel

Supervision instrumentpanel

Supervision instrumentpanel med 4,2" TFT LCD-fargeskjerm Kjøreinformasjon vises tydelig på supervision-skjermen som er plassert midt i førerens synsfelt.

Multifunksjonsratt

Multifunksjonsratt

Tastene på rattet gjør at du kan styre mange funksjoner uten å ta hendene av rattet. Det oppvarmede rattet holder hendene varme på kalde dager.

Automatisk klimaanlegg

Automatisk klimaanlegg

Det automatiske klimaanlegget har to soner med separat temperaturinnstilling for forsetene.

Navigasjonssystem

Navigasjonssystem

LIVE-tjenester gir deg informasjon om trafikken, fotobokser, været og interessepunkter. Informasjonen vises på den 8-tommers skjermen til navigasjonssystemet. Gratis oppdateringer i 7 år er inkludert.

Bagasjeromsvolum

Bagasjeromsvolumet er det største i klassen og kan økes fra 513 til 1 503 liter, blant annet ved å justere høyden på bagasjeromsgulvet (to trinn). Under gulvet er det mer oppbevaringsplass. Når bagasjeromstildekningen trekkes ut, synes ikke det du har i bagasjerommet. Den kan stues bort i bilen når den ikke er i bruk.

Bakseterygg som kan deles

Bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 60:40 Bagasjeromsvolumet er på 513 liter, og kan utvides ved å legge ned ett av eller begge baksetene, slik at du får plass til lange og store gjenstander.

Ventilasjon for passasjerene i baksetet

Passasjerene i baksetet kan stille inn luftdysene og styre luften dit de ønsker.

Festesystem for barneseter

SOFIX-systemet er enkelt å bruke og sørger for at kompatible barneseter er sikkert festet.

Elektronisk parkeringsbrems

Den kompakte parkeringsbremsen tar liten plass mellom forsetene.

Tilkoblingsmuligheter (AUX og USB)

Tilkoblingsportene kan du bruke til å koble til de fleste typer musikkspillere, inkludert minnepinner.

KRAFTIG OG ØKONOMISK

Dagens teknologi gjør det mulig å hente høyere effekt og dreiemoment ut av mindre motorer og samtidig redusere drivstofforbruket. Ett eksempel på dette er den 1,6-liters T-GDi-motoren kombinert med Hyundais 7-trinns dobbelclutchgirkasse.

1,6-liters T-GDi-bensinmotor

1,6-liters T-GDi-bensinmotoren har en toppeffekt på 177 hk ved 5 500 o/min og et maksimalt dreiemoment på 265 Nm ved 1 500–4 500 o/min.

   

7-trinns dobbelclutchgirkasse

7-trinns dobbelclutchgirkasse

Sammenlignet med tradisjonelle automatgirkasser gir Hyundais 7-trinns dobbelclutchgirkasse lavere drivstofforbruk, lavere CO2-utslipp og raskere akselerasjon.

Avansert firehjulsdrift

Avansert firehjulsdrift

Kombinasjonen av Advanced Traction Cornering Control og toppmoderne firehjulsdriftsystem betyr sikker manøvrering og stabilitet i ekstreme situasjoner.

McPherson-forstilling

McPherson-forstilling

Den forbedrede forstillingen gir mer direkte styrerespons og høyere kjørekomfort.

MultiLink-bakhjulsoppheng

MultiLink-bakhjulsoppheng

Den optimerte geometrien til bakhjulsopphenget bedrer kjørekomforten og -stabiliteten.

VI PRIORITERER SIKKERHETEN

Den høye sikkerheten i Tucson skyldes ikke bare den avanserte teknologien, men også den smarte bruken av konstruksjonsmaterialer som gir bilen et av de stiveste karosseriene i klassen.

Blindsonevarsler

Sensorer overvåker områdene bak og på siden av bilen og varsler deg dersom det kommer kjøretøyer inn i blindsonen. Du varsles med et symbol i sidespeilet på siden det gjelder, og et annet i kombiinstrumentet. Hvis du setter på blinklyset mens det er et kjøretøy i blindsonen, varsles det med et lydsignal.

Stabilitetskontroll

Når du bremser eller svinger på vått eller glatt føre, gir stabilitetskontrollen deg ekstra trygghet. Et innebygd elektronisk stabilitetsprogram og elektrisk servostyring sørger for ekstra stabilitet.

Bremseassistent for nedoverbakke og bakkestartassistent

Tucson tar bakkestart og bratte nedoverbakker på strak arm. Bremseassistenten tilpasser bremsetrykket for å holde en sikker, jevn hastighet ned bakken. Bakkestartassistenten holder bilen i ro med bremsene, slik at den ikke ruller bakover.

Smart parkeringsassistent

Den smarte parkeringsassistenten gjør det enklere å parkere ved hjelp av ultralydsensorer foran, bak og på sidene. Den finner passende parkeringsluker og styrer så bilen på plass i luker både parallelt med og på tvers av veibanen. Parkeringsassistenten kan også hjelpe deg å kjøre ut av parkeringsluken med den integrerte EXIT-modusen.

Nødbremsassistent

Nødbremsassistent

Radar- og kamerasystemene i bilens front registrerer kjøretøy og fotgjengere i veien foran bilen. Hvis systemet registrerer at det er fare for kollisjon, utløser nødbremsassistenten et varselsignal og bremser bilen gradvis for å minimere kollisjonsfaren og redusere konsekvensene av en eventuell kollisjon.

Aktiv filskifteassistent

Aktiv filskifteassistent

Bilen er utstyrt med kameraer som overvåker veimerkingen. Systemet varsler deg visuelt og med lydsignaler hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet uten at du har slått på blinklyset. Systemet kan også aktivere lett motstyring ved behov.

Statiske kurvelys

Statiske kurvelys

Når du svinger i mørket, lyser de statiske kurvelysene i den retningen du svinger. Det gir bedre sikt og dermed høyere sikkerhet.

Advanced Traction Cornering Control

Advanced Traction Cornering Control

Ved å fordele dreiemomentet til hjulene som har best veigrep, bidrar Advanced Traction Cornering Control til økt sikkerhet og bedre kjøreegenskaper. I tillegg bremser systemet bakhjulet i innersving kontrollert.

Avansert høyfast stål og seks kollisjonsputer

Tucson har det stiveste karosseriet i klassen takket være den forsterkede karosserikonstruksjonen og bruken av avansert høyfast stål som er formet ved varmpressing. Bilen er også utstyrt med to frontkollisjonsputer, to sidekollisjonsputer foran og to kollisjonsgardiner i bilens lengde.

Elektronisk parkeringsbrems

Den elektroniske parkeringsbremsen aktiveres og deaktiveres enkelt med en knapp.

Dekktrykkovervåkning

Systemet overvåker trykket i alle dekkene. Avvik vises i kombiinstrumentet.

Aktive hodestøtter

De bevegelige hodestøttene kompenserer for passasjerens vekt og høyde. Dermed reduserer de faren for nakkeslengskader og andre hode- og nakkeskader til et minimum.

TEKNOLOGI FOR ØKT KOMFORT

Tucson har mange funksjoner og praktiske systemer som sørger for høy komfort for alle i bilen.

Smart baklukebetjening

Smart baklukebetjening

Systemet åpner bakluken automatisk når du har med deg smartnøkkelen og står i aktiveringssonen i minst tre sekunder. Før bakluken åpnes, varsles du med et lydsignal og et kort blink med blinklysene.

Setejustering for baksetene

Setejustering for baksetene

Passasjerene i baksetet kan finne en behagelig sittestilling ved å justere vinkelen på bakseteryggen med en hendel på siden av seteputen.

Forseter

Forseter

Forsetene kan leveres med elektrisk justering og en rekke innstillingsmuligheter.

Med 8-veis innstilling (ekstrautstyr) kan passasjeren i forsetet finne den mest behagelige sittestillingen. Førersetet har 10-veis innstilling som inkluderer 2-veis korsryggstøtte med elektrisk justering (ekstrautstyr).

Oppvarmede og ventilerte seter

Oppvarmede og ventilerte seter

Setene holder deg varm om vinteren og avkjølt om sommeren. Kjøleviftene er integrert i setene. Varmen i forsetene har tretrinns innstilling. I baksetene (pute og seterygg) har den totrinns innstilling.

Cruise control

Cruise control

Velg ønsket hastighet, og systemet holder denne hastigheten til du bremser, akselererer eller skifter gir.

Bagasjeromstildekning

Bagasjeromstildekning

Beskytter bagasjerommet mot innsyn.

Posekrok på bakseteryggen

Posekrok på bakseteryggen

På den smarte kroken kan du henge handleposer, vesker og liknende.

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

Les mer om våre garantivilkår og betingelser her.

Back to top