Gå til innhold
NEXO

NEXO

Helt nye Hyundai NEXO

Fra kr.

585 900,-

Neste generasjon hydrogen-SUV

Because of #You

Finn ut mer om helt nye NEXO

Ta en sniktitt på neste generasjon hydrogenbil fra Hyundai, en unik SUV som kombinerer moderne teknologi og futuristisk design med fantastisk rekkevidde og de nyeste førerassistentsystemene.

AVANSERT TEKNOLOGI I STILIG DESIGN

Helt nye NEXO har en sprek design med slanke linjer og balanserte proporsjoner.

Unik lyktedesign

De brede, buede kjørelysene skaper en unik lyssignatur i fronten sammen med parkeringslysene.

Kaskadegrill

Kaskadegrill

Den karakteristiske kaskadegrillen har fått ny utforming, slik at den passer til lyktedesignen.

Inspirert av naturen

Inspirert av naturen

Helt nye NEXO har elegante proporsjoner med en slank vindusprofil. Takdesignen skaper assosiasjoner til rennende vann, det eneste utslippet fra denne bilen.

Rene former

Rene former

De rene, aerodynamiske linjene skaper en harmonisk, balansert form som gjør at NEXO lett blir lagt merke til.

UTMERKET KOMFORT OG AVANSERT TEKNOLOGI

I kupeen er det nyeste innen teknologi kombinert med stilren design. Den nye 12,3" store innebygde skjermen er ergonomisk plassert, slik at det er lett å se det som vises på den.

Stor skjerm

Stor skjerm

Den elegante 12,3" store skjermen viser navigasjonsinformasjon og informasjon om energiforbruk, infotainment og klimaanlegg. Den har også en funksjon som gjør det mulig å vise to skjermbilder samtidig. Navigasjonssystemet har også Apple CarPlay™ og Android Auto™, slik at du kan koble telefonen til bilen og ha tilgang til musikk, telefonfunksjoner og apper på den store skjermen.

Enkel betjening

Enkel betjening

Du har enkel tilgang til alt du trenger, på midtkonsollen, blant annet girknapper som gjør girskift til en lek. Midtkonsollen er også utstyrt med koppholder, polstret armlene og telefonholder med USB-port og lokk. Under er det et stort oppbevaringsrom med trådløs ladefunksjon for mobiltelefoner og en ekstra USB-port.

Ratt

Ratt

Hold hendene på rattet og kjør trygt. Med de ergonomisk plasserte betjeningselementene på det sportslige rattet kan du styre tilkoblede funksjoner på telefonen og bilens funksjoner. Den regenerative bremsingen kan reguleres med hendler på rattet. 

Digitalt kombiinstrument

Digitalt kombiinstrument

Det digitale kombiinstrumentet på 7" viser rekkevidde, navigasjonsinformasjon og et diagram som viser om det er brenselcellene eller batteriet som driver motoren.

Økologiske kvalitetsmaterialer

Økologiske kvalitetsmaterialer

Alle overflater i NEXO, fra taktrekk av bambusfiber til plast, lister, skinn og gulvmatter, er laget av UL-sertifiserte økologiske materialer (med 20 prosent lavere CO2-utslipp). Ingen andre biler kan skilte med like stor andel økologiske materialer.

LANG REKKEVIDDE OG RASK LADING

Med verdens mest effektive brenselcelleteknologi, påfyllingstid på bare 5 minutter og en beregnet rekkevidde på 800 kilometer (NEDC) er NEXO i en helt egen klasse. Den er bygd på en egen plattform som gir høyere motorytelse per vektenhet, raskere akselerasjon og bedre plass i kupeen.

MODERNE BRENSELCELLETEKNOLOGI SOM GJØR HVERDAGEN ENKLERE

NEXO er en bil med innovativ brenselcelleteknologi for fremtiden. Den utslippsfrie hydrogenbilen har en rekkevidde som gjør den egnet for både daglig kjøring til og fra jobb og lange kjøreturer. Akselerasjonen og ytelsen er bedre enn på Hyundai ix35, det samme er energiutnyttelsen.

AVANSERT AERODYNAMIKK

Den elegante designen til NEXO er optimert, blant annet med flere aerodynamiske elementer som bidrar til høy energiutnyttelse. Luftmotstandskoeffisienten er redusert fra 0,350 til 0,329 sammenlignet med Hyundai ix35.

Luftgardiner

Luftgardiner

Air Curtains ved hjulhusene og i fronten forbedrer de aerodynamiske egenskapene.

Dørhåndtak i flukt med karosseriet

Dørhåndtak i flukt med karosseriet

Når du tar en nærmere titt på NEXO, vil du raskt legge merke til at dørhåndtakene mangler. Dørhåndtakene skyves ut når du trykker på en knapp, og trekkes automatisk inn igjen når bilens hastighet når 3 km/t.

Hekkspoiler og luftgardiner i D-stolpene

Den lange hekkspoileren med integrert bakrutevisker fullfører de rene linjene i takdesignen. En spesialutformet luftkanal i D-stolpene gir bedre aerodynamiske egenskaper.

Aerodynamiske felger

De stilige 19" lettmetallfelgene er spesiallaget for NEXO og er utformet slik at så mye luft som mulig føres over felgoverflaten samtidig som det tilføres nok luft til kjøling av bremsene.

Våre nyskapende førerassistentsystemer, Hyundai SmartSense, gir deg økt sikkerhet og færre bekymringer. NEXO er utstyrt med flere førerassistentsystemer enn noen annen serieprodusert bil. Den har blant annet automatisk parkering og filskifteassistent.

Filholder

NEXO er den første modellen fra Hyundai som er utstyrt med Filholder. Den holder SUV-en midt i kjørefeltet i hastigheter fra 0 km/t opp til 145 km/t både på motorvei og i bytrafikk.

Blindsoneassistent

Hyundai er det første bilmerket som tilbyr en blindsoneassistent som viser området bak og på sidene av bilen på en skjerm midt på instrumentpanelet når du skifter kjørefelt. Den bedrer også sikten i mørket og når det regner. Systemet bruker vidvinkelkameraer på begge sider av bilen for å dekke vinkler som ikke er synlige i det innvendige speilet og sidespeilene. Hyundai er den første bilprodusenten som tilbyr blindsoneassistent med kamerabilder fra begge sider av bilen.

Automatisk parkeringsassistent

Nå er det ikke lenger noen sak å parkere. Den smarte parkeringsassistenten kan kjøre NEXO inn i og ut av parkeringsluker med eller uten fører i bilen. Den kan også rygge inn i en parkeringsluke. Du trenger bare trykke på en knapp. Med denne assistenten trenger du ikke lenger frykte vanskelige parkeringssituasjoner.

Back to top