Gå til innhold
KONA Electric

KONA Electric

Nå med Bluelink appstyring og raskere hjemmelading

Med rekkevidde på 484 km*, appstyring, raskere hjemmelading og hurtiglading på under en time** er Kona Electric en perfekt elbil for både lange og korte turer. Kona Electric byr dessuten på en omfattende utstyrspakke, med blant annet navigasjon, premium lydanlegg fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke.

Fra kr.

400 900,-

* Basert på WLTP. Gjelder Kona Electric produsert fra mars 2020,
fabrikklevert med nye Michelin Primacy 4-dekk. Rekkevidden kan variere avhengig av underlaget, kjørestilen din og temperaturen.
** 0-80 prosent lading på 54 minutter på en 100kW ladestasjon.

clicktobuy.IONIQ.jpg

 

Bygg din Kona Electric her

Velg utstyrsnivå, farge, ekstrautstyr og finansieringsløsning –
og send forespørselen med noen tastetrykk.

KLIKK HER

Finn din nærmeste forhandler

Ønsker du å prøvekjøre?

Ønsker du et pristilbud?

Vil du bli kontaktet?

KJØR ELEKTRISK

Kona Electric er den første helelektriske kompakt-SUV-en i Europa. Den banebrytende elbilen kombinerer imponerende rekkevidde med kraftfull og romslig SUV-utforming.

 

 

Kraftfullt design

Kona Electric har en utforming som tar seg godt ut fra alle kanter. 

En unik stil

Den lukkede grillen understreker at Kona Electric er helelektrisk. Den spesielle støtfangeren foran og de karakteristiske doble hovedlyktene runder av det unike designet.

Elegant utforming

Kona Electric har en utforming som tar seg godt ut fra alle kanter. Elementer i kontrastfarger betoner de kraftfulle formene i SUV-designet. 

Lang elektrisk rekkevidde

Kona Electric er romslig med et iøynefallende design. Samtidig har den en imponerende elektrisk rekkevidde på 484 km.

Fleksibel lading

Fleksibel lading

Lad hjemme over natten eller fra en hurtiglader når du er på farten. Kona Electric kan lades på mange måter. Litium-ion Polymer battericeller har lav minnesensitivitet, god ladeeffektivitet samt høy toppeffekt.

Justerbar regenerativ bremsing

Justerbar regenerativ bremsing

Systemet regenererer bremseenergi ved å bruke elmotoren og ikke bremsene til å bremse bilen. Energien den regenerative bremsingen genererer, lagres i batteriet og bidrar til å opprettholde batterinivået til Kona Electric. Du kan endre nivået på den regenerative bremsingen med hendlene bak rattet.

YOU STYLE IT.

Du kan velge mellom ni lakkfarger til Kona Electric.

Head-up display

Head-up displayet øker sikkerheten. Det har en krystallklar visning av viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler fra sikkerhetssystemene midt i synsfeltet ditt. 

kombiinstrument med 7"-skjerm

Det innovative digitale kombiinstrumentet med 7"-skjerm viser kjøremodus, energiflyt og batterinivå. Et blikk på skjermen er nok til at du ser hvordan kjørestilen din påvirker rekkevidden. 

STILFULLT ELBILDESIGN

Det utvendige designet er preget av kraftfulle linjer og former, LED-lykter og unike detaljer som viser at dette er en SUV fra Hyundai.

FORAN

FORAN

1 – Doble hovedlykter // 2 – Aerodynamisk design
SIDEN

SIDEN

1 – Lettmetallfelger // 2 – Pen og praktisk takreling
BAK

BAK

1 – Bagasjerom // 2 – Innfatning rundt lyktene

Doble hovedlykter

Designet med doble lykter gir bilen et unikt utseende med hovedlykter med full-LED og LED-kjørelys.

Aerodynamisk design

Kona Electric har en stilfull utforming og gode kjøreegenskaper. Den har aerodynamiske designelementer, som lukket grill, aerodynamisk optimerte felger og understell pluss aktive luftspjeld i støtfangeren foran. Dette reduserer luftmotstandskoeffisienten og reduserer energiforbruket.

Lettmetallfelger

De unike 17" lettmetallfelgene har optimerte aerodynamiske egenskaper som bidrar til å redusere energiforbruket.

Pent og praktisk

Takrelingen på Kona Electric fremhever den strømlinjeformede takprofilen. Den tåler last på opptil 80 kg, og med et takstativ montert på relingen er det enkelt å feste utstyret du skal ha med deg.

Innfatning rundt lyktene 

Det strømlinjeformede designet preger også støtfangeren bak og de smale LED-baklyktene. Innfatningene med integrert blinklys og ryggelys understreker det unike designet.

Bagasjerom

Kona Electric er en romslig elbil med et bagasjeromsvolum på 332 liter. Den store baklukeåpningen og den lave lastehøyden gjør at lasting og lossing går som en lek. Du kan enkelt utvide bagasjerommet ved å legge ned baksetene. Når setene er lagt ned, er bagasjeromsvolumet hele 1 114 liter.

EN UNIK STIL

Det er detaljene som gjør Kona Electric spesiell. Her får du høy komfort og kvalitetsmaterialer.

Det sorte innvendige designet leveres i stoff eller skinn.

Full kontroll med hendene på rattet

Full kontroll med hendene på rattet

Med de ergonomisk plasserte betjeningselementene på rattet kan du styre viktige funksjoner og multimedia. Oppvarmet skinnratt er standard i Norge.

Digitalt kombiinstrument med 7"-skjerm

Digitalt kombiinstrument med 7"-skjerm

Et blikk på skjermen er nok til at du ser hvordan kjørestilen din påvirker rekkevidden.

Giring med girknapper

Giring med girknapper

Med girknappene som er lett tilgjengelig i midtkonsollen, kan du enkelt skifte mellom forover, revers og park. Den elektroniske parkeringsbremsen finner du også her.
God plass

God plass

Kona Electric har god plass til både passasjerer og bagasje. Bagasjeromsvolumet er på 332 liter. Når setene er lagt ned, er bagasjeromsvolumet hele 1114 liter.

Midtkonsoll

Midtkonsoll

Kona Electric har girknapper. Denne løsningen gir ekstra oppbevaringsrom for småting under midtkonsollen.

Soltak

Soltak

Slipp solen inn og nyt den utvidede utsikten.

EFFEKTIV, MORSOM OG ENERGISK

Nyt fordelene ved å kjøre en elbil med rask akselerasjon og lang rekkevidde.

MORO PÅ VEIEN

Å kjøre elbil er gøy. Elmotoren med et dreiemoment på 395 Nm gir lynrask respons, og gjør at Kona Electric akselererer fra 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder. Batteripakken på 64 kWt gir en rekkevidde på 484 km på én lading (WLTP).

Elbilteknologi

Elbilteknologi

Komponentene i den elektriske drivlinjen er nøye sammensatt for å gi utmerkede kjøreegenskaper og lang nok rekkevidde i hverdagen. Kona-plattformen gjør at batteriene monteres plassbesparende, slik at kupeen blir romslig.

Litium-ion polymerbatteri

Litium-ion polymerbatteri

Hyundai har valgt å bruke litium-ion polymerbatterier i Kona Electric i stedet for vanlige nikkelmetall-hydridbatterier. Det gir lavere minnesensitivitet, god ladeeffektivitet og høy toppeffekt. Kona Electric har et avansert varmestyringssystem som gir batteriet høyere effektivitet og lengre levetid. Systemet kjøler ned eller varmer opp batteriet etter behov ved hjelp av en kobling til klimaanlegget og et varmeelement.

Elmotor

Elmotor

Elmotoren med 204 hk gir imponerende ytelser og høyt dreiemoment på 395 Nm. Topphastigheten er 167 km/t, og akselerasjonen fra 0-100 km/t går på 7,6 sekunder.

TEKNOLOGI FOR SMART KJØRING

Med det regenerative bremsesystemet i Kona Electric kan du lade batteriet ved å la elmotoren bremse bilen. Slik kan du optimalisere rekkevidden.

Justerbar regenerativ bremsing

Bremsene er optimert for å få mest mulig ut av den regenerative bremsingen, slik at batterinivået i Kona Electric opprettholdes. Du kan endre nivået til den regenerative bremsingen med hendlene bak rattet.

Betjening med én hendel

Den er også mulig å bremse bilen ved å trekke og holde den venstre hendelen inne. På denne måten kan du bremse bilen til den står i ro, uten å bruke bremsepedalen.

Smart regenerativ bremsing

Det smarte regenerative bremsesystemet justerer graden av regenerativ bremsing automatisk etter trafikken foran bilen ved hjelp av bilens radar. I tillegg registrerer systemet om Kona Electric kjører oppover- eller nedoverbakke.

SMART CRUISE CONTROL

Systemet øker sikkerheten og komforten ved å holde den innstilte avstanden til kjøretøyet foran og redusere eller øke hastigheten automatisk inntil en innstilt grense, avhengig av trafikksituasjonen. Ved køkjøring holder smart cruise control med Stop & Go-køfunksjon den innstilte avstanden inntil bilen står i ro. Dersom køen beveger seg igjen innen 3 sekunder etter stans, vil bilen automatisk starte igjen. Varer stoppet lenger, vil bilen starte med et lite trykk på gasspedalen.

LADING

Kona Electric kan lades på flere måter med flere typer kontakter, avhengig av hvilken lader du har hjemme, og hvilke hurtigladere du har tilgang til.

Hurtiglading

Hurtiglading

Kona Electric kan lades raskt ved hurtigladere (nivå 3-lading). Ladetid til 80 % med 100 kW hurtiglader: ca. 54 minutter. Ladetid til 80 % med 50 kW hurtiglader: ca. 75 minutter.

Normal lading

Normal lading

Når bilen er koblet til et fastmontert strømuttak (wallbox) eller et AC-ladepunkt (vekselstrøm), tar det ca. 9 timer og 35 minutter å lade batteriet til full rekkevidde. Den kan også kobles til en vanlig stikkontakt med ladekabelen med kontrollboks. Da tar ladingen ca. 31 timer. Kona Electric leveres med 7,2kW ombordlader som konverterer vekselstrøm fra stikkontakten til likestrøm som lader batteriet i bilen.

Programmere ladetid

Programmere ladetid

Ved hjelp av funksjonen for å programmere ladetid i infotainmentskjermen kan du programmere tidspunkter for start og stopp av ladingen. Dermed kan du utnytte tidspunkter med billigere strøm og ha fulladet batteri om morgenen.

Batteristatus

Batteristatus

Rekkevidde og ladenivå vises tydelig. I tillegg vises ladetiden når bilen er tilkoblet en lader.
Ladegrense

Ladegrense

Du kan sette en ladegrense, f.eks. på 50 %, dersom du ønsker at bilen ikke skal lade mer enn dette. Så kan du heller fullade batteriet hjemme, hvor strømmen er rimeligere.

Ladestasjoner

Ladestasjoner

Du trenger ikke bekymre seg for at batteriet skal gå tomt. I Kona Electric får du oppdatert informasjon om ladestasjoner, slik at du vet hvor du finner dem, hvilke støpsel de tar, og om de er ledige.

Parkering langs veien og i parkeringshus

Parkering langs veien og i parkeringshus

Finn en parkeringsplass raskt og uten stress. Parkeringsinformasjon hjelper deg å finne og sammenligne parkeringsalternativer i parkeringshus, på parkeringsplasser og langs veien. Du kan få informasjon om ledige parkeringsplasser, parkeringsavgifter, åpningstider, eventuelle begrensinger på bilens størrelse, osv.

Hyundai-forhandlere

Hyundai-forhandlere

Du har tilgang til oppdatert informasjon om Hyundai-forhandlere. Det er praktisk, for eksempel hvis du trenger hjelp mens du er på tur.

Varsling om fotobokser

Varsling om fotobokser

Tjenesten varsler om både faste og mobile fotobokser.

Trafikkinformasjon

Trafikkinformasjon

Hyundai tilbyr sanntidsinformasjon om trafikken og gir deg de beste rutene og de mest presise ankomsttidene basert på trafikkforholdene.

Interessepunkter

Interessepunkter

Søk etter en adresse, et interessepunkt eller begge deler. Med fritekstsøk finner du alltid stedet du leter etter.

Værmelding

Værmelding

Det er kjekt å vite hvilket vær det er meldt når du legger ut på tur. Med oppdaterte værmeldinger kan du følge med på været der du er, dit du skal og i favorittbyene dine.

LADESTEDER

Ved hjelp av vårt interaktive ladepunktkart finner du raskt og enkelt et sted å lade bilen.

Ladekabel

Kona Electric leveres med en ladekabel med kontrollboks som du kan koble til en standard stikkontakt. (nivå 1-lading.) Ladetid: ca. 31 timer

Ladestasjon hjemme

Mange elbileiere får et fastmontert strømuttak installert hjemme. Et forskriftsmessig montert ladepunkt gir maksimal ladesikkerhet og raskere lading enn med en standard stikkontakt. (nivå 2-lading.) Ladetid med 7,2 kW: ca. 9 timer og 35 minutter

Modus 3-ladekabel for offentlige AC-ladepunkter (likestrøm)

Medfølgende ladekabel kan benyttes på AC ladestasjoner eller en kompatibel hjemmeladestasjon (wallbox).

ROMSLIG OG PRAKTISK

Kona Electric har god plass til passasjerer og bagasje. Bagasjerommet er romslig med et volum på 332 liter. Uansett hvor du er på vei, og hvilken vei du velger å kjøre, gir Kona Electric deg tilkoblingsmuligheter og utstyr som gjør livet behagelig. Premium-lydsystemet fra KRELL byr på krystallklar lyd.

Høydepunkter

Høydepunkter

Trådløs lading

Trådløs lading

En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) midt i midtkonsollen gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner uten ledninger.
KRELL Premium lydsystem

KRELL Premium lydsystem

Premium-lydsystemet fra KRELL byr på krystallklar lyd. Det omfatter åtte høyttalere inkludert to 20 mm diskanthøyttalere, fire 160 mm mellomtonehøyttalere, en 100 mm midthøyttaler og en 200 mm basshøyttaler. Forsterkeren med åtte kanaler har en ytelse på 45 watt per kanal for å gi en optimal lydopplevelse i kupeen.
Forhåndsinnstilling av klimaanlegget

Forhåndsinnstilling av klimaanlegget

Når Kona Electric er koblet til en ekstern strømkilde, f.eks. hjemme i garasjen, kan du stille inn et tidspunkt da den skal være oppvarmet til en valgt temperatur. Dette øker komforten og sparer strøm, siden bilen ikke trenger å varme opp kupeen når du begynner å kjøre.

Setevarme og -ventilasjon

Setevarme og -ventilasjon

Forsetene kan leveres med et tretrinns ventilasjons- og varmesystem, slik at setene har en komfortabel temperatur uansett årstid.
5 års garanti med ubegrenset kjørelengde

5 års garanti med ubegrenset kjørelengde

Hyundais nybilgaranti gjelder i fem år fra registreringsdato, med ubegrenset kjørelengde. Garantien gjelder alle 2013-modeller og nyere Hyundai-personbiler som er importert av Hyundai Motor Norway AS og registrert etter 1. januar 2013. Garantien gjelder også hvis bilen skifter eier. Alle garantiperioder løper fra datoen for førstegangsregistrering. I tillegg tilbyr vi en av markedets beste garantier på fremdriftsbatteriet på våre batterielektriske biler. For KONA 2020 årsmodell er batterigarantien åtte år eller 160 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

Last på taket 

Takrelingen på Kona Electric tåler last på opptil 80 kg. Med et takstativ montert på relingen er det enkelt å feste utstyret du skal ha med deg.

2018_OS_EV_KONA_2-sone-klima.jpg

Automatisk klimaanlegg

Velg ønsket temperatur, og systemet tar seg av resten. Når du kjører alene, kan du deaktivere passasjersonen for å spare strøm.

Oppvarmet ratt

Hold hendene varme på kalde dager. Det oppvarmede rattet gjør det mer komfortabelt å kjøre om vinteren. 

Head-up display

Head-up display

Head-up displayet øker sikkerheten. Det har en krystallklar visning av viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler midt i synsfeltet ditt. Displayet aktiveres med knappen ved siden av rattet, og det senkes i instrumentpanelet når det ikke er i bruk.

Navigasjonssystem med 10,25"-skjerm

Navigasjonssystem med 10,25"-skjerm

I Kona Electric har du tilkoblingsmuligheter og smart teknologi som gjør livet behagelig. Berøringsskjermen på 10,25" omfatter 3D-navigasjon samt medie- og tilkoblingsfunksjoner. Et fem års abonnement på Hyundai Live-tjenester følger med. Det gir oppdatert informasjon om trafikk, vær, fotobokser og interessepunkter.

Apple CarPlay™ og Android Auto™ er også inkludert, slik at du kan koble telefonen til bilen og ha tilgang til musikk, telefonfunksjoner og apper på hovedskjermen. DAB+ er standard sammen med USB-port og Bluetooth.

Bluelink® nettbaserte tjenester

Med Bluelink® kan du koble Kona Electric til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.

2020_AE_EV_Se-batteristatus.jpg

Se batteristatus

Rekkevidde og ladenivå vises tydelig i Kona Electric og appen. I tillegg vises ladetiden når bilen er koblet til en lader.

2020_AE_EV_Programmert-lading.jpg

Programmert lading

Den avanserte batteristyringen i Kona Electric gir deg full kontroll. Du kan programmere ladetiden slik at den er tilpasset timeplanen din og budsjettet ditt. Ved hjelp av denne funksjonen kan du programmere tidspunkter for start og stopp av ladingen. Dermed kan du utnytte tidspunkter med billigere strøm og ha fulladet batteri om morgenen.

2020_AE_EV_Fjernstyrt-klimaanlegg.jpg

Fjernstyrt klimaanlegg

Uansett om det er kaldt eller varmt ute, når Kona Electric er koblet til en ekstern strømkilde, for eksempel hjemme i garasjen, kan du stille inn et tidspunkt når den skal være oppvarmet til en valgt temperatur. Dette øker komforten og sparer strøm siden bilen ikke trenger å varme opp kupeen når du begynner å kjøre.

2020_AE_EV_Start-stopp-av-fjernstyrt-lading.jpg

Start/stopp av fjernstyrt lading

Når Kona Electric er koblet til en ladestasjon, kan du starte og stoppe ladingen med en knapp i Bluelink-appen på smarttelefonen. Automatisk lading må aktiveres fysisk med en knapp inne i bilen for at du skal kunne bruke denne funksjonen.

2020_AE_EV_Fjernlåsing.jpg

Fjernlåsing og -opplåsing av dørene

Hvis du glemmer å låse bilen, sender Kona Electric en melding om det til smarttelefonen din. Da kan du, etter at du har lagt inn PIN-koden, låse eller låse opp din Kona Electric med en knapp i Bluelink-appen.

2020_AE_EV_Send-mål-til-bilen.jpg

Send mål til bilen

Hvis din Kona Electric er utstyrt med et navigasjonssystem, kan du søke etter mål med Bluelink-appen når du ikke sitter i bilen. Bluelink synkroniseres med navigasjonssystemet og laster over ruten, slik at den er klar når du begynner å kjøre.

2020_AE_EV_Bildiagnose.jpg

Bildiagnose på forespørsel

Du kan kjøre en egendiagnose av bilen fra den 10,25-tommers berøringsskjermen i bilen eller sjekke bilens tilstand med Bluelink-appen på smarttelefonen.

2020_AE_EV_Finn-bilen.jpg

Finn bilen

Hvis du har glemt hvor du parkerte bilen, kan du bruke Bluelink-appen, som viser deg bilen på kartet.

2020_AE_EV_Bluelink-app.jpg

Bluelink-app

Du kan laste ned Bluelink-appen fra Google Play Store eller Apple App Store.

Med våre aktive førerassistentsystemer, Hyundai SmartSense, øker sikkerheten og kjørekomforten. Med disse er Kona Electric utstyrt med den nyeste sikkerhetsteknologien.

Automatisk nødbremsassistent med fotgjengergjenkjenning

Automatisk nødbremsassistent med fotgjengergjenkjenning

Kona Electric er utstyrt med nødbremsassistent med fotgjengergjenkjenning. Dette er en avansert aktiv sikkerhetsfunksjon som varsler føreren om farlige situasjoner og bremser bilen automatisk ved behov. Først varsles du visuelt og med et lydsignal, så øker den bremsetrykket i ut fra kollisjonsfaren, og til slutt bremses bilen med maksimal kraft.

Varsling om kryssende trafikk bak

Varsling om kryssende trafikk bak

Ved hjelp av radar i hjørnene bak reduserer varslingen om kryssende trafikk faren for kollisjoner når du rygger på trange steder med dårlig sikt. Radarene overvåker et område på 180° bak bilen og varsler visuelt og med lydsignaler om kryssende trafikk.
Filholder

Filholder

Kona Electric er utstyrt med filholder. Når den er aktivert, holder den bilen midt i kjørefeltet i hastigheter opp til 150 km/t.

Filassistent

Filassistent

Systemet overvåker veimerkingen ved hjelp av frontkameraet. Hvis bilen utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet, varsler den deg. Assistenten holder også bilen i kjørefeltet ved å svinge aktivt på rattet.

Blindsonevarsler med filskiftevarsling

Blindsonevarsler med filskiftevarsling

Systemet varsler med et symbol i sidespeilene hvis den registrerer et kjøretøy i blindsonen. Når du setter på blinklyset, varsles du med et lydsignal.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

I automatisk modus registrerer fjernlysassistenten møtende trafikk og kjøretøy i samme felt, og blender automatisk ned til nærlys. Når systemet ikke registrerer andre kjøretøyer, slår det automatisk på fjernlyset igjen.

Tretthetsvarsling

Tretthetsvarsling

Tretthetsvarslingen øker sikkerheten ved å kontinuerlig overvåke og analysere kjøremønstret ved hjelp av data om rattutslag, styremoment og bilens posisjon i kjørefeltet. Når den registrerer tegn på tretthet eller dårlig konsentrasjon, varsler den føreren med et lydsignal og en oppfordring om å ta en pause.
Fartsgrensevarsling

Fartsgrensevarsling

Systemet leser veiskilt og benytter navigasjonsdata til å vise gjeldende fartsgrenser og om forbikjøring er forbudt. Informasjonen vises både på navigasjonsskjermen og på kombiinstrumentet.

Statiske kurvelys

Statiske kurvelys

Det statiske kurvelyset lyser opp området foran bilen i retningen du svinger. Det gir bedre sikt i mørket og øker sikkerheten.

Tilbehør

Tilbehøret som er vist under er kun et lite utvalg av det som finnes tilgjengelig til din Hyundai Kona Electric. Prisene som vises er hovedsakelig eks. mva. og dermed gjeldende for bestilling og levering sammen med ny elbil fra din forhandler. Noe tilbehør er det mva-pliktig og er oppgitt inkl. mva. Alle priser er inkludert montering. For tilbehør som bestilles og monteres etter levering av bilen tilkommer mva. Ta kontakt med din lokale Hyundai-forhandler for fullstendig oversikt og priser.

Original-avtagbar-lastekrok.png

Avtagbart tilhengerfeste, originalt med 13-polet kontakt.*

Kr 11 592,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Lastestativ/takstativ i aluminium.
Pakke med to, for bil med rails, med Hyundai logo.

Kr 2 700,- inkl. mva

Lastestativ-i-aluminium.jpg

Lastestativ/takstativ i stål.
Pakke med to, for bil med rails, med Hyundai logo.

Kr 2 200,- inkl. mva

Original-avtagbar-lastekrok.png

Beskyttelsesfolie for støtfanger bak/svart.

Kr 950,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Innstegslister med Kona logo, sett med fire for for- og bakdørene.

Kr 1 850,-

Lastestativ-i-aluminium.jpg

LED innstegslys under dører for opplyst innsteg med KONA logo.

Kr 2 250,-

Original-avtagbar-lastekrok.png

Skvettlapper foran, sett med to.

Kr 1 100,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Bagasjeromsmatte, skålformet, for bil med subwoofer. Med Kona logo.

Kr 775,-

Lastestativ-i-aluminium.jpg

Gulvmatte i velour. Fullt sett med fire matter.
Med Kona logo.

Kr 800,-

Original-avtagbar-lastekrok.png

Gulvmatte i gummi, allværsmatte Fullt sett med fire matter. Med Kona logo.

Kr 850,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Komplette originaldesign vinterhjul, 17" aluminium, inkl. TPMS.

Kr 16 900,-

Lastestativ-i-aluminium.jpg

Komplette vinterhjul, 17" aluminium,
inkl. TPMS.

Kr 15 500,-

* Kona Electric MY2020 produsert i Tsjekkia, er typegodkjent med 300kg hengervekt.
Enkelte Kona Electric MY2020 produsert i Sør-Korea fra mars måned innehar også typegodkjenning for 300 kg hengervekt.
Kona Electric produsert i Sør-Korea januar og februar 2020 er ikke typegodkjent for 300kg hengervekt. 
For Kona Electric MY2018/2019 kan det monteres laste­krok som er godkjent for ­vertikal last, som for eksempel sykkelholder,
men denne kan ikke dra ­tilhenger.

 

 

 

 

 

 

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

Les mer om våre garantivilkår og betingelser her.

Åtte års garanti på fremdriftsbatteriet

Vi har gleden av å tilby en av markedets beste garantier på fremdriftsbatteriet på våre batterielektriske biler. For Kona Electric 2020 årsmodell er batterigarantien åtte år eller 160 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

Back to top