Gå til innhold
KONA electric

KONA electric

Den helt nye KONA electric. Kan nå bestilles på KONA.no.

Fra kr.

325 900,-

YTELSE, STIL OG EFFEKTIVITET

Helt nye KONA electric er den første kompakte SUV-elbilen i Europa. Den banebrytende nykommeren kombinerer imponerende rekkevidde med kraftfull og romslig SUV-utforming. Få en forsmak på den helt nye elbilen.

DESIGN

Helt nye KONA electric har en utforming som tar seg godt ut fra alle kanter.

En unik stil

KONA electric har en unik stil som gjør den lett gjenkjennelig. Den lukkede grillen i fronten viser at bilen drives av en elmotor. Fronten på KONA preges også av doble hovedlykter med full-LED. Bilen har dedikerte 17" lettmetallfelger, og du kan velge blant syv stilige lakkfarger slik at KONA electric matcher din stil. SUV-en er kompakt, men samtidig romslig med god plass i kupeen.

Designelementer

De 17" lettmetallfelgene har optimerte aerodynamiske egenskaper som bidrar til å redusere energiforbruket. Den lukkede grillen og den spesielle støtfangerdesignen foran og bak levner ingen tvil om at KONA electric er en elbil.

Komfort og plass

Helt nye KONA electric har god plass til både passasjerer og bagasje. Bagasjeromsvolumet er på 373 liter. Det er detaljene som gjør den spesiell. Her får du høy komfort og kvalitetsmaterialer. Forseter med elektrisk innstilling, setevarme og -ventilasjon pluss oppvarmet ratt gjør turen behagelig.

Moro på veien

Å kjøre elbil trenger ikke være kjedelig. Elmotoren med 204 hestekrefter og et dreiemoment på 395 Nm gir lynrask igangkjøring, og den gjør at KONA electric akselererer fra 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder. Den elektriske SUVen tilbys med et 64 kWh-batteri og rekkevidde på inntil 482 km med WLTP-kjøresyklusen (546 kilometer etter omregnet NEDC).

ELBILEN PÅ SITT BESTE

Giring med girknapper

Med girknappene som er lett tilgjengelig i midtkonsollen, kan du enkelt skifte mellom forover, revers og park. Den elektroniske parkeringsbremsen finner du også her. Den nye midtkonsollen med girknapper er den største forskjellen mellom kupeen til KONA electric og KONA med forbrenningsmotor.

Nytt kombiinstrument med 7"-skjerm

Det digitale kombiinstrumentet med 7"-skjerm er helt nytt. Det viser kjøremodus, energiflyt og batterinivå. Ett blikk på skjermen er nok for å se hvordan kjørestilen din påvirker rekkevidden.

Head-up display

Det nye head-up displayet øker sikkerheten. Det har en krystallklar visning av viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler midt i synsfeltet ditt.

TEKNOLOGI FOR SMART KJØRING

Justerbar regenerativ bremsing

Justerbar regenerativ bremsing

Bremsene er optimert for å få mest mulig ut av den regenerative bremsingen, slik at batteriladenivået i KONA electric opprettholdes. Du kan endre nivået til den regenerative bremsingen med hendlene bak rattet.

Smart regenerativ bremsing

Smart regenerativ bremsing

Det smarte regenerative bremsesystemet justerer graden av regenerativ bremsing automatisk etter trafikken foran bilen ved hjelp av bilens radar. I tillegg registrerer systemet om KONA electric kjører oppover- eller nedoverbakke.

Smart cruise control

Smart cruise control

Systemet øker sikkerheten og komforten ved å holde den innstilte avstanden til kjøretøyet foran, og reduserer eller øker hastigheten automatisk inntil en innstilt grense. Ved køkjøring holder adaptiv cruise control den innstilte avstanden inntil bilen står i ro. Dersom køen beveger seg igjen innen 3 sekunder etter stans, vil bilen automatisk starte igjen. Varer stoppet lenger, vil bilen starte med et lite trykk på gasspedalen.

TILKOBLINGSMULIGHETER OG LADING

Display Audio med 7"-skjerm

Display Audio med 7"-skjerm

Display Audio-systemet har LCD-berøringsskjerm i farger på 7" og leveres med integrert ryggekamera med dynamiske linjer og Bluetooth-tilkobling. Det har også Apple CarPlay™ og Android Auto™, slik at du kan koble telefonen til bilen og ha tilgang til musikk, telefonfunksjoner og apper på hovedskjermen.

Navigasjonssystem med 8"-skjerm

Navigasjonssystem med 8"-skjerm

I helt nye KONA electric har du tilkoblingsmuligheter og smart teknologi som gjør livet behagelig. Berøringsskjermen på 8" omfatter 3D-navigasjon, medie- og tilkoblingsfunksjoner. I tillegg til navigasjonssystemet følger et syv års abonnement på LIVE-tjenester med systemet. Det gir oppdatert informasjon om trafikk, vær, fotobokser og interessepunkter. Det har også Apple CarPlay™ og Android Auto™, slik at du kan koble telefonen til bilen og ha tilgang til musikk, telefonfunksjoner og apper på hovedskjermen.

Premium-lydsystem fra KRELL

Premium-lydsystem fra KRELL

Premium-lydsystemet fra KRELL byr på krystallklar lyd når du virkelig vil nyte musikken.

Trådløs lading av smarttelefoner

Trådløs lading av smarttelefoner

En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) midt i midtkonsollen gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner uten ledninger.

Hyundai SmartSense, våre avanserte førerasssistentsystemer, øker sikkerheten og kjørekomforten, og de gjør at KONA electric er ledende innen aktiv sikkerhet i dette segmentet.

Aktiv sikkerhet

KONA electric kan varsle deg om potensielle farer og hjelpe deg å unngå kollisjoner mens du kjører, for eksempel ved hjelp av automatisk bremsing og varsling om kjøretøyer i blindsonen. De aktive sikkerhetsfunksjonene inkluderer automatisk nødbremsassistent med fotgjengervarsling, blindsonevarsler med filskiftevarsling, ryggeradar, aktiv filskifteassistent, filholder, fjernlysassistent, tretthetsvarsling og fartsgrensevarsling. Fartsgrensevarslingen registrerer veiskilt med fartsgrenser og viser informasjon om dette på head-up displayet og supervision-kombiinstrumentet.

Filholder

Filholder

Helt nye KONA electric er utstyrt med filholder. Når den er aktivert, holder den SUV-en midt i kjørefeltet i hastigheter fra 0 km/t opptil 150 km/t både på motorvei og i bytrafikk.

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

Les mer om våre garantivilkår og betingelser her.

Åtte års garanti på fremdriftsbatteriet

Vi har gleden av å tilby markedets beste garanti på fremdriftsbatteri på våre batterielektriske biler: åtte år eller 200 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

Back to top