Gå til innhold
IONIQ plug-in

IONIQ plug-in

Kjør med god samvittighet

Trykk på en knapp, og du kan kjøre inntil 52 kilometer i elektrisk modus med null utslipp*. Eller bytt til hybridmodus, og kjør dit du vil uten rekkeviddeangst. Og når du stopper og tar en pause, kan du lade batteriet for å utvide den elektriske rekkevidden. Du kan kjøre IONIQ plug-in med god samvittighet.

Fra kr.

296 900,-

* Basert på NEDC (new european driving cycle). Faktisk kjørelengde er avhengig av kjørestil, hastighet, utetemperatur, topografi og bruk av klimaanlegg og andre komfortfunksjoner i bilen.

 Aerodynamikk

Den aerodynamiske designen til IONIQ plug-in gir en luftmotstandskoeffisient på kun 0,24. Det sørger for enestående effektivitet.

Det beste fra to verdener

Når 1,6-litersmotoren og elmotoren i IONIQ plug-in arbeider sammen, er effekten på hele 141 hk. Motorene kan også arbeide hver for seg når forholdene tillater det. Bilen skifter mellom drift med elmotoren eller med forbrenningsmotoren og hybriddrift med begge motorene, nesten uten at du legger merke til det. I elektrisk modus gir litiumionpolymerbatteriet på 8,9 kWh IONIQ plug-in en rekkevidde på inntil 52 km.

Morsom å kjøre

Hyundais 6-trinns dobbelclutchgirkasse (DCT) reagerer spontant og gir en sportslig kjørefølelse og effektiv energiutnyttelse. 

Sterk og smidig

IONIQ plug-in har en strømlinjeformet, dynamisk profil. Lett aluminium og høyfast stål sørger for stabile kjøreegenskaper og lavt energiforbruk.

ECO kjøreassistentsystem

ECO-assistenten ECO DAS inkluderer en coasting guide som analyserer informasjon om veien og kjøreruten for å hjelpe deg å kjøre mer økonomisk. ECO DAS analyserer også opp- og nedoverbakker for å styre når elmotoren skal brukes og når batteriene skal lades. På denne måten bidrar den til å senke drivstofforbruket til et minimum. Når batteriet er fulladet, kan IONIQ under ideelle forhold kjøre opptil 52 km i elektrisk modus.* I hybridmodus (elmotor + forbrenningsmotor) er den maksimale rekkevidden over 1100 km.** * Basert på NEDC (new european driving cycle) ** Faktisk kjørelengde er avhengig av kjørestil, hastighet, utetemperatur, topografi og bruk av klimaanlegg og andre komfortfunksjoner i bilen

UTVENDIG DESIGN

IONIQ plug-in har et aerodynamisk utformet karosseri og en helhetlig design preget av avanserte detaljer.

Helhetlig design

Hekkspoileren og glassflaten under den, kombinasjonsbaklyktene, støtfangeren og den blå dekorlisten gir IONIQ plug-in en helhetlig design.

LED-hovedlykter

De nye hovedlyktene har LED-projektorer for nærlys. LED-pærene lyser klarere og bruker mindre strøm enn vanlige lyspærer.

LED-kjørelys

De C-formede LED-kjørelysene er plassert ved siden av de spesialdesignede Active Airflow-luftinntakene som reduserer turbulensen rundt forhjulene.

Form og funksjon

De aktive luftspjeldene i grillen åpnes og lukkes automatisk for å gjøre bilen mer aerodynamisk. Radarsensoren til smart cruise control er skjult bak grillen. Den karakteristiske blå dekorlisten viser at dette er en hybridmodell.

Helhetlig design

Hekkspoileren og glassflaten under den, kombinasjonsbaklyktene, støtfangeren og den blå dekorlisten gir IONIQ plug-in en helhetlig design.

Slanke sidespeil

De slanke sidespeilene har en aerodynamisk form som gir minimal luftmotstand og vindstøy.

Soltak med elektrisk betjening

Soltaket har stor åpning og kan skyves bakover eller vippes opp, slik at du får lys og luft inn i kupeen.

16" lettmetallfelger

Lettmetallfelgene er spesialdesignet for IONIQ plug-in. De har en aerodynamisk utforming som skaper minst mulig turbulens og best mulig drivstofføkonomi.

Aerodynamisk design

Flere designdetaljer er integrert i det strømlinjeformede karosseriet.

Helhetlig design

Hekkspoileren og glassflaten under den, kombinasjonsbaklyktene, støtfangeren og den blå dekorlisten gir IONIQ plug-in en helhetlig design.

Hekkdesign og blå dekorlist

Bakparten på IONIQ plug-in er designet med horisontale elementer som fremhever det sportslige utseendet og den brede sporvidden.

Kombinasjonsbaklykter

De kraftige LED-baklyktene (Teknikkpakke) bruker mindre energi enn pærene i vanlige baklykter, og understreker den helhetlige designen til IONIQ plug-in.

Integrert hekkspoiler

IONIQ plug-in har en integrert hekkspoiler som reduserer turbulens og luftmotstand og gir økt marktrykk for økt stabilitet.

INNVENDIG DESIGN

Innvendig design Den romslige kupeen i IONIQ plug-in har en stilren design.

Supervision-kombiinstrument med 7" LCD-fargeskjerm

Det store supervision-kombiinstrumentet har en 7" TFT LCD-fargeskjerm. Den høyoppløste skjermen har et tydelig bilde som gjør det lett å lese informasjonen.

Hold kontakten

Den 8 tommer store berøringsskjermen i farger er plassert midt i instrumentpanelet til IONIQ plug-in. Her har du tilgang til alle tilkoblingsmulighetene i bilen med Apple CarPlayTM, Android AutoTM og Live-tjenester med en ny navigasjonsplattform. Bilen har også Infinity premium lydsystem og ladeplate for trådløs lading av kompatible smarttelefoner. 

Ventilerte forseter

Viftene som er innebygd i forsetene, holder deg sval på varme dager. Viftehastigheten kan stilles inn i tre trinn.

Kvalitet som ses og føles

Kvaliteten på kupeen understrekes av detaljer i krom på girspaken, pedalene og innstegslistene.

HYBRIDDRIFTENS YTELSER

Drivlinjen til IONIQ plug-in er spesialutviklet for størst mulig kjøreglede og lavest mulig forbruk.

Hybrid-modus 1

Hybrid-modus 1

Igangkjøring / lav hastighet Elmotor (EV-modus)

Det ladede høyspentbatteriet driver elmotoren.

Hybrid-modus 2

Hybrid-modus 2

Akselerasjon/motbakke Forbrenningsmotor + elmotor

Elmotoren og forbrenningsmotoren samarbeider for best mulig akselerasjon og lavest mulig drivstofforbruk

Hybrid-modus 3

Hybrid-modus 3

Middels til høy konstant hastighet Forbrenningsmotor + elmotor

I konstant hastighet drives bilen av enten av forbrenningsmotoren eller elmotoren, avhengig av hva som er mest energiøkonomisk.

Hybrid-modus 4

Hybrid-modus 4

Fartsreduksjon/nedoverbakke Regenerativ bremsing

Den kinetiske energien som elmotoren genererer, lader batteriet.

Elektrisk modus

Elektrisk modus

Regenerativ bremsing Elmotor -> batteri

Når hastigheten reduseres (f.eks. ved bremsing eller i nedoverbakke), virker elmotoren som en generator og omdanner kinetisk energi til elektrisk energi som lagres i batteriet.

Når 1,6-litersmotoren og elmotoren i IONIQ plug-in arbeider sammen, er effekten på hele 141 hk. Motorene kan også arbeide hver for seg når forholdene tillater det. Bilen skifter mellom drift med elmotoren og forbrenningsmotoren eller hybriddrift med begge motorene, nesten uten at du legger merke til det. I elektrisk modus gir litiumionpolymerbatteriet på 8,9 kWh IONIQ plug-in en rekkevidde på inntil 52 km.

6-trinns dobbelclutchgirkasse

Hyundais 6-trinns dobbelclutchgirkasse (DCT) reagerer spontant og gir en sportslig kjørefølelse og effektiv energiutnyttelse.

LADING

Ladekabel med kontrollboks

Med denne ladekabelen kan du lade IONIQ plug-in nesten hvor som helst. Den passer standard stikkontakter og gjør det enklere å finne et sted å lade IONIQ plug-in.

GARANTI

IONIQ plug-in dekkes av de samme garantiene som andre nye personbiler fra Hyundai. I tillegg gjelder en utvidet batterigaranti.

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

Les mer om våre garantivilkår og betingelser her.

Åtte års garanti på fremdriftsbatteriet

Vi har gleden av å tilby markedets beste garanti på fremdriftsbatteri på våre batterielektriske biler: åtte år eller 200 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

Back to top