Gå til innhold
IONIQ Plug-In Hybrid

IONIQ Plug-In Hybrid

Det beste fra to verdener

Nye IONIQ Plug-In Hybrid gir deg det beste fra to verdener. Du kan kjøre med elmotoren når du ønsker, og med bensinmotoren når du trenger det. Bilen har oppdatert design og er utstyrt med de nyeste førerassistent- og sikkerhetssystemene. Når du trykker på EV-knappen, kjører bilen bare med elmotoren.* Og når elmotorens rekkevidde er brukt opp, kan du fortsette med bensinmotoren i hybriddrift. Vel fremme kan du koble bilen til en ladestasjon.

*Bensinmotoren kan kobles inn for å varme opp motor og kupé ved behov.

Fra kr.

361 900,-

clicktobuy.IONIQ.jpg

Finn din nærmeste forhandler

Ønsker du å prøvekjøre?

Ønsker du et pristilbud?

Vil du bli kontaktet?

Nytt innvendig og utvendig design

IONIQ Plug-In Hybrid har en aerodynamisk profil som er oppgradert med en rekke nye designelementer.

2020_AE_PHEV_grill-highlights.jpg

 

 

 

Den nye grillen med nettingmønster matcher de nye hovedlyktene med full-LED og LED-kjørelysene.

 

2020_AE_PHEV_grill-2-highlights.jpg

Bluelink® nettbaserte biltjenester

Med Bluelink® kan du koble IONIQ Plug-In Hybrid til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om bensinstasjoner, drivstoffpriser, trafikk, vær, fotobokser og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne Hyundai-forhandlere og parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus.

Hva er en ladbar hybridbil?

IONIQ Plug-In Hybrid gir deg fordelene med en elbil, samtidig som bensinmotoren gir deg fleksibiliteten til en hybridbil. Et kraftig litium-ion polymerbatteri med en kapasitet på 8,9 kWh gir elmotoren en rekkevidde på opptil 52 km når du trykker på knappen for EV-modus.* Når elmotorens rekkevidde er brukt opp, fungerer IONIQ Plug-In Hybrid som IONIQ Hybrid. Den har et system med to parallelle drivlinjer, som gjør at bilen kan kjøre med elmotoren, bensinmotoren eller begge motorene. Du kan kjøre så langt du vil, og koble bilen til en ladestasjon når du kommer frem. Batteriet lades også mens du kjører. Da lader det regenerative bremsesystemet batteriet ved å bruke elmotoren til å bremse bilen. Du kan velge mellom fire nivåer på den regenerative bremsekraften.* Rekkevidden er basert på WLTP. Rekkevidden er avhengig av kjørestil og kjøreforhold.

2020_AE_PHEV_ladbar-hybrid-høyre.jpg

2020_AE_PHEV_ladbar-hybrid-midten.jpg

2020_AE_PHEV_ladbar-hybrid-venstre.jpg

Fordelene med å kjøre en ladbar hybridbil

Nye IONIQ Plug-In Hybrid har god drivstofføkonomi, noe hybridbiler er kjent for. I tillegg har elmotoren lang rekkevidde. Det betyr at den har lave utslipp.

2020_AE_PHEV_fordel-hybrid-1.jpg

Elektrisk rekkevidde og fleksibilitet

Hvis du ikke er klar til å gå over til en ren elbil ennå, er en ladbar hybridbil en perfekt mellomting. Du kan kjøre ca. 52 kilometer* med bare elmotoren, noe som vanligvis er mer enn nok i hverdagen. Og du har alltid bensinmotoren i bakhånd til lengre kjøreturer.

* Rekkevidden er basert på WLTP. Rekkevidden er avhengig av kjørestil og kjøreforhold.

2020_AE_PHEV_fordel-hybrid-2.jpg

Null utslipp i EV-modus

Når du trykker på knappen for EV-modus, kan du kjøre opptil 52 km* med strøm fra IONIQ Plug-In Hybrids kraftige litium-ion polymerbatteri, som har en kapasitet på 8,9 kWh. Når rekkevidden for kjøring med bare elmotoren er brukt opp, bytter bilen automatisk til hybridmodus som også bruker elmotoren.

* Rekkevidden er basert på WLTP. Rekkevidden er avhengig av kjørestil og kjøreforhold.

2020_AE_PHEV_fordel-hybrid-3.jpg

Kjør lenger på én liter bensin

Når den batteridrevne elmotoren og bensinmotoren i nye IONIQ Plug-In Hybrid arbeider sammen, reduseres både drivstofforbruket og av-gassutslippet.

Elegant utforming

IONIQ Plug-In Hybrid har en elegant profil som er oppgradert med en rekke nye designelementer. Bilen er utformet for å gi lav luftmotstand og høy ytelse. En luftmotstandskoeffisient på 0,24 gjør IONIQ Plug-In Hybrid til en av de mest aerodynamiske bilene på markedet. Slanke linjer kombinert med innovativ teknologi reduserer både luftmotstanden og forbruket til et minimum.

Eksteriør

Grill og støtfanger

Grill og støtfanger

Den nye grillen har et tredimensjonalt nettingmønster. En sølvfarget konturlinje nederst på støtfangeren står i stil med resten av frontde-signet.

Lykter med full-LED

Lykter med full-LED

De nye lyktene med full-LED har fått et mer dynamisk design og sør-ger for god sikt i mørket.

LED-kjørelys

LED-kjørelys

Nye IONIQ Plug-In Hybrid har nye LED-kjørelys. De er plassert ved siden av de koksgrå luftkanalene som optimerer luftstrømmen over hjulene og sidene for å bedre aerodynamikken.

Lettmetallfelger

Lettmetallfelger

De nye 16" lettmetallfelgene er spesialdesignet til IONIQ Plug-In Hybrid.

Sidelist

Sidelist

Den dynamiske sidelisten er sølvfarget.

Soltak

Soltak

IONIQ Plug-In Hybrid kan leveres med et soltak som kan vippes opp eller skyves opp og bakover, slik at mest mulig lys og luft slipper inn i kupeen.

Smartnøkkel

Smartnøkkel

Når du har smartnøkkelen i lommen eller vesken, låses bilen auto-matisk opp når bilen registrerer nøkkelen. Og når du har satt deg inn, kan du trykke på startknappen i stedet for å vri om nøkkelen for å starte.

LED-kombinasjonsbaklykter

LED-kombinasjonsbaklykter

LED-kombinasjonsbaklyktene har også fått et nytt design som gir bilen et mer dynamisk utseende.

Støtfanger bak

Støtfanger bak

Støtfangeren bak er oppdatert med ny koksgrå farge på midtpanelet og den nedre konturlisten.

Romslig og stilfull kupé

Det innvendige designet til nye IONIQ Plug-In Hybrid er rent og ryddig, og kupeen er full av nye funksjoner. Denne praktiske 5-seteren byr på høy komfort og nettbaserte tjenester. Kupeen er laget av miljøvennlig plast og naturmaterialer, blant annet økologiske sukkerrør og lavastein.

Finn din favoritt

Fossil grey

Fossil grey

Fossil grey innvendig design leveres med setetrekk i vevd stoff eller skinn med perforert mønster.

Tofarget Shale grey

Tofarget Shale grey

Tofarget Shale grey innvendig design kan leveres med setetrekk i naturskinn.

Red umber

Red umber

Red umber innvendig design kan leveres med setetrekk i naturskinn.

Instrumentpanel

Instrumentpanel

Instrumentpanelet er oppgradert med en konturlinje i mørkt krom. Huset rundt kombiinstrumentet er trukket i kunstskinn av høy kvalitet. Blå LED-bakgrunnslys langs instrumentpanelet og i midtkonsollen skaper en innbydende stemning i kupeen.

Oppvarmet ratt

Oppvarmet ratt

Hold hendene varme på kalde dager. Det oppvarmede rattet er D-formet og har sølvfargede detaljer på eikene. Med de ergonomisk plasserte betjeningselementene kan du styre funksjoner på en tilkoblet telefon og ulike funksjoner i bilen.

10,25-tommers berøringsskjerm

10,25-tommers berøringsskjerm

Bilen kan leveres med et helt nytt lyd-/navigasjonssystem med en skjerm på 10,25 tommer midt på instrumentpanelet. Den todelte berøringsskjermen kan tilpasses. Den inkluderer Hyundais avanserte Bluelink® nettbaserte tjenester og fem års abonnement på LIVE-tjenester. Dette gir deg tilgang til oppdatert informasjon om bensin-stasjoner og parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, og om trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser.

Avansert klimabetjening

Avansert klimabetjening

Midtkonsollen er redesignet med smarte berøringsfelter for innstilling av klimaanlegget.

Infinity lydsystem

Infinity lydsystem

Infinity premium lydanlegg kombinerer avansert høyttalerteknologi med moderne design.

7-tommers virtuelt kombiinstrument med to moduser

7-tommers virtuelt kombiinstrument med to moduser

Bilen har et nytt kombiinstrument som består av en 7-tommers høyoppløst LCD-skjerm og to runde stemningslys. Designet og fargen på skjermen endres etter hvilken kjøremodus du har valgt, ECO eller Sport. På den store digitale fargeskjermen vises kjøreinformasjon – blant annet hastighet, drivstofføkonomi, energiflyten i hybridsystemet og batteriets ladenivå.

Seter

Seter

De komfortable setene i IONIQ plug-in kan leveres med setetrekk i stoff eller skinn. Førersetet kan leveres med elektrisk 8-veisregulering og 2-veis korsryggstøtte. Det kan også leveres med setevarme og -ventilasjon. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40 som standard. Setevarme for baksetet er ekstrautstyr. Sete med minnefunksjon (ekstrautstyr) lagrer sete- og speilinnstillingene for deg og én annen fører. Det er bare å trykke på en knapp, så stilles setet automatisk inn med innstillingene dine.

Bluelink® nettbaserte tjenester

Du kan styre IONIQ Plug-In Hybrid med smarttelefonen eller med stemmen. Med Bluelink® kan du koble IONIQ Plug-In Hybrid til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Du får gratis abonnement på Hyundais LIVE-tjenester med oppdatert informasjon om trafikk, ledige parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, drivstoffpriser og interessepunkter. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.

2020_AE_PHEV_Fjernlåsing.jpg

Fjernlåsing og -opplåsing av dørene

Hvis du glemmer å låse bilen, sender IONIQ Plug-In Hybrid en melding om det til smarttelefonen din. Da kan du, etter at du har lagt inn PIN-koden, låse eller låse opp din IONIQ Plug-In Hybrid med en knapp i Blue-link-appen.

2020_AE_PHEV_Send-mål-til-bilen.jpg

Send mål til bilen

Hvis din IONIQ Plug-In Hybrid er utstyrt med et navigasjonssystem, kan du søke etter mål med Bluelink-appen når du ikke sitter i bilen. Blue-link synkroniseres med navigasjonssystemet og laster over ruten, slik at den er klar når du begynner å kjøre.

2020_AE_PHEV_Bildiagnose.jpg

Bildiagnose på forespørsel

Du kan kjøre en egendiagnose av bilen fra den 10,25-tommers berøringsskjermen i bilen eller sjekke bilens tilstand med Bluelink-appen på smarttelefonen.

2020_AE_PHEV_Finn-bilen.jpg

Finn bilen

Hvis du har glemt hvor du parkerte bilen, kan du bruke Bluelink-appen, som viser deg bilen på kartet.

2020_AE_PHEV_Bluelink-app.jpg

Bluelink-app

Du kan laste ned Bluelink-appen fra Google Play Store eller Apple App Store.

Tjenester med oppdatert informasjon gir kortere reisetid

Nye IONIQ Plug-In Hybrid er full av funksjoner som gjør det enkelt å kjøre elbil. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er bensinstasjoner, drivstoffpriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser.

Oppdatert informasjon om drivstoffpriser

Oppdatert informasjon om drivstoffpriser

Med oppdatert informasjon om bensinstasjoner finner du raskt den nærmeste bensinstasjonen eller den med de beste prisene. Det er bare å trykke på bensinstasjonen du vil kjøre til, for å starte veivis-ningen dit. Du har også tilgang til annen informasjon, som åpningsti-der og betalingsmetoder.

Parkering langs veien og i parkeringshus

Parkering langs veien og i parkeringshus

Finn en parkeringsplass raskt og uten stress. Parkeringsinformasjon hjelper deg å finne og sammenligne parkeringsalternativer i parke-ringshus, på parkeringsplasser og langs veien. Du kan få informasjon om ledige parkeringsplasser, parkeringsavgifter, åpningstider, even-tuelle begrensinger på bilens størrelse, osv.

Hyundai-forhandlere

Hyundai-forhandlere

Du har tilgang til oppdatert informasjon om Hyundai-forhandlere. Det er praktisk, for eksempel hvis du trenger hjelp mens du er på tur.

Varsling om fotobokser

Varsling om fotobokser

Tjenesten varsler om både faste og mobile fotobokser.

Trafikkinformasjon

Trafikkinformasjon

Hyundai tilbyr sanntidsinformasjon om trafikken og gir deg de beste rutene og de mest presise ankomsttidene basert på trafikkforholdene.

Interessepunkter

Interessepunkter

Søk etter en adresse, et interessepunkt eller begge deler. Med fri-tekstsøk finner du alltid stedet du leter etter.

Værmelding

Værmelding

Det er kjekt å vite hvilket vær det er meldt når du legger ut på tur. Du kan følge med på været der du er, dit du skal, og i favorittbyene dine.

Kraftfull plug-in-ytelse

Den nye IONIQ Plug-In Hybrid kombinerer en batteridrevet elmotor på 44,5 kW med en spesialkalibrert bensinmotor med direkteinnsprøytning. Til sammen gir det en effekt på 141 hk og et dreiemoment på 265 Nm. En dobbelclutchgirkasse med myke girskift og et lett, men sterkt karosseri bidrar også til de dynamiske kjøreegenskapene.

Kappa 1,6-liters GDi-bensinmotor med Atkinson-syklus

1,6-liters bensinmotoren med direkteinnsprøytning er spesialkali-brert og har en effekt på 105 hk. Den er best i klassen på energief-fektivitet. Den direkte bensininnsprøytningen henter maksimalt med energi ut av hver dråpe drivstoff.

44,5 kW elmotor

Elmotoren yter 44,5 kW og har høyt dreiemoment og effektiv ener-giutnyttelse. Den gir også rask akselerasjon helt fra start.

6-trinns dobbelclutchgirkasse

Den innovative dobbelclutchgirkassen sørger for jevn kjøring. Den arbeider med én clutch for oddetallsgir og én for partallsgir. Det betyr raskere respons og mer dynamiske kjøreegenskaper.

Litium-ion polymerbatteri

Det kraftige litium-ion polymerbatteriet med en effekt på 8,9 kWh har en optimal energistyring som maksimerer både den elektriske rekkevidden og energilagringen fra den regenerative bremsingen. Med batteriet montert under setene har IONIQ Plug-In Hybrid ekstra lavt tyngdepunkt. Det gjør bilen smidigere og morsommere å kjøre.

 

ECO- og Sport-modus

Med et tastetrykk kan du velge mellom de to kjøremodusene ECO og Sport i IONIQ Plug-In Hybrid. Designet og fargen på det virtuelle kombiinstrumentet skifter etter hvilken kjøremodus du har valgt. Modusene endrer bilens egenskaper merkbart. I Sport-modus er girskiftene til dobbelclutchgirkassen mer dynamiske, turtallet høyere og de lave girene holdes lenger, slik at girkassen girer senere opp til neste gir. I tillegg gir servostyringen mer mostand. ECO-modusen øker energiutnyttelsen med tidligere girskift og en lettere styrefølelse.

Spar drivstoff og reduser utslippene med ECO-kjøreassistent

ECO-kjøreassistenten (ECO-DAS) bidrar til den effektive drivstoffut-nyttelsen og det lave CO2-utslippet til nye IONIQ Plug-In Hybrid. Når en rute legges inn i navigasjonssystemet, analyseres den av det forutseende energistyringssystemet. Systemet bruker topografiske data for å kombinere kraften fra elmotorens batteri og fra drivstoffet i for-brenningsmotoren optimalt. I tillegg varsler coasting guide deg rett før kjøresituasjoner som krever bremsing, for å redusere drivstoffor-bruket.

Forventet oppoverbakke

Forventet oppoverbakke

Når systemet forventer en oppoverbakke i en rute og batteriets ladenivå er lavt, øker IONIQ Plug-In Hybrid motoreffekten litt for å lade batteriet før oppoverbakken begynner. Dermed kan elmotoren støtte forbrenningsmotoren opp bakken. Det minimerer ineffektiv bruk av forbrenningsmotoren i oppoverbakker og optimerer drivstoffutnyttelsen.

Forventet nedoverbakke

Forventet nedoverbakke

Hvis batterinivået er høyt nok, øker IONIQ Plug-In Hybrid elmotorens energibruk før en nedoverbakke for å minimere drivstofforbruket. Batteriet lades så i nedoverbakken ved hjelp av regenerativ bremsing.

Coasting guide

Coasting guide

Coasting guide analyserer ruteinformasjonen fra navigasjonssystemet for å kunne varsle deg når bilen nærmer seg en situasjon som krever bremsing. Det kan være en retningsendring eller en avkjøring. Et symbol på instrumentpanelet og et lydsignal informerer deg om at du kan ta foten av gasspedalen. Hensikten med dette er å redusere drivstofforbruket ved å bruke elmotoren til rulling uten gasspådrag og minimere bruken av bremsene.

Hendler for styring av regenerativ bremsing

Den justerbare regenerative bremsingen bruker elmotoren til å bremse bilen, slik at batteriet lades under kjøring. Du kan endre nivået på den regenerative bremsingen med hendlene bak rattet. Du kan velge mellom fire nivåer med ulik bremse- og ladeeffekt. Jo høyere nivå, desto kraftigere bremses bilen når du tar foten av gasspedalen.

Fleksibel lading

Du kan lade IONIQ Plug-In Hybrid på flere måter, og du kan la være å lade. Når bilen er koblet til laderen hjemme, kan du programmere lading i perioder med lavere strømpriser med Hyundais Bluelink®-app. Lademåten er avhengig av hvilken lader du har hjemme, og hvilke ladestasjoner du har tilgang til. Når bilen er koblet til en vegglader eller et AC-ladepunkt (vekselstrøm), tar det 2 timer og 15 minutter å lade batteriet til full rekkevidde. Den kan også kobles til en vanlig stikkontakt med ladekabelen med kontrollboks. IONIQ Plug-In Hybrid leveres med en 3,3 kW ombordlader som konverterer vekselstrøm fra stikkontakten til likestrøm som lader batteriet i bilen.

Smart-Sence-logo.jpg

Hyundai SmartSense, våre avanserte førerassistentsystemer, øker sikkerheten og kjørekomforten.
Med dem er IONIQ Plug-In Hybrid utstyrt med den nyeste teknologien innen aktiv sikkerhet.

Adaptiv cruise control

Systemet øker sikkerheten og komforten ved å holde den innstilte avstanden til kjøretøyet foran og redusere eller øke hastigheten automatisk inntil en innstilt grense, avhengig av trafikksituasjonen. Ved køkjøring holder adaptiv cruise control den innstilte avstanden inntil bilen står i ro. Dersom køen beveger seg igjen innen 3 sekunder etter stans, vil bilen automatisk starte igjen. Varer stoppet lenger, vil bilen starte med et lite trykk på gasspedalen.

Automatisk nødbremsassistent med varsling av fotgjengere og syklister

Den automatiske nødbremsassistenten er en avansert sikkerhetsfunksjon som varsler deg om farlige situasjoner og bremser automatisk ved behov. Nødbremsassistenten bruker frontradar pluss kamerasensorer og arbeider i tre trinn. Først varsles du visuelt og med et lydsignal, deretter økes bremsetrykket avhengig av kollisjonsfaren, og til slutt bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon eller i det minste redusere følgene hvis en kollisjon ikke kan unngås. Systemet er aktivt i hastigheter på 8 km/t og høyere. Det registrerer et kjøretøy, fotgjengere og syklister.

Blindsonevarsler med filskiftevarsling

Blindsonevarsleren overvåker området bak bilen ved hjelp av radar og varsler med et symbol i sidespeilene hvis den registrerer et kjøretøy i blindsonen. Når du setter på blinklyset for å skifte kjørefelt, varsles du med et lydsignal hvis funksjonen registrerer et kjøretøy i blindsonen.

Ryggeradar

Ryggeradarer i hjørnene bak varsler om kryssende trafikk bak bilen og reduserer dermed faren for kollisjoner når du rygger på trange steder med dårlig sikt. Radarene overvåker et område på 180° bak bilen og varsler visuelt og med lydsignaler om kryssende trafikk.

Filholder

Nye IONIQ Plug-In Hybrid er utstyrt med filholder. Når den er aktivert, holder den bilen midt i kjørefeltet i hastigheter fra 0 opptil 150 km/t både på motorvei og i bytrafikk.

Filassistent

Den aktive filassistenten overvåker veimerkingen ved hjelp av frontkameraet. Hvis bilen utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet, varsler den deg. Systemet holder også bilen i kjørefeltet ved å svinge på rattet.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

LED-hovedlyktene har en lystone som ligner dagslys. Lysdioder har lang levetid og betydelig lavere strømforbruk enn halogenpærer. I automatisk modus registrerer fjernlysassistenten møtende kjøretøyer og kjøretøyer i samme kjørefelt som bilen og endrer automatisk til nærlys, slik at andre førere ikke blir blendet. Når systemet ikke registrerer andre kjøretøyer, slår det automatisk på fjernlyset igjen.

Tretthetsvarsling

Tretthetsvarsling

Tretthetsvarslingen øker sikkerheten ved kontinuerlig å overvåke og analysere kjøremønstret ved hjelp av data om rattutslag, styremoment og bilens posisjon i kjørefeltet. Når den registrerer tegn på tretthet eller dårlig konsentrasjon, varsler den føreren med et lydsignal og en oppfordring om å ta en pause.

Fartsgrensevarsling

Fartsgrensevarsling

Fartsgrensevarslingen bruker frontkameraet og informasjon fra navigasjonssystemet til å registrere veiskilt med informasjon om fartsgrenser og forbikjøring forbudt. Informasjonen vises både på navigasjonsskjermen og på instrumentdisplayet.

Smarte funksjoner

Fartsgrensevarslingen bruker frontkameraet og informasjon fra navigasjonssystemet til å registrere veiskilt med informasjon om fartsgrenser og forbikjøring forbudt. Informasjonen vises både på navigasjonsskjermen og på instrumentdisplayet.

Trådløs lading

Trådløs lading

En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) som er praktisk plassert foran velgerspaken i midtkonsollen, gjør det enkelt å lade en Qi-kompatibel smarttelefon uten ledninger.

Setevarme og -ventilasjon

Setevarme og -ventilasjon

Førersetet kan leveres med elektrisk 8-veisregulering og 2-veis korsryggstøtte. Det kan også leveres med setevarme og -ventilasjon. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40 som standard. Setevarme for baksetet er ekstrautstyr. Sete med minnefunksjon (ekstrautstyr) lagrer sete- og speilinnstillingene for deg og én annen fører. Det er bare å trykke på en knapp, så stilles setet automatisk inn med innstillingene dine.

Oppvarmet ratt

Oppvarmet ratt

Hold hendene varme på kalde dager. Det oppvarmede rattet er D-formet og har sølvfargede detaljer på eikene. Med de ergonomisk plasserte betjeningselementene kan du styre funksjoner på en tilkoblet telefon og ulike funksjoner i bilen.

Elektronisk parkeringsbrems

Elektronisk parkeringsbrems

Den elektroniske parkeringsbremsen (ekstrautstyr) aktiveres og deaktiveres enkelt med en knapp.

Ryggekamera

Ryggekamera

Av og til kan du ha begrenset sikt i det innvendige speilet. Passasjerer i baksetet kan for eksempel gjøre det vanskelig å se veien bak bilen. Bildet fra det nye ryggekameraet viser tydelig området bak bilen og gjør det sikrere og enklere å manøvrere bilen.

 

Automatisk nødanrop

IONIQ Plug-In Hybrid ringer automatisk til nødetatene hvis du havner i en ulykke der kollisjonsputene utløses. Du kan også når som helst utløse et nødanrop manuelt ved å trykke på SOS-knappen.

Tilbehør

Tilbehøret som er vist under er kun et lite utvalg av det som finnes tilgjengelig til din Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid. Ta kontakt med din lokale Hyundai-forhandler for fullstendig oversikt. Alle priser er inkludert mva og montering.

Original-avtagbar-lastekrok.png

Tilhengerfeste med kabelsett, vertikalt avtakbart, original med 13-polet kontakt. Kun for bil med
"Trailer package".

Kr 14 000,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Innlastingsbeskyttelse for støtfanger bak, svart.


Kr 1 100,-

Lastestativ-i-aluminium.jpg

Bagasjeromsmatte, skreddersydd for å passe bagasjerommet.

Kr 1 060,-

Original-avtagbar-lastekrok.png

Skålformet, sklisikker bagasjeromsmatte
med perfekt passform.

Kr 1 130,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Gulvmatte i velour, med bakside av granulat.
Fullt sett. Med bilens logo brodert på førersiden.

Kr 1 170,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Gulvmatte i gummi. Fullt sett. Med bilens logo brodert på førersiden.

Kr 1 070,-

Original-avtagbar-lastekrok.png

LED innstegslys under dør med Hyundai logo.


Kr 3 280,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Komplette vinterhjul pigg- eller piggfritt, 16" aluminiumsfelger.

Kr 16 900,-

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

Les mer om våre garantivilkår og betingelser her.

Åtte års garanti på fremdriftsbatteriet

Vi har gleden av å tilby markedets beste garanti på fremdriftsbatteri på våre batterielektriske biler: åtte år eller 200 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

Back to top