Gå til innhold
IONIQ Electric

IONIQ Electric

32% lengre rekkevidde

Nye IONIQ Electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på 311 km per lading.* Det nye litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80 % på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.

 

* Rekkevidden er basert på WLTP. Rekkevidden er avhengig av kjørestil og kjøreforhold.

Fra kr.

317 900,-

clicktobuy.IONIQ.jpg

Bygg din IONIQ Electric her

Velg utstyrsnivå, farge, ekstrautstyr og finansieringsløsning –
og send forespørselen med noen tastetrykk.

KLIKK HER

Du kan velge mellom ni lakkfarger til IONIQ Electric.

Finn din nærmeste forhandler

Ønsker du å prøvekjøre?

Ønsker du et pristilbud?

Vil du bli kontaktet?

2020_AE_EV_Bluelink-3.jpg

Bluelink® nettbaserte tjenester

Du får tilgang til en rekke praktiske, nettbaserte tjenester via Bluelink app-en.

 

2020_AE_EV_Front-2.jpg

Design

IONIQ har en aerodynamisk profil, og den har fått en rekke nye designelementer. Hovedlyktene med full-LED skråner 
inn mot den lukkede grillen som er 
et kjennetegn på at bilen har elmotor.

2020_AE_EV_rekkevidde-blokk-2.jpg

Lengre rekkevidde

Batteripakken økes til 38,3 kWt. Nye IONIQ Electric får en rekkevidde på solide 311 kilometer etter den realistiske WLTP-syklusen. 

2020_AE_EV_5-år-garanti.jpg

5 års garanti med
ubegrenset kjørelengde

2020_AE_EV_8-år-garanti.jpg

8 års batterigaranti
(200 000 km)

2020_AE_EV_SOS-internasjonal.jpg

Hyundai veiassistanse
Tlf.: 800 33 310

Praktisk teknologi med stilrent design

Designet til IONIQ er optimert for best mulig energiutnyttelse. En luftmotstandskoeffisient på 0,25 gjør den til en av de mest aerodynamiske bilene på markedet. Under det stilrene designet skjuler det seg et karosseri konstruert for høye ytelser og høy sikkerhet. Bruk av lett aluminium og avansert høyfast stål reduserer vekten og dermed energiforbruket.

Eksteriør

Lukket grill

Lukket grill

Den lukkede grillen viser at nye IONIQ Electric er en elbil. Bak grillen åpnes og lukkes datastyrte aktive luftspjeld for å optimere aerodynamikken.

Lykter med full-LED

Lykter med full-LED

De nye lyktene med full-LED har fått et mer dynamisk design og sørger for god sikt i mørket.

LED-kjørelys

LED-kjørelys

Nye IONIQ Electric har nye LED-hovedlykter og LED-kjørelys. De er plassert ved siden av de koksgrå luftkanalene som optimerer luftstrømmen over hjulene og sidene for å bedre aerodynamikken.

16" lettmetallfelger

16" lettmetallfelger

IONIQ Electric har lettmetallfelger med et design som lar så mye luft som mulig strømme fritt over hjulenes overflate. Det optimerte aerodynamiske designet bidrar til effektiv energiutnyttelse og lang rekkevidde.

Sidelist

Sidelist

Sidelisten er koksgrå med en sølvfarget kontur.

Soltak

Soltak

IONIQ Electric kan leveres med et soltak som kan vippes opp eller skyves opp og bakover, slik at mest mulig lys og luft slipper inn i kupeen.

Smartnøkkel

Smartnøkkel

Når du har smartnøkkelen i lommen eller vesken, låses bilen automatisk opp når bilen registrerer nøkkelen. Og når du har satt deg inn, kan du trykke på startknappen i stedet for å vri om nøkkelen for å starte.

LED-kombinasjonsbaklykter

LED-kombinasjonsbaklykter

LED-kombinasjonsbaklyktene har også fått et nytt design som gir bilen et mer dynamisk utseende.

Støtfanger bak

Støtfanger bak

Støtfangeren bak er oppdatert med ny koksgrå farge på midtpanelet og den nedre konturlisten.

Romslig og stilfull kupé

Det innvendige designet til nye IONIQ Electric er rent og ryddig, og kupeen er full av nye funksjoner. Denne praktiske 5-seteren byr på høy komfort og nettbaserte tjenester. Kupeen er laget av miljøvennlig plast og naturmaterialer, blant annet økologiske sukkerrør og lavastein.

Finn din favoritt

Fossil grey

Fossil grey

Fossil grey innvendig design leveres med setetrekk i stoff eller skinn.

Shale grey

Shale grey

Shale grey innvendig design leveres med setetrekk i skinn.

Electric shadow

Electric shadow

Electric shadow innvendig design leveres med setetrekk i skinn

Interiør

Instrumentpanel

Instrumentpanel

Instrumentpanelet er oppgradert med en konturlinje i mørkt krom. Huset rundt kombiinstrumentet er trukket i kunstskinn av høy kvalitet. Blå LED-bakgrunnslys langs instrumentpanelet og i midtkonsollen skaper en innbydende stemning i kupeen.

Oppvarmet ratt

Oppvarmet ratt

Hold hendene varme på kalde dager. Det oppvarmede rattet er D-formet og har sølvfargede detaljer på eikene. Med de ergonomisk plasserte betjeningselementene kan du styre funksjoner på en tilkoblet telefon og ulike funksjoner i bilen.

10,25-tommers berøringsskjerm

10,25-tommers berøringsskjerm

Bilen kan leveres med et helt nytt lyd-/navigasjonssystem med en skjerm på 10,25 tommer midt på instrumentpanelet. Den todelte berøringsskjermen kan tilpasses. Den inkluderer Hyundais avanserte Bluelink nettbaserte tjenester og fem års abonnement på LIVE-tjenester. Dette gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor du finner ladestasjoner og parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, og om trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. I tillegg er Apple CarPlay™ og Android Auto™ inkludert, slik at du kan koble telefonen til bilen og ha tilgang til musikk, telefonfunksjoner og apper på den store skjermen.

Batteriets ladenivå

Batteriets ladenivå

Rekkevidde og ladenivå vises tydelig på berøringsskjermen på 10,25 tommer. I tillegg blir ladetiden beregnet og vist når bilen er koblet til en lader.

Avansert klimabetjening

Avansert klimabetjening

Midtkonsollen er redesignet med smarte berøringsfelter for innstilling av klimaanlegget.

Infinity premium lydanlegg

Infinity premium lydanlegg

Infinity premium lydanlegg kombinerer avansert høyttalerteknologi med moderne design.

Virtuelt kombiinstrument

Virtuelt kombiinstrument

Bilen har et nytt kombiinstrument som består av en 7-tommers høyoppløst LCD-skjerm og to runde stemningslys. Designet og fargen på skjermen endres etter hvilken kjøremodus du har valgt. COMFORT-modus skaper en god balanse mellom energiutnyttelse og ytelse, ECO-modus gir maksimal energiutnyttelse, og SPORT-modus legger til 30 Nm ekstra dreiemoment slik at du har opptil 295 Nm tilgjengelig når du akselererer. På den store digitale fargeskjermen ser du kjøreinformasjon, blant annet hastigheten, energiflyten og batteriets ladenivå.

Seter

Seter

De komfortable setene i IONIQ Electric kan leveres med setetrekk i stoff eller skinn. Førersetet kan leveres med elektrisk 8-veisregulering og 2-veis korsryggstøtte. Det kan også leveres med setevarme og -ventilasjon. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40 som standard. Setevarme for baksetet er ekstrautstyr. Sete med minnefunksjon (ekstrautstyr) lagrer sete- og speilinnstillingene for deg og én annen fører. Det er bare å trykke på en knapp, så stilles setet automatisk inn med innstillingene dine.

Bluelink® nettbaserte tjenester

Med Bluelink® kan du koble IONIQ Electric til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.

2020_AE_EV_Se-batteristatus.jpg

Se batteristatus

Rekkevidde og ladenivå vises tydelig i IONIQ Electric og appen. I tillegg vises ladetiden når bilen er koblet til en lader.

2020_AE_EV_Programmert-lading.jpg

Programmert lading

Den avanserte batteristyringen i IONIQ Electric gir deg full kontroll. Du kan programmere ladetiden slik at den er tilpasset timeplanen din og budsjettet ditt. Ved hjelp av denne funksjonen kan du programmere tidspunkter for start og stopp av ladingen. Dermed kan du utnytte tidspunkter med billigere strøm og ha fulladet batteri om morgenen.

2020_AE_EV_Fjernstyrt-klimaanlegg.jpg

Fjernstyrt klimaanlegg

Uansett om det er kaldt eller varmt ute, når IONIQ Electric er koblet til en ekstern strømkilde, for eksempel hjemme i garasjen, kan du stille inn et tidspunkt når den skal være oppvarmet til en valgt temperatur. Dette øker komforten og sparer strøm siden bilen ikke trenger å varme opp kupeen når du begynner å kjøre.

2020_AE_EV_Start-stopp-av-fjernstyrt-lading.jpg

Start/stopp av fjernstyrt lading

Når IONIQ Electric er koblet til en ladestasjon, kan du starte og stoppe ladingen med en knapp i Bluelink-appen på smarttelefonen. Automatisk lading må aktiveres fysisk med en knapp inne i bilen for at du skal kunne bruke denne funksjonen.

2020_AE_EV_Fjernlåsing.jpg

Fjernlåsing og -opplåsing av dørene

Hvis du glemmer å låse bilen, sender IONIQ Electric en melding om det til smarttelefonen din. Da kan du, etter at du har lagt inn PIN-koden, låse eller låse opp din IONIQ electric med en knapp i Bluelink-appen.

2020_AE_EV_Send-mål-til-bilen.jpg

Send mål til bilen

Hvis din IONIQ Electric er utstyrt med et navigasjonssystem, kan du søke etter mål med Bluelink-appen når du ikke sitter i bilen. Bluelink synkroniseres med navigasjonssystemet og laster over ruten, slik at den er klar når du begynner å kjøre.

2020_AE_EV_Bildiagnose.jpg

Bildiagnose på forespørsel

Du kan kjøre en egendiagnose av bilen fra den 10,25-tommers berøringsskjermen i bilen eller sjekke bilens tilstand med Bluelink-appen på smarttelefonen.

2020_AE_EV_Finn-bilen.jpg

Finn bilen

Hvis du har glemt hvor du parkerte bilen, kan du bruke Bluelink-appen, som viser deg bilen på kartet.

2020_AE_EV_Bluelink-app.jpg

Bluelink-app

Du kan laste ned Bluelink-appen fra Google Play Store eller Apple App Store.

Finn en ladestasjon og en parkeringsplass

Nye IONIQ Electric er full av funksjoner som gjør det enkelt å kjøre elbil. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser.

Ladestasjoner

Ladestasjoner

Du trenger ikke bekymre seg for at batteriet skal gå tomt. I IONIQ electric får du oppdatert informasjon om ladestasjoner, slik at du vet hvor du finner dem, hvilke støpsel de tar, og om de er ledige.

Parkering langs veien og i parkeringshus

Parkering langs veien og i parkeringshus

Finn en parkeringsplass raskt og uten stress. Parkeringsinformasjon hjelper deg å finne og sammenligne parkeringsalternativer i parkeringshus, på parkeringsplasser og langs veien. Du kan få informasjon om ledige parkeringsplasser, parkeringsavgifter, åpningstider, eventuelle begrensinger på bilens størrelse, osv.

Hyundai-forhandlere

Hyundai-forhandlere

Du har tilgang til oppdatert informasjon om Hyundai-forhandlere. Det er praktisk, for eksempel hvis du trenger hjelp mens du er på tur.

Varsling om fotobokser

Varsling om fotobokser

Tjenesten varsler om både faste og mobile fotobokser.

Trafikkinformasjon

Trafikkinformasjon

Hyundai tilbyr sanntidsinformasjon om trafikken og gir deg de beste rutene og de mest presise ankomsttidene basert på trafikkforholdene.

Interessepunkter

Interessepunkter

Søk etter en adresse, et interessepunkt eller begge deler. Med fritekstsøk finner du alltid stedet du leter etter.

Værmelding

Værmelding

Det er kjekt å vite hvilket vær det er meldt når du legger ut på tur. Med oppdaterte værmeldinger kan du følge med på været der du er, dit du skal og i favorittbyene dine.

Elektrisk drivlinje

Nye IONIQ electric er utstyrt med en oppgradert elmotor og et kraftigere batteri som gir en rekkevidde på 311 km.* Ombordladeren er oppgradert til 7,2 kW, og det tar bare ca. 54 minutter å lade batteriet til 80 % med en hurtiglader. Det oppgraderte batteriet med 38,3 kWt har 36 prosent høyere kapasitet enn forgjengeren. Litium-ion polymerbatteriet forsyner elmotoren på 136 hk med strøm. Elmotoren med et dreiemoment på 295 Nm gjør at den praktiske 5-seteren akselererer fra 0 til 100 km/t på 9,9 sekunder. IONIQs spesielle elbilplattform gjør at batteripakken er montert lavt i understellet, slik at kupeen blir romslig. Med batteriet montert under setene har IONIQ Electric ekstra lavt tyngdepunkt. Det gjør bilen smidigere og morsommere å kjøre. * Rekkevidden er basert på WLTP. Rekkevidden er avhengig av kjørestil og kjøreforhold.

2020_AE_EV_Litium-ion-polymerbatteri-2.jpg

Litium-ion polymerbatteri

Det oppgraderte batteriet med en effekt på 38,3 kWt har suveren energistyring og maksimerer både rekkevidden og lagring av energi fra regenerativ bremsing.

2020_AE_EV_elmotor-2.jpg

Elmotor

Den kraftige elmotoren leverer 136 hk og et maksimalt dreiemoment på 295 Nm helt fra start. Det gir imponerende rask akselerasjon, fremfor alt ved lave hastigheter.

2020_AE_EV_Batterivarmesystem.jpg

Batterivarmesystem

Det integrerte varmesystemet varmer opp høyenergibatteriet for å optimere både ladetiden og rekkevidden ved lave temperaturer.

Tre kjøremoduser

Med et tastetrykk kan du velge mellom tre ulike kjøremoduser i IONIQ Electric. COMFORT-modus skaper en god balanse mellom energiutnyttelse og ytelse, ECO-modus gir maksimal energiutnyttelse, og SPORT-modus legger til 30 Nm ekstra dreiemoment slik at du har opptil 295 Nm tilgjengelig når du akselererer. Designet og fargen på det virtuelle kombiinstrumentet skifter etter hvilken kjøremodus du har valgt.

Smart regenerativ bremsing

Nye IONIQ Electric er utstyrt med et regenerativt bremsesystem. Denne toppmoderne teknologien bruker elmotoren til å bremse bilen, slik at batteriet lades under kjøring. Det smarte regenerative bremsesystemet justerer graden av regenerativ bremsing automatisk etter trafikken foran bilen ved hjelp av bilens radar.

Hendler for regenerativ bremsing

Du kan maksimere rekkevidden og opprettholde et visst batterinivå ved å justere nivået på den regenerative bremsingen med hendlene på rattet. Du kan velge mellom fire nivåer med ulik bremse- og ladeeffekt. Trekk og hold den venstre hendelen for å aktivere regenerativ bremsing med maksimal styrke. Du kan stanse bilen uten å trå inn bremsepedalen på denne måten, avhengig av kjøresituasjonen. Ladeeffekten er sterkest i denne modusen.

Giring med girknapper

Med girknappene som er lett tilgjengelige i midtkonsollen, kan du enkelt skifte mellom forover, fri, revers og park i IONIQ Electric. Den elektroniske parkeringsbremsen finner du også her. Den tar liten plass, slik at det er plass til to koppholdere og en ladeplate for trådløs lading av QI-kompatible smarttelefoner i midtkonsollen.

Rask og sikker lading

Det er enkelt å lade IONIQ Electric både hjemme og når du er på farten. IONIQ Electric kan lades på flere måter med ulike ladekabler og -støpsler, avhengig av hvilken lader du har hjemme, og hvilke ladestasjoner du har tilgang til.

Rask og sikker lading

Rask og sikker lading

Det er enkelt å lade IONIQ Electric både hjemme og når du er på farten. IONIQ Electric kan lades på flere måter med ulike ladekabler og -støpsler, avhengig av hvilken lader du har hjemme, og hvilke ladestasjoner du har tilgang til.

Vanlig lading

Vanlig lading

Lad bilen hjemme med en vegglader, eller bruk en offentlig ladestasjon (vekselstrøm) i nærheten. Du kan bruke den avanserte batteristyringen til å programmere ladetider som er tilpasset budsjettet ditt. Bilen har en ladekabel for ladestasjoner med vekselstrøm, slik at du kan koble den til offentlige ladestasjoner med vekselstrøm i tillegg til en vegglader hjemme. Offentlige ladestasjoner med vekselstrøm kan ha ulik effekt avhengig av leverandør. Mange elbileiere får montert en fast lader hjemme. Det gir raskere og sikrere lading enn med en standard stikkontakt.
Ladetid ved 7,2 kW: ca. 6 t 5 min*. Bilen kan også kobles til en vanlig stikkontakt med ladekabelen med kontrollboks. Da kan ladingen ta opptil ca. 35,5 timer. IONIQ Electric leveres med en 7,2 kW ombordlader som konverterer vekselstrøm fra stikkontakten til likestrøm som lader batteriet i bilen.
*Kan variere

Programmert lading

Programmert lading

Den avanserte batteristyringen i IONIQ Electric gir deg full kontroll. Du kan programmere ladetiden slik at den er tilpasset timeplanen din og budsjettet ditt.

Ved hjelp av denne funksjonen kan du programmere tidspunkter for start og stopp av ladingen. Dermed kan du utnytte tidspunkter med billigere strøm og ha fulladet batteri om morgenen.

Smart-Sence-logo.jpg

Hyundai SmartSense, våre avanserte førerassistentsystemer, øker sikkerheten og kjørekomforten. Med dem er IONIQ Electric utstyrt med den nyeste teknologien innen aktiv sikkerhet.

Adaptiv cruise control

Adaptiv cruise control øker sikkerheten og komforten ved å holde den innstilte avstanden til kjøretøyet foran og redusere eller øke hastigheten automatisk inntil en innstilt grense, avhengig av trafikksituasjonen. Ved køkjøring holder adaptiv cruise control den innstilte avstanden inntil bilen står i ro. Dersom køen beveger seg igjen innen 3 sekunder etter stans, vil bilen automatisk starte igjen. Varer stoppet lenger, vil bilen starte med et lite trykk på gasspedalen. Du vil dessuten bli varslet når kjøretøyet foran begynner å kjøre igjen etter en stopp.

Automatisk nødbremsassistent med varsling av fotgjengere og syklister

Den automatiske nødbremsassistenten er en avansert sikkerhetsfunksjon som varsler deg om farlige situasjoner og bremser automatisk ved behov. Nødbremsassistenten bruker frontradar pluss kamerasensorer og arbeider i tre trinn. Først varsles du visuelt og med et lydsignal, deretter økes bremsetrykket avhengig av kollisjonsfaren, og til slutt bremses bilen med maksimal kraft for å unngå en kollisjon eller i det minste redusere følgene hvis en kollisjon ikke kan unngås. Systemet er aktivt i hastigheter på 8 km/t og høyere. Det registrerer et kjøretøy, fotgjengere og syklister.

Blindsonevarsler med filskiftevarsling

Blindsonevarsleren overvåker området bak bilen ved hjelp av radar og varsler med et symbol i sidespeilene hvis den registrerer et kjøretøy i blindsonen. Når du setter på blinklyset for å skifte kjørefelt, varsles du med et lydsignal hvis funksjonen registrerer et kjøretøy i blindsonen.

Ryggeradar

Ved hjelp av radar i hjørnene bak reduserer varslingen om kryssende trafikk faren for kollisjoner når du rygger på trange steder med dårlig sikt. Radarene overvåker et område på 180° bak bilen og varsler visuelt og med lydsignaler om kryssende trafikk.

Filholder

Nye IONIQ Electric er utstyrt med filholder. Når den er aktivert, holder den bilen midt i kjørefeltet i hastigheter fra 0 opptil 150 km/t både på motorvei og i bytrafikk.

Aktiv filskifteassistent

Den aktive filskifteassistenten overvåker veimerkingen ved hjelp av frontkameraet. Hvis bilen utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet, varsler den deg. Systemet holder også bilen i kjørefeltet ved å svinge på rattet.

Fartsgrensevarsling

Fartsgrensevarsling

Fartsgrensevarslingen bruker frontkameraet og informasjon fra navigasjonssystemet til å registrere veiskilt med informasjon om fartsgrenser og forbikjøring forbudt. Informasjonen vises både på navigasjonsskjermen og på instrumentdisplayet.

 

Tretthetsvarsling

Tretthetsvarsling

Tretthetsvarslingen øker sikkerheten ved kontinuerlig å overvåke og analysere kjøremønstret ved hjelp av data om rattutslag, styremoment og bilens posisjon i kjørefeltet. Når den registrerer tegn på tretthet eller dårlig konsentrasjon, varsler den føreren med et lydsignal og en oppfordring om å ta en pause.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

LED-hovedlyktene har en lystone som ligner dagslys. Lysdioder har lang levetid og betydelig lavere strømforbruk enn halogenpærer. I automatisk modus registrerer fjernlysassistenten møtende kjøretøyer og kjøretøyer i samme kjørefelt som bilen og endrer automatisk til nærlys, slik at andre førere ikke blir blendet. Når systemet ikke registrerer andre kjøretøyer, slår det automatisk på fjernlyset igjen.

Smarte funksjoner

Tilkoblingsmuligheter og smart teknologi gjør livet enklere. Nye IONIQ Electric har mange praktiske funksjoner og smarte systemer som gjør hverdagen mer behagelig.

Setevarme og -ventilasjon

Setevarme og -ventilasjon

Førersetet kan leveres med elektrisk 8-veisregulering og 2-veis korsryggstøtte. Det kan også leveres med setevarme og -ventilasjon. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40 som standard. Setevarme for baksetet er ekstrautstyr. Sete med minnefunksjon (ekstrautstyr) lagrer sete- og speilinnstillingene for deg og én annen fører. Det er bare å trykke på en knapp, så stilles setet automatisk inn med innstillingene dine.

Oppvarmet ratt

Oppvarmet ratt

Hold hendene varme på kalde dager. Det oppvarmede rattet er D-formet og har sølvfargede detaljer på eikene. Med de ergonomisk plasserte betjeningselementene kan du styre funksjoner på en tilkoblet telefon og ulike funksjoner i bilen.

Ryggekamera

Ryggekamera

Av og til kan du ha begrenset sikt i det innvendige speilet. Passasjerer i baksetet kan for eksempel gjøre det vanskelig å se veien bak bilen. Bildet fra det nye ryggekameraet viser tydelig området bak bilen og gjør det sikrere og enklere å manøvrere bilen.

Trådløs lading

Trådløs lading

En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) som er praktisk plassert i midtkonsollen, gjør det enkelt å lade en Qi-kompatibel smarttelefon uten ledninger.

Elektronisk parkeringsbrems

Elektronisk parkeringsbrems

Den elektroniske parkeringsbremsen aktiveres og deaktiveres enkelt med en knapp. Den inkluderer auto hold-funksjonen som holder IONIQ Electric i ro uten at du trenger å holde bremsepedalen inne. Det er praktisk i kø med hyppige stopp og når du står lenge på rødt lys. Du aktiverer funksjonen enkelt ved å på trykke på auto hold-knappen. Når du trår inn gasspedalen, slås auto hold automatisk av.

2020_AE_EV_ECO-plus-modus.jpg

ECO plus-modus

ECO plus-modus er et tillegg til standardmodusene ECO, COMFORT og SPORT. Hvis batterinivået blir veldig lavt, kan du bytte til ECO+ for å reduseres energiforbruket og øke rekkevidden.

2020_AE_EV_Automatisk-nødanrop.jpg

Automatisk nødanrop

IONIQ Electric ringer automatisk til nødetatene hvis du havner i en ulykke der kollisjonsputene utløses. Du kan også når som helst utløse et nødanrop manuelt ved å trykke på SOS-knappen.

2020_AE_EV_Hvilemodus.jpg

Hvilemodus

Hvilemodus er perfekt for utendørs fritidsaktiviteter. Den lar deg bruke bilens komfortfunksjoner, lydanlegg og tilkoblet elektronisk utstyr i et lengre tidsrom. Bilen kan ikke kjøres, men du kan bruke andre funksjoner som varmeapparat og klimaanlegg som vanlig.

Tilbehør

Tilbehøret som er vist under er kun et lite utvalg av det som finnes tilgjengelig til din Hyundai IONIQ Electric. Prisene som vises er eks. mva. og dermed gjeldende for bestilling og levering sammen med ny elbil fra din forhandler. Alle priser er inkludert montering. For tilbehør som bestilles og monteres etter levering av bilen tilkommer mva. Ta kontakt med din lokale Hyundai-forhandler for fullstendig oversikt og priser.

lastekrok-med-sykkelholder.png

Lastekrok vert. avtakbar og sykkelholder levert m. kabelsett, original med 13-polet kontakt.

Pris ny bil:  Kr 16 492,- 
Pris ettermontert:  Kr 18 990,- 

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Innlastingsbeskyttelse for støtfanger bak, svart.


Kr 870,-

Lastestativ-i-aluminium.jpg

Bagasjeromsmatte, skreddersydd for å passe bagasjerommet.

Kr 815,-

Original-avtagbar-lastekrok.png

Skålformet, sklisikker bagasjeromsmatte
med perfekt passform.

Kr 865,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Gulvmatte i velour, med bakside av granulat.
Fullt sett. Med bilens logo brodert på førersiden.

Kr 900,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Gulvmatte i gummi. Fullt sett. Med bilens logo brodert på førersiden.

Kr 820,-

Original-avtagbar-lastekrok.png

LED innstegslys under dør med Hyundai logo.


Kr 2 560,-

Avtakbart-hengerfeste.jpg

Komplette vinterhjul pigg- eller piggfritt, 16" aluminiumsfelger.

Kr 13 500,-

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

Les mer om våre garantivilkår og betingelser her.

Åtte års garanti på fremdriftsbatteriet

Vi har gleden av å tilby en av markedets beste garantier på fremdriftsbatteriet på IONIQ: åtte år eller 200 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

Back to top