Gå til innhold
i30 stasjonsvogn

i30 stasjonsvogn

– DYNAMISK DESIGN

Markant design / Smart plassutnyttelse / Det siste innen aktiv sikkerhet

Fra kr.

342 900,-

Finn din nærmeste forhandler

Ønsker du å prøvekjøre?

Ønsker du et pristilbud?

Vil du bli kontaktet?

EN HELT NY STASJONSVOGN

Nye i30 stasjonsvogn er nydesignet fra topp til tå.

TIDLØST DESIGN

De modellerte flatene skaper et gjennomført tidløst uttrykk.

ET MODERNE UTTRYKK

Proporsjonene avslører at dette er en stilfull stasjonsvogn med mange kvaliteter.

STILREN OG AVBALANSERT

Den sølvfargede takrelingen fremhever den skrånende taklinjen og den sportslige profilen. Og takspoileren fremhever bilens aerodynamiske profil. Den er er lakkert i bilens farge og omfatter et høytmontert bremselys.

Fartsgrensevarsling

Fartsgrensevarsling

Fartsgrensevarslingen viser fartsgrensen på skjermen og i supervision-displayet. Funksjonen bruker både frontkameraet og navigasjonssystemet til å registrere og lese trafikkskiltene, og informerer deg løpende om endringer i fartsgrensen.

Blindsonevarsler

Blindsonevarsler

Visuelle advarsler og lydsignaler advarer deg om kjøretøyer som befinner seg i dødvinkelen.

Lykter med full-LED

LED kombinasjonslyktene betoner bilens bredde. Når de lyser, fremhever de bilens høye tekniske standard.

Kaskadegrill

Det nye, iøynefallende frontdesignet omfatter også den nyutviklede kaskadegrillen som er inspirert av bevegelsene i smeltet stål.

Ny motor

En ny turboladet 1,4-liters T-GDi-bensinmotor med 140 hk gir høy ytelse og effektiv energiutnyttelse.

LED kombinasjonsbaklykter

De markante horisontale linjene i kombinasjonsbaklyktene understreker det kraftfulle utseendet til i30 stasjonsvogn.

Fleksibelt bagasjerom

Når du åpner bakluken, har du tilgang til det praktiske bagasjerommet på 602 liter.

Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40. Dermed får du plass til mye bagasje samtidig som det er plass til én eller to passasjerer i baksetet.

Når baksetet legges ned, utvides bagasjerommet til hele 1 650 liter.

Dobbelclutchgirkasse

Dobbelclutchgirkasse

Den 7-trinns dobbelclutchgirkassen kombinerer svært effektiv energiutnyttelse med komforten til en automatgirkasse. Giringsprogrammet er omkalibrert slik at den nye girkassen nå reagerer mer spontant ved sportslig kjøring. Samtidig gjør de myke girskiftene den behagelig på daglige kjøreturer.

Trådløs lading

Trådløs lading

Enklere blir det ikke: du legger smarttelefonen på ladeplaten i midtkonsollen, og den lades automatisk. En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner uten å bruke rotete ledninger. Du kan kjøpe tilbehør fra en tredjepart, f.eks. et Qi-kompatibelt telefonetui, til andre enheter, slik at de også kan lades trådløst.

8-tommers skjerm

8-tommers skjerm

Den høyoppløste berøringsskjermen er plassert i ideell betjeningshøyde. Designet gjør det mulig å se multimedieinformasjon høyere opp og nærmere synsfeltet ditt. Her har du hurtigtilgang til navigasjonssystemet, LIVE-tjenestene, Apple CarPlay™ og Android Auto™.

Tretthetsvarsling

Tretthetsvarsling

Funksjonen overvåker diverse signaler fra føreren og varsler med lydsignaler og visuelle advarsler når den registrerer at føreren begynner å bli trett.

Ventilerte forseter

Ventilerte forseter

Nye i30 stasjonsvogn er komfortabel året rundt. Det sørger de ventilerte forsetene med setevarme for. Varmeelementene kan stilles inn i tre trinn, slik at du holder varmen i kaldt vær. Når det er varmt, sørger tretrinnsviftene for en behagelig kjølende luftstrøm gjennom de perforerte setetrekkene i skinn.

Allsidig

Allsidig

Luken bak armlenet gjør det enkelt å frakte ski, snowboard og andre lange gjenstander samtidig som det er plass til fire personer i bilen.

Automatisk klimaanlegg

Det automatiske klimaanlegget har to soner med separat temperaturinnstilling for førersetet og passasjersetet foran. Velg ønsket temperatur, og systemet tar seg av resten.

Forskyvbart armlene foran

Armlenet foran kan forskyves forover eller bakover, slik at du finner den mest behagelige stillingen. Under det hengslede lokket er det et praktisk oppbevaringsrom.

1,4-liters T-GDi- bensinmotor

Den nyutviklede 1,4-liters T-GDI-motoren yter 140 hk og har et dreiemoment på 242 Nm ved 1500 o/min. Den leveres med 7-trinns dobbelclutchgirkasse.

SIKKERHETSFUNKSJONER

i30 stasjonsvogn har en rekke innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer, slik at du og passasjerene dine er trygge i bilen.

Nødbremsassistent

Nødbremsassistent

Radar- og kamerasystemene i bilens front registrerer kjøretøy og fotgjengere i veien foran bilen. Nødbremsassistenten aktiverer automatisk nødbremsing for å minimere kollisjonsfaren og redusere konsekvensene av en eventuell kollisjon. Standardversjonen reagerer på kjøretøy som nærmer seg bilen forfra, ved hjelp av frontkameraet. En versjon med radar, som også kan oppdage fotgjengere, leveres som ekstrautstyr.

Sammenstøtvarsling foran

Sammenstøtvarsling foran

Sammenstøtvarslingen bruker frontkameraet til å registrere fare for frontkollisjoner, og varsler deg om dette. Den aktiverer nødbremsing for å unngå kollisjon eller redusere kraften i et eventuelt sammenstøt.

Smart cruise control

Smart cruise control

Den holder den innstilte avstanden til kjøretøyet foran og øker/senker hastigheten inntil en innstilt grense. Ved køkjøring holder adaptiv cruise control den innstilte avstanden inntil bilen står i ro, og starter automatisk motoren når den registrerer at køen begynner å bevege seg igjen.

Filskifteassistent

Filskifteassistent

Systemet øker aktivt sikkerheten ved å hindre at bilen forlater kjørefeltet utilsiktet dersom du blir distrahert. Filskifteassistenten varsler deg visuelt og med lydsignaler før den griper inn og korrigerer styringen.

Blindsonevarsler

Blindsonevarsler

Sensorer i støtfangeren bak registrerer kjøretøyer i dødvinkelen og varsler deg med en varsellampe i sidespeilet på den siden kjøretøyet befinner seg. Hvis du setter på blinklyset mens det er et kjøretøy i dødvinkelen, varsles du med et lydsignal.

Varsling om kryssende trafikk ved rygging

Varsling om kryssende trafikk ved rygging

Når du legger inn revers, registrerer og varsler systemet deg om kryssende trafikk fra siden.

HØY KJØREKOMFORT

Nye i30 stasjonsvogn har en rekke komforfunksjoner som hjelper deg å senke skuldrene når du kjører.

Ryggekamera

Ryggekameraet aktiveres når du legger inn revers, slik at du kan se på skjermen hvor du rygger. Dynamiske linjer viser i hvilken retning du styrer.

Seter med minnefunksjon

Setets minnefunksjon lagrer innstillingene dine og stiller inn setet i perfekt posisjon hver gang du setter deg i setet. I tillegg stilles sidespeilene og instrumentpanelets lysstyrke inn. Trykk på knappen, og systemet justerer automatisk de lagrede innstillingene for fører 1 eller fører 2.

Luftdyser for baksetet

i30 stasjonsvogn har luftdyser for baksetet, slik at passasjerene bak også har det bra. Dysene sitter på midtkonsollen, og baksetepassasjerene kan stille inn varm- og kaldluften etter behag.

Elektronisk parkeringsbrems

Den elektroniske parkeringsbremsen er enkel å bruke og tar liten plass, slik at det blir mer oppbevaringsplass i midtkonsollen. Auto hold-funksjonen opprettholder bremsetrykket automatisk når bilen stanser helt opp. Dette sikrer at bilen ikke begynner å rulle forover eller bakover når du tar foten av bremsepedalen. Bremsetrykket slippes med en gang du trår på gasspedalen.

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av slite- og servicedeler.

Les mer om våre garantivilkår og betingelser her.

Back to top