Oversikt

EN HELT NY STASJONSVOGN

Nye i30 stasjonsvogn er nydesignet fra topp til tå.

 

 • Markant design
 • Smart plassutnyttelse
 • Det siste innen aktiv sikkerhet

STILREN OG AVBALANSERT

De modellerte flatene skaper et gjennomført tidløst uttrykk og proporsjonene avslører at dette er en stilfull stasjonsvogn med mange kvaliteter.

Den sølvfargede takrelingen fremhever den skrånende taklinjen og den sportslige profilen. 

Fartsgrensevarsling

Fartsgrensevarslingen viser fartsgrensen på skjermen og i supervision-displayet. Funksjonen bruker både frontkameraet og navigasjonssystemet til å registrere og lese trafikkskiltene, og informerer deg løpende om endringer i fartsgrensen.

Blindsonevarsler

Visuelle advarsler og lydsignaler advarer deg om kjøretøyer som befinner seg i dødvinkelen.

Dobbelclutchgirkasse

Den 7-trinns dobbelclutchgirkassen kombinerer svært effektiv energiutnyttelse med komforten til en automatgirkasse. Giringsprogrammet er omkalibrert slik at den nye girkassen nå reagerer mer spontant ved sportslig kjøring. Samtidig gjør de myke girskiftene den behagelig på daglige kjøreturer.

Trådløs lading

Enklere blir det ikke: du legger smarttelefonen på ladeplaten i midtkonsollen, og den lades automatisk. En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner uten å bruke rotete ledninger. Du kan kjøpe tilbehør fra en tredjepart, f.eks. et Qi-kompatibelt telefonetui, til andre enheter, slik at de også kan lades trådløst.

8" skjerm

Den høyoppløste berøringsskjermen er plassert i ideell betjeningshøyde. Designen gjør det mulig å se multimedieinformasjon høyere opp og nærmere synsfeltet ditt. Her har du hurtigtilgang til navigasjonssystemet, Live-tjenestene, Apple CarPlay og Android Auto. * Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. Android Auto™ er et registrert varemerke for Google Inc.

Fleksibelt bagasjerom

Når du åpner bakluken, har du tilgang til det praktiske bagasjerommet på 602 liter.

Fleksibelt bagasjerom 60:40

Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40. Dermed får du plass til mye bagasje samtidig som det er plass til én eller to passasjerer i baksetet.

Med nedlagte bakseter

Når baksetet legges ned, utvides bagasjerommet til hele 1650 liter.

Ny motor

En ny turboladet 1,4-liters T-GDi-bensinmotor med 140 hk gir høy ytelse og effektiv energiutnyttelse.

Panoramatak

Det store panoramataket består av to glassplater og åpnes med et tastetrykk. Den fremre platen kan vippes opp eller skyves tilbake, slik at du kan slippe lys og luft inn i kupeen. Uansett om soltaket er åpent eller lukket, skaper det en lys og åpen stemning i bilen.

Tretthetsvarsling

Funksjonen overvåker diverse signaler fra føreren og varsler med lydsignaler og visuelle advarsler når den registrerer at føreren begynner å bli trett.

Ventilerte forseter*

Nye i30 stasjonsvogn er komfortabel året rundt. Det sørger de ventilerte forsetene med setevarme for. Varmeelementene kan stilles inn i tre trinn, slik at du holder varmen i kaldt vær. Når det er varmt, sørger tretrinnsviftene for en behagelig kjølende luftstrøm gjennom de perforerte setetrekkene i skinn. *Leveres kun i kombinasjon med Panorama-pakken.

Allsidig

Luken bak armlenet gjør det enkelt å frakte ski, snowboard og andre lange gjenstander samtidig som det er plass til fire personer i bilen.

Design

Alle bilder

Eksteriør

Interiør

DYNAMISK DESIGN

Den utvendige designen til nye i30 stasjonsvogn er en fascinerende kombinasjon av modellerte flater og markante designelementer.

Full-LED-lykter

De iøynefallende LED-kombinasjonslyktene fremhever bilens høye tekniske standard. Hyundai i30 leveres med fjernlysassistent som standardutstyr. Systemet justerer fjernlyset automatisk når du møter andre kjøretøyer, og når det er et kjøretøy foran deg på veien. Det gir deg optimal sikt, og andre trafikanter blir ikke blendet

LED-kombinasjonsbaklykter

De markante horisontale linjene i kombinasjonsbaklyktene understreker det kraftfulle utseendet til i30 stasjonsvogn.

Takspoiler

Takspoileren fremhever bilens aerodynamiske profil. Den er er lakkert i bilens farge med integrerte høytmontert bremselys.

NYT HØY KOMFORT

Den smakfulle kupeen og instrumentpanelet er preget av kvalitet og god plass. Nye i30 stasjonsvogn er en av de romsligste modellene i denne klassen.

Automatisk klimaanlegg

Det automatiske klimaanlegget har to soner med separat temperaturinnstilling for førersetet og passasjersetet foran. Velg ønsket temperatur, og systemet tar seg av resten.

Forskyvbart armlene foran

Armlenet foran kan forskyves forover eller bakover, slik at du finner den mest behagelige stillingen. Under det hengslede lokket er det et praktisk oppbevaringsrom.

Ryggekamera

Ryggekameraet aktiveres når du legger inn revers, slik at du kan se på skjermen hvor du rygger. Dynamiske linjer viser i hvilken retning du styrer.

Seter med minnefunksjon

Setets minnefunksjon lagrer innstillingene dine og stiller inn setet i perfekt posisjon hver gang du setter deg i setet. I tillegg stilles sidespeilene og instrumentpanelets lysstyrke inn. Trykk på knappen, og systemet justerer automatisk de lagrede innstillingene for fører 1 eller fører 2.

Luftdyser for baksetet

i30 stasjonsvogn har luftdyser for baksetet, slik at passasjerene bak også har det bra. Dysene sitter på midtkonsollen, og baksetepassasjerene kan stille inn varm- og kaldluften etter behag.

Elektronisk parkeringsbrems

Den elektroniske parkeringsbremsen er enkel å bruke og tar liten plass, slik at det blir mer oppbevaringsplass i midtkonsollen. Auto hold-funksjonen opprettholder bremsetrykket automatisk når bilen stanser helt opp. Dette sikrer at bilen ikke begynner å rulle forover eller bakover når du tar foten av bremsepedalen. Bremsetrykket slippes med en gang du trår på gasspedalen.

Volum på 602 liter

Når du åpner bakluken, har du tilgang til det praktiske bagasjerommet på 602 liter.

60:40-seterygg

Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40. Dermed får du plass til mye bagasje samtidig som det er plass til én eller to passasjerer i baksetet.

Volum på 1650 liter

Når baksetet legges ned, utvides bagasjerommet til hele 1650 liter.

Sikkerhet

SIKKERHETS-FUNKSJONER

i30 stasjonsvogn har en rekke innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer, slik at du og passasjerene dine er trygge i bilen.

Nødbremsassistent

Radar- og kamerasystemene i bilens front registrerer kjøretøy og fotgjengere i veien foran bilen. Nødbremsassistenten aktiverer automatisk nødbremsing for å minimere kollisjonsfaren og redusere konsekvensene av en eventuell kollisjon. Standardversjonen reagerer på kjøretøy som nærmer seg bilen forfra, ved hjelp av frontkameraet. En versjon med radar, som også kan oppdage fotgjengere, leveres som ekstrautstyr.

Sammenstøtvarsling foran

Sammenstøtvarslingen bruker frontkameraet til å registrere fare for frontkollisjoner, og varsler deg om dette. Den aktiverer nødbremsing for å unngå kollisjon eller redusere kraften i et eventuelt sammenstøt.

Smart cruise control

Den holder den innstilte avstanden til kjøretøyet foran og øker/senker hastigheten inntil en innstilt grense. Ved køkjøring holder adaptiv cruise control den innstilte avstanden inntil bilen står i ro, og starter automatisk motoren når den registrerer at køen begynner å bevege seg igjen.

Filskifteassistent

Systemet øker aktivt sikkerheten ved å hindre at bilen forlater kjørefeltet utilsiktet dersom du blir distrahert. Filskifteassistenten varsler deg visuelt og med lydsignaler før den griper inn og korrigerer styringen. 

Blindsonevarsler

Sensorer i støtfangeren bak registrerer kjøretøyer i dødvinkelen og varsler deg med en varsellampe i sidespeilet på den siden kjøretøyet befinner seg. Hvis du setter på blinklyset mens det er et kjøretøy i dødvinkelen, varsles du med et lydsignal.

Varsling om kryssende trafikk ved rygging

Når du legger inn revers, registrerer og varsler systemet deg om kryssende trafikk fra siden.

Ytelse

DYNAMISKE FUNKSJONER

Den kraftige turbomotoren med høy virkningsgrad er konstruert for dynamiske kjøreopplevelser.

 

1,4-liters T-GDi-bensinmotor

Den nyutviklede 1,4-liters T-GDI-motoren yter 140 hk og har et dreiemoment på 242 Nm ved 1500 o/min. Den leveres med 7-trinns dobbelclutchgirkasse.

Maksimal effekt 140,0 hk

Maks. dreiemoment 242,0 Nm

Standardutstyr

Teknikk og komfort

USB+AUX
Kjørecomputer
Multifunksjonsratt
12V uttak bagasjerom
12V uttak framme
Mekanisk håndbrekk
Girhendler på ratt (kun i kombinasjon med DCT)
Drive Mode Select - Normal & Sport (kun i kombinasjon med DCT)
Instrumentdisplay med 3.5" Mono TFT LCD
Cruisecontrol med fartsbegrenser
Oppvarmet bakrute
Fjernstyrt sentrallås med alarm og nøkkelfri adgang

Sikkerhet

* Uten fotgjengergjenkjenning
Tretthetsvarsler
Aktiv filskifteassistent
Frontkollisjonsvarsler
AEB (Automatisk nødbrems)*
Bakkestartassistent
ESC (Electronic Stability Control)
ABS (Anti Lock Brake System)
Sideairbag og gardinairbag
Passasjerairbag
Førerairbag

Seter og interiør

Setevarme fører og passasjer
Høydejusterbare setebelter foran
ISOFIX
Nedfellbar bakseterygg (40/60)
Regulerbare nakkestøtter
Høydejusterbart førersete

Innvendig

Bagasjekrok
Kjørekomputer
Elektriske vindusheiser, foran
Bagasjenett
Sikkerhetsnett
Uttrekkbar bagasjeskjuler
Koppholder foran
Skinnratt med varme
Rattregulering 4-veis
TMK dekkreparasjonssett

Utvendig

Sort Grill
Takrails
Høytmontert LED-bremselys
Automatisk lyskontroll
Kjørelys
Lakkerte speilhus og dørhåndtak
Oppvarmede og elektriske speil
Blinklys i speilhus

Ekstra utstyrspakker

Plusspakke (standard på i30 stasjonsvogn)

 • Full LED nær- og fjernlys
 • Skiluke
 • 8'' Infortainment skjerm med Live Services, Apple CarPlay og Android Auto
 • Navigasjon med DAB+ radio og bluetooth handsfree
 • Automatisk klimaanlegg med to soner
 • Ryggekamera

Kr. 0,-

Komplett utstyrsliste for denne pakken

Ryggekamera
Elektriske vindusheiser med sikkerhetsfunksjon, bak
Skiluke
Satin chrome innvendige og utvendige dørhåndtak
Armlene med koppholder, bak
Armlene med oppbevaringsboks, foran
Elektrisk justerbar korsryggstøtte
Oppbevaringslommer i stolrygger
Smart Key - nøkkeløs lås og start
Elektrisk innfellbare speil med lys
Automatisk klimaanlegg med to soner
Navigasjon med DAB+ radio og bluetooth handsfree
8'' Infortainment skjerm Live services, Apple CarPlay og Android Auto
Regnsensor
Ryggesensorer
Full LED nær- og fjernlys
LED kjørelys

Teknikkpakke

 • Delskinnseter med elektrisk justering og minnefunksjon
 • AEB (Automatisk nødbrems med fotgjengergjenkjenning)
 • SLIF (skiltleser)
 • Blindsonevarsler 
 • Trådløs lader til mobiltelefon
 • 17" lettmetallfelg
 • ASCC (adaptiv cruise control) kun i kombinasjon med DCT

Kr. 30000,-

Komplett utstyrsliste for denne pakken

Elektronisk parkeringsbrems
17" lettmetallfelg
Super Vision instrument display (4.2" TFT LCD)
Grill med kromdetaljer
Avblendbart innvendig speil
Privacy Glass
Trådløs lader til mobiltelefon
Parkeringssensorer foran og bak
ASCC (adaptiv cruise control)
SLIF (skiltleser)
BSD (blindsonevarsler)
AEB (Automatisk nødbrems med fotgjengergjenkjenning)
Delskinnseter med elektrisk justering og minnefunksjon
Denne pakken krever: Plusspakke (standard på i30 stasjonsvogn)

Panoramapakke

 • Skinnseter med ventilasjon
 • LED coupè belysning
 • Panorama soltak

Kr. 15000,-

Komplett utstyrsliste for denne pakken

Skinnseter med ventilasjon
LED interiørbelysning
Panorama soltak
Denne pakken krever: Teknikkpakke

Motorstørrelse og tekniske data

1.4 T-GDi Plusspakke

Bensin Automat

kr 326 900

Dimensjoner

1.4 T-GDi Plusspakke
Tankkapasitet i liter 50
Lasterom, l (VDA 214) - med nedfelte bakseter 1650
Lasterom, l (VDA 211) 602
Bakkeklaring, mm -
Sporvidde bak, mm 1581
Sporvidde foran, mm 1573
Akselavstand, mm 2650
Utvendig høyde, mm 1465
Utvendig bredde, mm 1795
Utvendig lengde, mm 4585

Vekter (kg)

1.4 T-GDi Plusspakke
Taklast 80
Tilhengervekt u/brems 600
Tilhengervekt m/brems 1400
Totalvekt, kg 1880
Maks. nyttelast, kg (min) 511
Egenvekt med fører 1369

Ytelse, forbruk og utslipp

1.4 T-GDi Plusspakke
Utslipp CO2 (g/km) 120
blandet 5,2
landevei 4,7
Forbruk l/mil, bykjøring 6,2
Akselerasjon 0-100 km/t, sek. 9,5
Maks. hastighet, km/t 203

Girkasse

1.4 T-GDi Plusspakke
Drivhjul 2WD
Type DCT / AT 7-trinns

Motor

1.4 T-GDi Plusspakke
Drivstoff Bensin
Dieselpartikkelfilter -
Maks. dreiemoment, Nm / o/min M/T 242 / 1500
Maks. effekt HK (KW) / o/min 140 (103) / 6000
Kompresjonsjonsgrad 10.0
Boring x slaglengde, mm 71.6 x 84.0
Sylindervolum, ccm 1353

Prisliste

i30 stasjonsvogn 1.4 T-GDi Plusspakke Bensin Automat kr 326 900
Metallic lakk kr 5 900

Garanti

5 års garanti

Hyundai med 5 års fabrikkgaranti. Les mer

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her:

Gyldig e-postadresse må fylles ut