Oversikt

En ny generasjon i30 Den moderne bilen

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende.

Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke.

Design

Alle bilder

Eksteriør

Interiør

Tidløs design

Den nye generasjonen i30 definerer det nye designspråket til framtidens Hyundai-modeller.

Peter Schreyer, president og sjefsdesigner for Hyundai Motor Group, om helt nye i30:

«Du kan se og føle en ny kraft i den nye generasjonen i30 – den er et statement. På nye i30 introduserer vi den nyutviklede grillen som vi kaller kaskadegrillen. Den er det nye kjennetegnet på Hyundai

Dynamiske detaljer

Den velproporsjonerte bakparten på den nye i30 utstråler sportslig energi. Den forbedrer de aerodynamiske egenskapene, og hekkspoileren i høyglanssort understreker bilens dynamiske utseende.

Avanserte LED-lykter

De nye LED-hovedlyktene har flere LED-projektorer som generer både nær- og fjernlys. LED-pærene lyser klarere og bruker mindre strøm enn vanlige lyspærer.Blinklysfunksjonen er integrert i de loddrette LED-kjørelysene.

Kaskadegrillen

Utformingen av den nyutviklede Hyundai-grillen er inspirert av bevegelsene i smeltet stål. Den er et uttrykk for kraft og bevegelse.

Et stilrent preg

Kupeen i den nye generasjon i30 preges av instrumentpanelets horisontale linjer. Her finner du en åttetommers berøringsskjerm som brukes til å betjene integrerte tilkoblingsmuligheter, navigasjonssystem og infotainmentsystemer.

Hele kupeen har et tidløst design som fremhever den moderne stilen til den nye generasjonen i30. 

Store flater

Instrumentpanelet og resten av kupeen er preget av store, elegante flater. Det gjør nye i30 er en av de romsligste modellene i denne klassen.

Behagelige omgivelser

Du kan velge mellom tre ulike interiørfarger i kupeen: Oceanids Black med setetrekk i to ulike stofftyper eller i skinn, Tofarget Slate Grey og Oceanids Black med setetrekk i stoff eller i skinn eller Indigo Blue med setetrekk i skinn

Åttetommers berøringsskjerm

Det nye navigasjonssystemet inkluderer syv års gratis abonnement på TomTom Live-tjenester. Det viser informasjon blant annet om været, trafikken, fotobokser og interessepunkt på berøringsskjermen. Den er plassert på instrumentpanelet der den er godt synlig for både fører og passasjerer.

Apple CarPlay™ og Android Auto™

Infotainmentsystemet støtter både Android Auto™ og Apple CarPlay™. Dette gjør det mulig å bruke telefonen via bilens skjerm for et utvalg av bilrelaterte applikasjoner. Apple CarPlay™ er registrert varemerke for Apple Inc. Android Auto™ er registrert varemerke for Google Inc.

Sikkerhet

Omfattende sikkerhet

Slapp av, i tillegg til syv kollisjonsputer er bilen fullstappet av avansert sikkerhetsteknologi som passer på dersom du skulle være uoppmerksom. Nødbremsassistent med sammenstøtvarsling foran, blindsonevarsling, varsling om kryssende trafikk ved rygging, aktiv filskifteassistent, fartsgrensevarsling og fjernlysassistent. Smart cruise control kan leveres til modeller med syvtrinns DCT-automatgirkasse.

En annen aktiv sikkerhetsfunksjon er tretthetsvarsling som hjelper deg å huske å ta en pause når behovet melder seg. 

Ytelse

Flere krefter, lavere vekt og høyere ytelse

Bruken av et ekstremt sterkt stål i nye i30 betyr økt kjøredynamikk og økt sikkerhet. Denne ståltypen gir bilen en mer vridningsstabil struktur og sørger for mer kontant respons og økt sikkerhet for alle i bilen. 

Nye turbomotorer

Nye i30 kan leveres med flere motor- og giralternativer som er både kraftfulle og økonomiske.

Et høydepunkt er den nye 1,4-liters T-GDI-motoren med 140 hk og et dreiemoment på 242 Nm ved 1500 o/min. Den leveres i kombinasjon med sekstrinns manuell girkasse eller syvtrinns DCT-automatgirkasse.

I tillegg kan du velge en ny 1,0-liters T-GDI-motor med 120 hk og 170 Nm ved 1500–4000 o/min.

Garanti

5 års garanti

Hyundai med 5 års fabrikkgaranti. Les mer

Hyundai nyhetsbrev

Registrer din e-postadresse her: