Gå til innhold
45

45

En elektrisk konseptbil.

En bil for fremtiden inspirert av et ikon.

45 er en hyllest til vårt konsept Pony Coupe Concept fra 1974.
Samtidig innleder den en ny epoke for Hyundais bildesign med fokus på elektriske drivlinjer,
intelligent design og selvkjørende egenskaper.

Selvbærende karosseri.

Bilens profil defineres av et aerodynamisk og selvbærende design. Rammen og karosseriet danner en integrert struktur, og det ytre skallet uten stolper bærer den største belastningen.

Projeksjonsgrensesnitt.

Infotainmentsystemet har et projeksjonsgrensesnitt der flere displayer og funksjoner som er integrert i selve dashbordet, erstatter berøringsskjermen i midten.

Piksellykter.

45 har en nytolkning av Ponys karakteristiske gittergrill som kombinerer den analoge 70-tallstilen med moderne lysteknologi. Lyktene er integrert i grillen som strekker seg i hele frontens bredde.

Retro-futuristisk fastbackprofil

45 gir en forsmak på designretningen til kommende elbiler. Den uttrykker stabilitet og dynamikk, noe som fremheves av bilens bredde og foroverlente profil.

Markante vinkler.

Navnet til 45 kommer delvis fra 45-gradersvinklene foran og bak som gir bilen en diamantformet silhuett. De gir også et hint om designretningen til fremtidige elbiler fra Hyundai.

Nye løsninger i kupeen.

Den luksuriøse kupeen med materialer som tre, stoff og skinn, er inspirert av eksklusiv møbeldesign. Siden konseptbilen er tiltenkt autonome egenskaper, kan forsetene snus slik at de vender mot baksetene.

Følg med

Hold deg oppdatert på våre spennende konsepter og nye designretninger.

Opplysningene ovenfor vil bli lagret av Hyundai når du sender dem inn til oss. Hvis du vil vite mer om hvordan og hvorfor vi behandler personopplysningene om deg, kan du klikke her

Back to top