Gå til innhold

Utvider garantien som følge av COVID-19

Vi har besluttet å tilby våre kunder utvidet garantitid for å bidra til dugnaden i en tid som er utfordrende for mange.

  • Publisert: 24.04.20

Situasjonen verden befinner seg i som følge av COVID-19 skaper enorme ringvirkninger, og er utfordrende for veldig mange mennesker. For å bidra til dugnaden, og å hjelpe selskapets kunder, har Hyundai besluttet å lansere garantiprogrammet ‘Hyundai C A R E’ i hele verden.

Programmet sikrer at alle som eier en Hyundai med fabrikkgaranti som utløper i perioden 1. mars 2020 til 30. april 2020 får sin fabrikkgaranti utvidet til 31. mai 2020, altså med inntil tre måneder. Alle som har garanti med utløp i mai-måned får også full garantidekning til og med 31. mai 2020.

For Hyundai står selskapets kunder og ansatte i første rekke, og selskapet ønsker med dette bidraget å sørge for at kundene er trygge på at Hyundai gjør tiltak for å lette en vanskelig situasjon. Det er alltid selskapets største prioritet å hjelpe kundene, og Hyundai jobber kontinuerlig for å gi best mulig service.

Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.
Hyundai jobber hele tiden med å sørge for bedre opplevelser og fremskritt for mennesker gjennom arbeidet vi gjør. Dette tiltaket er en fin bekreftelse på at dugnadsånd ikke bare er noe vi har i Norge, men at vi ønsker å bidra globalt. For Hyundai er det viktig å være tilstede for våre kunder. Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Les mer om Hyundais garantivilkår.

Finn din nærmeste forhandler

Vil du bli kontaktet?

Relaterte artikler
Annet

På tur med Hyundai – Bodø

Med Bodø som utgangspunkt har du flere spennende severdigheter i vente, alt med et majestetisk naturlandskap som bakgrunn. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Annet

Å tegne en bil er fremdeles en kompleks og utfordrende oppgave

Oppdraget var å skape en bil for et bredt lag av europeiske kunder, en folkets bil. To av bilverdenens unge designtalenter, Michel Glenisson (33) og Geoffrey Desembry (27) fikk jobben, henholdsvis med ansvar for interiør og eksteriør. Hyundais i30 var den første nye bilen de to designtalentene fikk ansvaret for, svært tidlig i sine karrierer.

Annet

På tur med Hyundai - Farris Bad

På biltur kan du slappe av å la veien ta deg til nye steder. Med kampanjen #påturmedhyundai ønsker vi å dele våre beste opplevelser fra veien på Instagram og håper at du vil gjøre det samme.

Back to top