Gå til innhold

Nyhet! Tilhengerfeste for KONA Electric og lastekrok for IONIQ Electric

Vi lanserer nå tilhengerfeste/lastekrok for elbilene Kona Electric og lastekrok for IONIQ Electric. Dette er høyt etterspurt ekstrautstyr som er tilgjengelig for alle som eier en Kona eller IONIQ.

  • Publisert: 05.03.20

Våre populære elbilmodeller får nå nytt utstyr i form av tilhengerfeste* for Kona Electric og lastekrok*. Dermed kan du som eier en Kona Electric eller en IONIQ Electric frakte med deg vertikal last, for eksempel sykler, enkelt og effektivt dit du har tenkt til å tilbringe dagen.

 

Enda mer attraktive

Kona Electric og IONIQ Electric er allerede to av de beste elbilene på markedet. Med tilhengervekt/lastekroken på utstyrslisten vil bilene være praktiske alternativer for enda flere kjøpere.

 

Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai
– At vi nå kan tilby lastekroker på våre populære elbiler er veldig gode nyheter for våre kunder. Dette er utstyr som har vært etterspurt lenge, og som vi har jobbet i lengre tid med å få på plass. Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai

– Dette bidrar til å gjøre både Kona og IONIQ til enda mer attraktive biler i markedet, og vi mener dette er utstyr som gjør at våre allerede populære elbiler blir aktuelle for en stadig større kundegruppe.

Les-mer-om-lastekroken.png


Kona Electric får en lastekrok som er beregnet for 100 kg vertikal last. Dette gjør at du eksempelvis kan frakte sykler på et sykkelstativ, eller få enda mer plass til bagasje med en lasteboks. Kona Electric er allerede godkjent for bruk av takboks og taklast. En gledelig nyhet for de som får bilen sin levert fra vår Tsjekkiske fabrikk (produsert fra mars 2020) er at dette festet er i tillegg godkjent for 300 kg hengervekt.

Ønsker du å prøvekjøre?

 

For IONIQ Electric tilbys en lastekrok som har tillatt 65 kg vertikal last. Det gjør at du også på denne modellen kan laste et sykkelstativ eller annet ekstrautstyr som er kompatibelt.

Les-mer-om-lastekroken-IONIQ.png

Bestill hos forhandler

Lastekrokene er tilgjengelige for alle utgaver av Kona Electric og IONIQ Electric, og kan monteres tilbakevirkende på alle biler. Det betyr at det ikke bare er nye kunder som nyter godt av det nye utstyret.

Lastekrokene kan bestilles og monteres hos autoriserte Hyundai-forhandlere i Norge med umiddelbar virkning.

Ønsker du å prøvekjøre?

Se hvordan lastekroken fungerer i det daglige

Ønsker du å prøvekjøre?

Kona Electric og IONIQ Electric skiltplater er brukt for å illustrerer modell. Når bilen er i trafikk, husk at veitrafikkloven gjelder; Skal du kjøre med sykkelstativ hvor skiltet på bilen dekkes, må registreringsnummeret være godt synlig på annen måte. IONIQ Electric: Lastekroken er beregnet for inntil 65 kg vertikal last. Lastekrok er ikke godkjent for å trekke tilhenger. Kona Electric: Lastekroken har en maksvekt på 100 kg vertikal last og 300 kg hengervekt. NB! 300 kg hengervekt er kun godkjent for biler produsert fra mars 2020, produsert på fabrikken i Tsjekkia.

Relaterte artikler
Elbil

Se og bli sett med Hyundai KONA electric

Hyundai KONA electric var best i test blant elbiler når det gjaldt lys i en undersøkelse Dagbladet, Dinside og Autofil gjennomførte i samarbeid med det finske magasinet Tekniikan Maillmaa i oktober.

Elbil

Elektrisk utvikling: Nå blir Tucson hybrid

Vi i Hyundai har tatt en ledende posisjon på elektriske drivlinjer, og er i førersetet på miljø med modeller som KONA electric, IONIQ electric og den hydrogenelektriske SUVen NEXO. I tillegg er merket det eneste som tilbyr alle de store elektrifiserte drivlinjene - hybrid, plug-in, fullelektrisk og hydrogenelektrisk. Nå kommer familie-SUVen Tucson i elektrifisert variant.

Back to top