Gå til innhold

The Big Challenge Festival

The Big Challenge Science Festival er et internasjonalt arrangement som samler forskere, artister, musikere og ledere. Festivalen arrangeres av NTNU i Trondheim og vi i Hyundai er stolte bidragsytere til festlighetene.

  • Publisert: 18.06.19

Den internasjonale festivalen arrangeres for alle som har en interesse for de ulike klimautfordringene vi står ovenfor i tiden som kommer. Med et mål om å dele kunnskap og inspirere nye generasjoner til å tenke fremover forener The Big Challenge spennende mennesker fra ulike arenaer. Dette er fire dager med faglig påfyll, musikk og massevis av moro.

Under årets festival kan man få med seg foredrag om helse og bærekraftighet, forskning og bærekraftighet, den digitale fremtiden og temaet – tillit, sannhet og politikk. Blant de største navnene finner man blant annet Stephen Fry, Edward Snowden og Ben Goldacre. I tillegg opptrer Sting, Sondre Justad og BENDIK på scenen.

Hyundai er med på utvikling

Med et mål om en bilpark kun bestående av nullutslippsbiler er vi i Hyundai svært glade for å kunne bidra til et arrangement som retter fokus mot fremtidige utfordringer, og hvordan vi kan skape et enda mer bærekraftig samfunn. Som stolte sponsorer av arrangementet har vi i tillegg trukket ut flere heldige vinnere som har fått ta med seg en venn på flere av arrangementets spennende konsertopplevelser.

Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway har klare tanker om fremtiden,

– Hyundai har etablert seg som en sentral elbilaktør, og vår klare målsetning er å være en av de største på fremtidsmobilitet. Den typen ambisjoner forplikter, og i Hyundai tror vi på en ren fremtid uten utslipp (https://www.hyundai.no/magasinet/hyundai-nexo-renser-over-900-kilo-med-luft/). Da er det gøy å kunne være med på spennende begivenheter som The Big Challenge, hvor publikum kan ta del i både viktige debatter, men også få med seg noen av verdens største artister på scenen. Det bør legge premissene for en rekke gode opplevelser og ideer, forteller Knudsen engasjert.

Relaterte artikler
Annet

På tur med Hyundai – Lofoten

Ønsker du en opplevelse for livet? Lofoten leverer virkelig varene og beviser (igjen) hvilke fantastiske naturskatter landet vårt har å by på. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Annet

På tur med Hyundai – Den Blå Brygge

Blå himmel og vindstille? Kom deg ut på tur! Ta med deg familie og venner og opplev alt det vakre Norge har å by på. Med kampanjen #påturmedhyundai ønsker vi å dele våre opplevelser fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme.

Back to top