Gå til innhold

Skjebnekamp for Norge i VM

Mandag kveld er det duket for Norges kanskje viktigste kamp så langt i VM. På Kontraskjæret i Oslo kan du, på storskjerm fra Frankrike, se fotballjentene møte Sør-Korea til en avgjørende kamp som potensielt kan føre dem straka vegen til sluttspillet. 

  • Publisert: 17.06.19

Norge har tatt en solid andreposisjon i gruppen før kveldens kamp og det blir utvilsomt action på gressmatta i kveld.

Du kan se kampen helt gratis på storskjerm under Hyundai Fotballfesten. Samle dine beste venner, familie, nabo eller kollega og hei frem de norske fotballjentene sammen med oss i Hyundai!

Heia fotballen!Vi brenner for fotballen og syntes det utrolig stort å få sponse fotball-VM! Tidligere har vi vært offisiell partner av VM i Tyskland, Syd-Afrika, Polen/Ukraina, Brasil og under EM i Frankrike sommeren 2016, samt VM i Russland sommeren 2018. Fotballreisen fortsetter med en FIFA-avtale som varer helt til 2020. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Men, det er ikke bare de profesjonelle spillerne som fortjener oppmerksomhet. I forkant av årets Norway Cup har vi satt i gang vår egen Fair Play-konkurranse. Norge er et land fult av fotballglede og engasjement, og vi hadde gleden av å dele ut prisen til to lag som har vist spesielt god lagånd, - både på og utenfor banen. Fotball skapet tilhørighet, mestringsfølelse og forener barn og unge fra hele verden. Vi er utrolig stole av å kunne bidra til at det fortsetter i mange år fremover.

Men først; Rå kvinnekraft på fotballbanen på Kontraskjæret i kveld. Nevnte vi at det er meldt sol? Vi ses der!

Kontraskjæret.jpg

 

 

Relaterte artikler
Annet

På tur med Hyundai – Helgelandskysten

Vakre kontraster, spektakulære naturfenomener og sagnet om De syv søstre -Helgelandskysten er definitivt verdt turen. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme.

Annet

Hyundai og by:Larm skaper søt musikk.

Hyundai innleder samarbeid med den anerkjente festivalen by:Larm. Under årets festival vil vi som en av festivalens hovedsponsorer dele ut den prestisjetunge Hyundai Nordic Music Prize.

 

Back to top