Gå til innhold

Skjebnekamp for Norge i VM

Mandag kveld er det duket for Norges kanskje viktigste kamp så langt i VM. På Kontraskjæret i Oslo kan du, på storskjerm fra Frankrike, se fotballjentene møte Sør-Korea til en avgjørende kamp som potensielt kan føre dem straka vegen til sluttspillet. 

  • Publisert: 17.06.19

Norge har tatt en solid andreposisjon i gruppen før kveldens kamp og det blir utvilsomt action på gressmatta i kveld.

Du kan se kampen helt gratis på storskjerm under Hyundai Fotballfesten. Samle dine beste venner, familie, nabo eller kollega og hei frem de norske fotballjentene sammen med oss i Hyundai!

Heia fotballen!Vi brenner for fotballen og syntes det utrolig stort å få sponse fotball-VM! Tidligere har vi vært offisiell partner av VM i Tyskland, Syd-Afrika, Polen/Ukraina, Brasil og under EM i Frankrike sommeren 2016, samt VM i Russland sommeren 2018. Fotballreisen fortsetter med en FIFA-avtale som varer helt til 2020. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Men, det er ikke bare de profesjonelle spillerne som fortjener oppmerksomhet. I forkant av årets Norway Cup har vi satt i gang vår egen Fair Play-konkurranse. Norge er et land fult av fotballglede og engasjement, og vi hadde gleden av å dele ut prisen til to lag som har vist spesielt god lagånd, - både på og utenfor banen. Fotball skapet tilhørighet, mestringsfølelse og forener barn og unge fra hele verden. Vi er utrolig stole av å kunne bidra til at det fortsetter i mange år fremover.

Men først; Rå kvinnekraft på fotballbanen på Kontraskjæret i kveld. Nevnte vi at det er meldt sol? Vi ses der!

Kontraskjæret.jpg

 

 

Relaterte artikler
Annet

På tur med Hyundai – Kleivstua

Ferie er tid for oppdagelsesferd! Kun kort avstand fra Oslo finnes det flere spektakulære naturområder som er vel verdt et besøk. Med kampanjen #påturmedhyundai ønsker vi å dele våre opplevelser fra veien, og håper du vil være med å gjøre det samme.

Annet

Først i verden med spylervæske på papp

Vi i Hyundai er først i verden til å lansere spylervæske på resirkulerbar pappkartong. Med dette bidrar vi til å redusere forbruket av plast. Det er det lille ekstra i hverdagen som kan utgjøre den store forskjellen for miljøet.

Annet

Å tegne en bil er fremdeles en kompleks og utfordrende oppgave

Oppdraget var å skape en bil for et bredt lag av europeiske kunder, en folkets bil. To av bilverdenens unge designtalenter, Michel Glenisson (33) og Geoffrey Desembry (27) fikk jobben, henholdsvis med ansvar for interiør og eksteriør. Hyundais i30 var den første nye bilen de to designtalentene fikk ansvaret for, svært tidlig i sine karrierer.

Back to top