Gå til innhold

Respekt og ærlig spill, både på banen og i trafikken

Vi i Hyundai er i 2018 stolt bidragsyter til flere fotballcuper der Fair Play står i fokus. Under cupene deler vi i år ut en egen pris til det laget som har godt samspill på og utenfor banen. Kjenner du til et lag som fortjener å vinne Hyundai Fair Play-prisen, vil vi gjerne høre fra deg. God sportsånd? Klar, ferdig, gå!

  • Publisert: 25.04.18

Vi heier på ungdom, Fair Play og sikkerhet. Derfor støtter vi fotballens arbeid for Fair Play - både på og utenfor banen, forteller Christian Stenbo, markedsjef i Hyundai Norge. 

Som offisiell partner av fotball-VM ønsker vi også å være med på å engasjere de små stjernene på banen og bidra til å øke fokuset rundt rettferdig behandling både på og utenfor fotballbanen. Via et fokus på Fair Play vil spillerne og støtteapparatet fremme sunne verdier og god folkeskikk. De vil umiddelbart bli oppmerksomme på hvordan de oppfører seg, hvilke regler de ønsker å følge og hvordan de viser respekt for hverandre. Ved å være tilstede på flere fotballcuper i løpet av sesongen vil vi hedre lag som har trykket Fair Play til sitt bryst. I tillegg håper vi å være med på å engasjere flere lag til å løfte frem dette viktige verdigrunnlaget.  

- Fremtiden ligger i de unges hender, så vi må legge til rette for et godt verdigrunnlag hos de som kommer etter oss, sier Christian Stenbo.

Fair Play i trafikken

Men det er ikke bare Fair Play som sitter i førersetet hos oss. Det gjør også tanken om en trygg hverdag og et fokus på sikkerhet og respekt i trafikken. Vi ønsker at verdigrunnlaget som blir skapt på fotballbanen blir tatt med ut på veien. 

 

Christian Stenbo
Det er ikke bare i fotballens verden vi skal strebe etter å legge et godt grunnlag for respekt og gode verdier. Det er like viktig å ha med seg disse verdiene ut på veien Christian Stenbo

Med økt fokus på sikkerhet i alle våre biler gjør vi vårt ytterste for å skape den absolutt tryggeste kjøreopplevelsen for sjåførene. Til syvende og sist er det opp til føreren å transportere seg selv og sine passasjerer fra A til Å på en sikker måte. 

Dette gjennomføres best ved å vise både respekt og aktsomhet til sine omgivelser, på like linje med Fair Play sine prinsipper om å føre et ærlig spill på banen. 

Hvor og når?

Vår Fair Play-pris deles ut under DNB Godset Cup 28-29. april, Troll Cup 25.-27. mai, Fotball Fiesta 9.-10. juni, Norway Cup og Hyundai Fair Play Cup 25. august. I tillegg kan du sende inn nominasjoner til det idrettslaget du mener fortjener denne prisen. Dette gjelder for all idrett, ikke bare fotball. Vi vurderer de påmeldtes helhetlige holdninger og fokus på alle verdier knyttet til Fair Play. Hvert vinnende lag får en gavesjekk på 3 000,- samt drikkeflasker og fotballer. I tillegg støtter vi arrangøren av cupene som deler ut Hyundai Fair Play-prisen med tilsvarende beløp. 

Kjenner du et lag som fortjener Hyundai sin Fair Play pris? Send inn din nominasjon til innen 1. september.

Relaterte artikler
Annet

På tur med Hyundai – Alta

I det vestlige Finnmark ligger byen Alta som fikk sin bystatus så sent som i 2000. Berømt for sine helleristninger som står på UNESCOS verdensarvliste er denne byen verdt et besøk. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Annet

Hverdagsheltene inntar Bislett Stadion

Den 7. juni går Bislett Games av stabelen, og vår helt egen superhelt Karsten Warholm skal sammen med andre friidrettshelter igjen få bevise hva de er gode for! Bislett Games sikter mot å være verdens mest bærekraftige friidrettsarrangement og frakter blant annet sine idrettsutøvere til og fra trening i elbiler og hydrogenbiler fra Hyundai. Vi er stolte sponsorer av arrangementet og gjør vårt beste for å redde verden - i ekte superheltånd.

Annet

På tur med Hyundai – Brønnøysund

I kystbyen midt i Norge forenes vakker natur med historiske attraksjoner. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme.

Back to top