Gå til innhold

Red Dot Design Award

Den 26. oktober mottok Hyundai den prestisjefylte prisen «Red Dot: Brand of the Year 2018». Hedersprisen begrunnes med fremragende designkvalitet og kreativ styrke, og er en historisk seier for bilmerket. Å bli kåret til årets merkevare bekrefter veien vi har gått, og vil fortsette å gå med fremtidige produkter og prosjekter.

  • Publisert: 30.10.18

En av verdens mest anerkjente designpriser

Den årlige designkonkurransen Red Dot Award som avholdes i Tyskland, er en internasjonal juryering av dagens produkter, prosjekter og konsepter med fokus på design og innovasjon. Gitt designfeltets bredde er konkurransen delt inn i de tre hovedkategoriene produktdesign, kommunikasjonsdesign og designkonsept. Ekspertjuryer vurderer bidragene, på leting etter aktører med høy designkvalitet og nyskapende løsninger. 

En rekke priser til Hyundai

De siste årene har Hyundai mottatt mange priser i ulike utdelinger for innovasjon og godt design. Så sent som 10. oktober ble tre av våre SUV’er premiert under «The International Design Excellence Awards» (IDEA), noe som foreløpig har vært den største designutmerkelsen for Hyundai. Mer info om IDEA: «The International Design Excellence Awards».

Premiefangsten under årets Red Dot Award slo likevel alle rekorder. Hyundai ble premiert med fire «Red Dots» og tre «Red Dot: Best of the Best» utmerkelser i kategorien kommunikasjonsdesign. 

 

Dommere fra de største prisutdelingene innen design har fått øynene opp for våre bilmodeller. Vår store SUV Santa FE, hydrogen SUV’n NEXO og kompakt-SUV’en KONA har på kort tid blitt premiert i to av verdens viktigste designkonkurranser. Aller høyest henger likevel hederstittelen som «Red Dot: Brand of the Year 2018» i samme kategori.

Utmerket design og merkevareledelse

Grunnlegger og CEO av Red Dot Award, Professor Dr Peter Zec, utaler i deres pressemelding at det er en glede å kunne gi denne unike hyllesten til Hyundai Motor Company som posisjonerte seg som den mest suksessfulle merkevaren under årets designkonkurranse. Ikke bare innovative løsningene og godt bildesign sørget for å overbevise juryen, men også Hyundai sin kreative styrke er konsis i alle ledd, og belyser deres gjennomførte kommunikasjonsdesign. I et overmettet marked klarer Hyundai å nå sine kunder med kreativitet, og samtidig formidle bilenes tekniske bakgrunn på en forståelig måte. Effektive samarbeid med kreative partnere, og en konsekvent beslutningsevne innen merkevareledelse er av høy kvalitet, og gir nesten kundene en 360-graders forståelse av Hyundai sin merkevare.

En ære for oss i Hyundai

Markedsdirektør og konserndirektør i Hyundai Motor Company, Wonhong Cho, er beæret over at Hyundai har blitt tildelt en slik utmerkelse. Trofeet som anerkjenner Hyundai som den mest suksessfulle merkevaren under Red Dot Award 2018 ble offisielt overrekt fra Red Dot CEO, Professor Dr. Peter Zec, til Hyundai’s CMO, Wonhong Cho, under gallaen i Berlin 26. oktober.

 

Markedsdirektør Wonhong Cho i Hyundai Motor Company
Det er en viktig milepæl for oss, og en bekreftelse på at vi er på rett vei. Samtidig vil dette motivere oss til å jobbe enda hardere, og danner grunnlaget for flere kreative og innovative prosjekter i fremtiden, slik at vår merkevare virkelig kan bli elsket av alle. Markedsdirektør Wonhong Cho i Hyundai Motor Company

Les pressemeldingen her.

 

Relaterte artikler
Bilnytt

Avanserte sikkerhetssystemer gir topp resultat i sikkerhetstest

Nye bilmodeller må gjennom en sikkerhetstest utført av nøytrale Euro NCAP. Nå har Hyundais IONIQ, Årets Bil i Norge, blitt grundig gjennomgått og fått toppkarakter med fem stjerner. Spesielt innen sikring av voksne og barn, fotgjengere og sikkerhetsassistenter fikk bilen toppkarakter.

Bilnytt

Bilprodusent valgte Oslo for internasjonalt fotoopptak

En ny elektrisk bil skal vises frem for Europas bilpublikum - med Oslo som bakgrunn. Norske byer har en unik høy andel av elektriske biler og Oslo kan kanskje regnes som verdens elbil-hovedstad. Ingen tvil om at byen byr på et autentisk miljø for å fotografere en ny elektrisk bil.

Bilnytt

Hyundai i30 – en bil for alle

Den nyeste modellen av i30 er Hyundais svar på kundenes ønsker, med det siste innen moderne teknologi. Den er klasseledende innen både multimedia og sikkerhet.

Back to top