Gå til innhold

Råtass med 275 hester til under 500 000 er nå klar for bestilling!

I høst lanserte Hyundai sin første hot hatch, en sporty og velutstyrt bil med topp kjøreegenskaper proppet med utstyr.

  • Publisert: 26.10.17

0 til 100 på 6,4 sekunder

– Hyundai i30 N kommer med en har basisutgave med en toliters turbomotor med 250 hester og et dreiemoment på 353 Nm. Den gjør null til hundre på 6,4 sekunder og toppfarten er på 250 km/t. Prisen blir på 464 900 kroner med full utstyrspakke. Da er det kun metallic lakk og soltak som kommer i tillegg, sier produktsjef i Hyundai Norge, Øyvind L. Knudsen.

Bilen har alt man kan tenke seg av teknologi, inkludert performance-utstyr som kjøredataovervåking, elektronisk styrte dempere, launch control og rev matching.

– Som standard får man selvfølgelig også alt av komfortutstyr og teknologi som en 8" infotainment-skjerm med navigasjon, Apple CarPlay og Android Auto, automatisk nødbrems, ryggekamera og en full sikkerhetspakke, forklarer Knudsen som legger til at man spenner seg fast i noen fantastiske N-sportsstoler i skinn og alcantara.

 

 

Performance Pack: 275 hestekrefter

Modellen kommer også med en Performance Pack som øker effekten til 275 hk og gjør null til hundre tre tideler raskere.

– Råskinnet kommer med 19-tommers felger med Pirelli P-Zero høyytelsesdekk, røde bremsekaliper med N-logo og 18-tommers bremseskiver foran. Elektronisk differensialbrems og variabel eksosklaff gjør denne versjonen av i30 N velegnet for banekjøring, sier han.

Performance Pack-utgaven koster 499 900 kroner, med alt utstyr inkludert bortsett fra metallic lakk og soltak.

5 ulike motorinnstillinger

Nye Hyundai i30 N lar deg velge mellom fem motorinnstillinger - eco, normal, sport og N - i tillegg til N Custom hvor man individuelt fininnstiller motor, dempere, stabilitetskontroll, differensialbrems, eksoslyd og styring slik man ønsker.

Til både jobb og helgeturer

Hyundais performancesjef Albert Biermann sier denne bilen er laget for morsom kjøring, spesielt på svingete landevei. Men bilen skal også kunne brukes i det daglige frem og tilbake til jobb, eller på helgetur.

Fastback med alt tenkelig utstyr

En fastback er også et nytt medlem av den nye i30-familen. Dette er også en fullutstyrt bil med alt man kan forvente av komfort, teknologi, førerassistanse og sikkerhetsutstyr, og et svært elegant.

– Bilen har alt som standard, blant annet ventilerte skinnseter, en fullastet sikkerhethetspakke, 18" lettmetallfelger, og alt annet utstyr vi kjenner fra i30. Med alt inkludert kommer helt nye Hyundai i30 Fastback på 384 900 kroner. Her er også elektronisk betjent panorama soltak standard. Det eneste tillegget blir i så fall 5 900 kroner for metallic lakk, avslutter Knudsen.

 

Fem sikkerhetsstjerner

I sommer ble det kjent at Hyundai i30 oppnådde toppscore med fem stjerner i EURO NCAP sikkerhetstest. Bilen gjorde det spesielt godt innenfor voksen- og barnesikkerhet, fotgjengersikkerhet og systemer for sikkerhetsassistanse.

Kommer snart til Norge

Kundebiler av helt nye Hyundai i30 N forventes å komme til Norge rundt årsskiftet. Både 5-dørs- og stasjonsvognutgaven av i30 allerede å finne hos Hyundais forhandlere. Fastbackversjonen ventes til landet over nyttår. Salgsstart for både i30 N og i30 Fastback er allerede i dag, 25. oktober 2017.

 

Les mer om Hyundai i30 N

Relaterte artikler
Bilnytt

Den beste kvaliteten på markedet – Hyundai i20

Etter evaluering av 8,8 millioner generelle inspeksjoner, kommer i20 ut som bilen i kompaktsegmentet med lavest defektrate. Vi i Hyundai mener disse resultatene bekrefter at vi holder våre løfter for å levere den beste kvaliteten.

Bilnytt

Hyundai presenterer helt ny virtuell cockpit

Det er allerede lenge siden bilen gikk fra å være et rent fremkomstmiddel til et avansert teknologisk verktøy. Kravene til å holde seg på en moderne førsteplass har endret seg voldsomt bare det siste tiåret. Vi presenterer nå vår pågående studie av en helt ny virtuell cockpit som skal kunne introduseres i alle bilklasser.

Bilnytt

Våre norske kunder har aldri vært mer fornøyde

Vi har i løpet av første halvår i 2019 kapret sjetteplassen på salgsstatistikken i Norge, med en markedsandel på over fem prosent. Veksten skyldes i stor grad en meget konkurransedyktig produktportefølje, med en rekke elektriske og elektrifiserte modeller.

Back to top