Gå til innhold

Råtass med 275 hester til under 500 000 er nå klar for bestilling!

I høst lanserte Hyundai sin første hot hatch, en sporty og velutstyrt bil med topp kjøreegenskaper proppet med utstyr.

  • Publisert: 26.10.17

0 til 100 på 6,4 sekunder

– Hyundai i30 N kommer med en har basisutgave med en toliters turbomotor med 250 hester og et dreiemoment på 353 Nm. Den gjør null til hundre på 6,4 sekunder og toppfarten er på 250 km/t. Prisen blir på 464 900 kroner med full utstyrspakke. Da er det kun metallic lakk og soltak som kommer i tillegg, sier produktsjef i Hyundai Norge, Øyvind L. Knudsen.

Bilen har alt man kan tenke seg av teknologi, inkludert performance-utstyr som kjøredataovervåking, elektronisk styrte dempere, launch control og rev matching.

– Som standard får man selvfølgelig også alt av komfortutstyr og teknologi som en 8" infotainment-skjerm med navigasjon, Apple CarPlay og Android Auto, automatisk nødbrems, ryggekamera og en full sikkerhetspakke, forklarer Knudsen som legger til at man spenner seg fast i noen fantastiske N-sportsstoler i skinn og alcantara.

 

 

Performance Pack: 275 hestekrefter

Modellen kommer også med en Performance Pack som øker effekten til 275 hk og gjør null til hundre tre tideler raskere.

– Råskinnet kommer med 19-tommers felger med Pirelli P-Zero høyytelsesdekk, røde bremsekaliper med N-logo og 18-tommers bremseskiver foran. Elektronisk differensialbrems og variabel eksosklaff gjør denne versjonen av i30 N velegnet for banekjøring, sier han.

Performance Pack-utgaven koster 499 900 kroner, med alt utstyr inkludert bortsett fra metallic lakk og soltak.

5 ulike motorinnstillinger

Nye Hyundai i30 N lar deg velge mellom fem motorinnstillinger - eco, normal, sport og N - i tillegg til N Custom hvor man individuelt fininnstiller motor, dempere, stabilitetskontroll, differensialbrems, eksoslyd og styring slik man ønsker.

Til både jobb og helgeturer

Hyundais performancesjef Albert Biermann sier denne bilen er laget for morsom kjøring, spesielt på svingete landevei. Men bilen skal også kunne brukes i det daglige frem og tilbake til jobb, eller på helgetur.

Fastback med alt tenkelig utstyr

En fastback er også et nytt medlem av den nye i30-familen. Dette er også en fullutstyrt bil med alt man kan forvente av komfort, teknologi, førerassistanse og sikkerhetsutstyr, og et svært elegant.

– Bilen har alt som standard, blant annet ventilerte skinnseter, en fullastet sikkerhethetspakke, 18" lettmetallfelger, og alt annet utstyr vi kjenner fra i30. Med alt inkludert kommer helt nye Hyundai i30 Fastback på 384 900 kroner. Her er også elektronisk betjent panorama soltak standard. Det eneste tillegget blir i så fall 5 900 kroner for metallic lakk, avslutter Knudsen.

 

Fem sikkerhetsstjerner

I sommer ble det kjent at Hyundai i30 oppnådde toppscore med fem stjerner i EURO NCAP sikkerhetstest. Bilen gjorde det spesielt godt innenfor voksen- og barnesikkerhet, fotgjengersikkerhet og systemer for sikkerhetsassistanse.

Kommer snart til Norge

Kundebiler av helt nye Hyundai i30 N forventes å komme til Norge rundt årsskiftet. Både 5-dørs- og stasjonsvognutgaven av i30 allerede å finne hos Hyundais forhandlere. Fastbackversjonen ventes til landet over nyttår. Salgsstart for både i30 N og i30 Fastback er allerede i dag, 25. oktober 2017.

 

Les mer om Hyundai i30 N

Relaterte artikler
Bilnytt

Nyhetene står i kø for Hyundai

Etter å ha lansert vår første elbil, IONIQ electric, i 2016, ble 2017 året der elbil for fullt markerte et skille for Hyundai. Overgangen fra kun fossile biler til 64 prosent elektrifiserte biler i fjor har gått lynraskt, og i 2018 fortsetter utviklingen for fullt.

Bilnytt

Hyundai i30 – en bil for alle

Den nyeste modellen av i30 er Hyundais svar på kundenes ønsker, med det siste innen moderne teknologi. Den er klasseledende innen både multimedia og sikkerhet.

Bilnytt

Hyundai viser helt nytt ladbart SUV-konsept

Hyundai Motor deler i dag første teaservideo og bilder av et helt nytt og innovativt PHEV SUV-konsept som skal vises under 2019 AutoMobility LA. Konseptbilen er Hyundai Design Centers syvende i rekken som viser merkets økende emosjonelle fokus gjennom det globale designspråket Sensuous Sportiness.

Back to top