Gå til innhold

Proppet med komfort og masse plass

Leter du etter en bil som har haugevis av plass og som kan gi deg den lille ekstra komforten i hverdagen? Nå trenger du ikke lete lengre.

  • Publisert: 28.11.17

Hyundai i30 stasjonsvogn er utviklet og designet for å passe for alle. Den gir deg god plass til både hverdagen, barnevognen, langturene og hytteturen. Og alt sammen kommer i en veldig pen innpakning.

- Det er veldig mange fordeler med i30 stasjonsvogn når du sammenlikner den med konkurrentene. Først og fremst går dette på at du får en av de største bilene i segmentet med masse utstyr til en fornuftig pris, forteller Øyvind Knudsen, produktsjef i Hyundai Norge, og fortsetter:

- Jeg tror ingen andre klarer å matche oss når det kommer til størrelse og utstyr til den prisen vi tilbyr på Hyundai i30 stasjonsvogn. Bagasjerommet på 602 liter er det få som slår, samtidig har bilen massevis av plass innvendig.

Oppbevaringsmuligheter tilpasset barnefamilier

Et bagasjerom på 602 liter er i seg selv et imponerende tall i en kompakt stasjonsvogn. Faktisk så er bagasjerommet i i30 stasjonsvogn så stort at det gruser brorparten av bilene i segmentet over.

- Det aller beste med bagasjerommet er at utformingen er gjort veldig smart. Det er dypt og firkantet, slik at kofferter, bagger og barnevogner sklir rett inn. Det er uten tvil tilpasset barnefamilier, sier Knudsen.

I tillegg til et svært imponerende bagasjerom har bilen også andre smarte oppbevaringsmuligheter rundt om i kupeen. Man kan blant annet legge ski eller andre lange gjenstander inn gjennom skiluken i baksetet.

- Bilen har et stort avkjølt hanskerom, et stort rom under armlenet og romslige dørlommer med flaskeholdere. Bilen har selvfølgelig også fire koppholdere – to foran og to bak, sier Knudsen, og legger til:

- I denne bilen har man med andre ord god plass til leker, drikkeflasker og matbokser, og en ekstra fin bonus er at man kan kjøle ned flasker i hanskerommet om sommeren.

Man har god plass til beina og fin utsikt

Benplassen i baksetet er på topp i klassen, med 883 millimeter, som betyr at både barn og voksne burde finne seg godt til rette i i30 stasjonsvogn.

- Komforten i bilen er også helt prima, og vi leverer bilen med luksusutstyr som ventilerte skinnseter, sier Knudsen.

I i30 stasjonsvogn er det satset på store vindusflater som gjør at man har god utsikt både foran og bak.

- Særlig med tanke på barna så er dette fint. Enten de sitter i en forover- eller bakovervendt barnestol, så vil det være god utsikt. Bilen oppleves også som åpen, luftig og romslig, så kontakten mellom for- og baksetet er god, forteller Knudsen.

Et behagelig inneklima

i30 stasjonsvogn leveres som standard med tosonet automatisk klimaanlegg. Dermed er inneklimaet på topp, og man kan velge forskjellige temperaturer på høyre og venstre side av bilen.

- Det går naturligvis også egne ventilasjonskanaler til baksetet. I tillegg leveres bilen også med tretrinns setevarme og oppvarmet ratt, man kan også velge ventilerte skinnseter, forteller Knudsen.

Ergonomi i fokus

Ergonomi står helt sentralt i utviklingen av Hyundais biler, og man har blant annet elektrisk korsryggstøtte i i30.

- Dette gjør at man kan tilpasse setet til ryggen. Man har også muligheter for helelektrisk førersete med minnefunksjon, noe som er optimalt for dem som trenger ekstra tilpasningsmuligheter. Kontroller, knapper, skjermer og alt av betjening i bilen er også designet med tanke på best mulig ergonomi, sier Knudsen.

i30 stasjonsvogn er en bil som skiller seg ut

Det er kombinasjonen av mange ting som gjør at denne stasjonsvognen skiller seg ut fra andre biler i samme segment. Produktsjefen tror selv at det at bilen har et veldig pent design gjør at den fremstår som ekstra attraktiv.

- I tillegg tror jeg ikke kombinasjonen av masse plass, høy komfort og svært mye standardutstyr til en fornuftig pris er noe mange andre matcher i dette segmentet. I i30 stasjonsvogn har vi valgt å inkludere Plusspakke i standardprisen, og det betyr at man får utstyr som full LED-lys, automatisk tosonet klimaanlegg og 8’’ navigasjon med Apple CarPlay som standard. Utstyr som koster mye hos konkurrentene våre er inkludert i grunnprisen, kombinert med et bagasjerom som få kan matche, og det tror jeg appellerer til mange, avslutter Knudsen.

Finn din nærmeste forhandler

Ønsker du å prøvekjøre?

Ønsker du et pristilbud?

Vil du bli kontaktet?

Relaterte artikler
Elbil

Hyundai med elektrisk racingbil

Hyundai Motorsport arbeider nå med sin første elektriske racingbil. Prosjektet er starten på en ny motorsport-æra for selskapet.

Bilnytt

Hydrogenfylling åpnet igjen i Norge

Etter en omfattende prosess med testing og godkjennelser kunne endelig Hynion på Høvik åpne for hydrogenfylling fredag 22. november. Dermed er det igjen mulig å fylle hydrogen ved en norsk fyllestasjon.

Back to top