Gå til innhold

Prestisjefylte utmerkelser til Hyundai i Nord-Amerika

14 januar ble den årlige NACTOY utdelingen avholdt. Her vant både vår KONA og KONA electric samt luksusmodellen Genesis G70 priser for de beste bilene i sine segmenter. Nok en ærefylt utmerkelse som understreker Hyundai sin posisjon i markedet.

  • Publisert: 28.01.19

The North American Car, Utility and Truck of the Year Awards

Prisutdelingen som også forkortes med NACTOY har blitt avholdt årlig siden 1994 i Detroit, Michigan. Juryen administreres av en organisasjonskomité, og besto i år av 54 profesjonelle biljournalister fra USA og Canada. Juryen evaluerer flere titalls nye kjøretøy i løpet av tre runder med avstemning. NACTOY utmerkelsene tildeles de bilene som viser et høyt nivå innen innovasjon, design, sikkerhet, ytelse, teknologi, sjåførtilfredshet og verdi. Tre prestisjefylte priser deles ut, "Truck of the Year", "Car of the Year" og "Utility Vehicle of the Year".

Hyundai-Kona_NACTOY.jpg

KONA og KONA electric får utmerkelsen årets SUV i USA.

Under årets utdeling, 14 januar, vant Hyundai KONA og KONA electric sammen prisen "Utility Vehicle of the Year". Våre KONA SUV-er har mottatt en rekke utmerkelser i 2018, men det er første gang en Hyundai SUV-modell vinner denne ærefulle prisen.

"Vi kunne ikke være mer stolte av vår innovative nye Kona og Kona Electric crossover som vinner den prestisjefylte Nord-American Utility Vehicle of the Year," sier Brian Smith, chief operating officer, Hyundai Motor America. "Kona er en rimelig, stilig og funksjonell kompakt SUV, skreddersydd for behovene til forbrukere som har en aktiv livsstil. Bilene setter en ny standard innenfor sitt segment, med tiltalende design, banebrytende teknologi og sikkerhetsfunksjoner i verdensklasse. Vi vet at våre kunder vil være enige med media som bekrefter denne imponerende prisen. "

Hyundai-KONA.jpg

KONA ble utviklet med fokus på forbedret kjøredynamikk og med raskere respons og ytelse under en rekke ulike kjøreforhold. Den estimerte rekkevidden på KONA electric er imponerende 449 km, og tilbyr i tillegg muligheten for rask lading, en funksjon som er ekstrautstyr hos mange konkurrenter. Bilene er utviklet for å gi forbrukerene en SUV-lignende bakkeklaring som gir bedre synlighet og komfort.

Genesis G70 vinner Årest bil

Genesis Motors er den luksuriøse kjøretøyavdelingen til Hyundai, og ble i 2015 offisielt lansert som et frittstående merke. Genesis Motors står blant annet bak luksus sedanen Genesis G70, som ble tildelt prisen "Car of the Year" under NACTOY.

"I Genesis må vårt merke og våre produkter passe perfekt til våre kunders livsstil, tankegang og ønsker," sier Manfred Fitzgerald, Executive Vice President og Global Head of Genesis Brand. "Denne prisen er et testament for vår G70, som kombinerer luksus med sportsfokusert eleganse."

Prisen tildeles årlig den bilen som samlet sett presterer best på innovasjon, design, sikkerhet, håndtering, sjåførtilfredshet og i tillegg gir mest verdi for pengene. Dette er den første Genesis-modellen som vinner i et så konkurransepreget segment, og overgår velkjente luksussports sedaner.

"For en fortsatt ung merkevare betyr det mye å vinne denne høythengende prisen, samt de andre signifikante prisene G70 har mottatt. Det vil absolutt gi Genesis en økende tilstedeværelse i markedet", sier Erwin Raphael, administrerende direktør, Genesis Motor America.

Genesis-G70.jpg

Relaterte artikler
Bilnytt

Hyundai Motor kåret til årest produsent av BBC TopGear Magazine

BBC TopGear Magazine har anerkjent Hyundai Motor som årets produsent i den siste utgave av bilmagasinet. Magasinet definerer oss som et sørkoreansk firma med imponerende mangfold og et ambisiøst produktutvalg som har greid å sette mer etablerte merkevarer i skyggen, anerkjennelser vi i Hyundai er svært stolte av.

Bilnytt

Hyundai og Vodafone

Hyundai og Vodafone sikrer det nyeste innen infotainment systemer – lanseres i 2019.

Back to top