Gå til innhold

På tur med Hyundai – Nordkapp

Vi nådde målet! I vår KONA electric har vi lagt bak oss etappen Oslo-Nordkapp og på veien har vi fått oppleve førsteklasses norsk natur. Nå har vi kommet til veis ende på dette eventyret, nemlig Nordkapp. Takk for turen. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

  • Publisert: 24.08.18

Nordkapp er en av de viktigste turistmålene vi har i Norge. Nordkapplatået skaper trafikk gjennom hele Norge og med over 100 cruiseanløp er Honningsvåg havn den nest største cruisehavnen i Norge.  Nordkapp kommune ligger i Finnmark og er Norges nordligste fastlandskommune. Her finnes det det utallige attraksjoner i området, både for store og små. 

Attraksjoner

Rafting, kongekrabbesafari, fuglesafari eller havfisketur er bare noen av aktivitetene du kan begi deg ut på når du besøker Nordkapp. I tillegg er det en selvfølge å ta en tur til Nordkapplatået. Med et årlig besøkstall på 250 000 turister i året er platået en populær attraksjon, men det er også mulig å oppleve det vakre utkikkspunktet i mer fredelige omgivelser dersom du du har mulighet til å reise litt utenfor turistsesongen. I tillegg til vakre naturopplevelser er området også en aktiv festivalkommune og kan blant annet tilby festivaler som Sunshine Winter Festival, Barnebokfestivalen og Nordkappfestivalen. 

Vi ønsker dere en god tur. 

Relaterte artikler
Annet

Hyundai følger Holmenkollstafetten

Vi er stolt partner av Holmenkollstafetten og bidrar til ren luft for alle de rundt 50 000 påmeldte løperne med våre nullutslippsbiler som skal følge løperne trygt i havn under årets store begivenhet.

Annet

Respekt og ærlig spill, både på banen og i trafikken

Vi i Hyundai er i 2018 stolt bidragsyter til flere fotballcuper der Fair Play står i fokus. Under cupene deler vi i år ut en egen pris til det laget som har godt samspill på og utenfor banen. Kjenner du til et lag som fortjener å vinne Hyundai Fair Play-prisen, vil vi gjerne høre fra deg. God sportsånd? Klar, ferdig, gå!

Annet

Først i verden med spylervæske på papp

Vi i Hyundai er først i verden til å lansere spylervæske på resirkulerbar pappkartong. Med dette bidrar vi til å redusere forbruket av plast. Det er det lille ekstra i hverdagen som kan utgjøre den store forskjellen for miljøet.

Back to top