Gå til innhold

På tur med Hyundai – Nordkapp

Vi nådde målet! I vår KONA electric har vi lagt bak oss etappen Oslo-Nordkapp og på veien har vi fått oppleve førsteklasses norsk natur. Nå har vi kommet til veis ende på dette eventyret, nemlig Nordkapp. Takk for turen. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

  • Publisert: 24.08.18

Nordkapp er en av de viktigste turistmålene vi har i Norge. Nordkapplatået skaper trafikk gjennom hele Norge og med over 100 cruiseanløp er Honningsvåg havn den nest største cruisehavnen i Norge.  Nordkapp kommune ligger i Finnmark og er Norges nordligste fastlandskommune. Her finnes det det utallige attraksjoner i området, både for store og små. 

Attraksjoner

Rafting, kongekrabbesafari, fuglesafari eller havfisketur er bare noen av aktivitetene du kan begi deg ut på når du besøker Nordkapp. I tillegg er det en selvfølge å ta en tur til Nordkapplatået. Med et årlig besøkstall på 250 000 turister i året er platået en populær attraksjon, men det er også mulig å oppleve det vakre utkikkspunktet i mer fredelige omgivelser dersom du du har mulighet til å reise litt utenfor turistsesongen. I tillegg til vakre naturopplevelser er området også en aktiv festivalkommune og kan blant annet tilby festivaler som Sunshine Winter Festival, Barnebokfestivalen og Nordkappfestivalen. 

Vi ønsker dere en god tur. 

Relaterte artikler
Annet

Opplev Irland på fire hjul

Det er ikke bare vakkert landskap og en varm velkomst som gjør Irland til et populært reisemål. Landet huser noen av de mest fantastiske kjørerutene i verden, så hvorfor ikke utforske øya i irenes favorittbil, Hyundai Tucson?

Annet

På tur med Hyundai – Lofoten

Ønsker du en opplevelse for livet? Lofoten leverer virkelig varene og beviser (igjen) hvilke fantastiske naturskatter landet vårt har å by på. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Back to top