Gå til innhold

På tur med Hyundai – Nordkapp

Vi nådde målet! I vår KONA electric har vi lagt bak oss etappen Oslo-Nordkapp og på veien har vi fått oppleve førsteklasses norsk natur. Nå har vi kommet til veis ende på dette eventyret, nemlig Nordkapp. Takk for turen. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

  • Publisert: 24.08.18

Nordkapp er en av de viktigste turistmålene vi har i Norge. Nordkapplatået skaper trafikk gjennom hele Norge og med over 100 cruiseanløp er Honningsvåg havn den nest største cruisehavnen i Norge.  Nordkapp kommune ligger i Finnmark og er Norges nordligste fastlandskommune. Her finnes det det utallige attraksjoner i området, både for store og små. 

Attraksjoner

Rafting, kongekrabbesafari, fuglesafari eller havfisketur er bare noen av aktivitetene du kan begi deg ut på når du besøker Nordkapp. I tillegg er det en selvfølge å ta en tur til Nordkapplatået. Med et årlig besøkstall på 250 000 turister i året er platået en populær attraksjon, men det er også mulig å oppleve det vakre utkikkspunktet i mer fredelige omgivelser dersom du du har mulighet til å reise litt utenfor turistsesongen. I tillegg til vakre naturopplevelser er området også en aktiv festivalkommune og kan blant annet tilby festivaler som Sunshine Winter Festival, Barnebokfestivalen og Nordkappfestivalen. 

Vi ønsker dere en god tur. 

Relaterte artikler
Annet

På tur med Hyundai – Dalen Hotel

Det vakre med å reise på biltur er naturen du har med deg på veien. Med kampanjen #påturmedhyundai ønsker vi å dele våre beste opplevelser fra veien på Instagram og håper at du vil gjøre det samme.

Annet

På tur med Hyundai – Skarsvåg/Honningsvåg

71 grader nord ligger Honningsvåg, ofte omtalt som verdens nordligste by. Byen er kjent for sitt rike kulturliv med livlig turisttrafikk om sommeren. En liten kjøretur unna kan man ta turen til verdens nordligste fiskevær, Skarsvåg der du kan oppleve den vakre Kirkeporten. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Annet

myHYUNDAI – Derfor bør du bli medlem

Hyundai lanserer nå vår nye kundeportal – myHYUNDAI. Er du Hyundai-eier bør du opprette bruker for å få all informasjon om bilen din og ditt bilhold samlet på et sted. Her finner du din servicehistorikk, ditt digitale servicehefte samt oversikt over viktig informasjon og aktuelle kampanjer.

Back to top