Gå til innhold

Aprilsnarr 2020

Nytt KONA Electric design lanseres i Norge

APRILSNARR! Vi skal nå lansere Kona Electric med nytt design i Norge.
Det nye designet er det første i en serie dekorer rettet mot unge bilførere.

  • Publisert: 31.03.20

De første bilene ankommer Norge allerede i mai og er inspirert av anime, som er en fellesbetegnelse for asiatiske animasjonsfilmer og TV-serier. Det første dekoret i vår nye designserie er basert på Koreansk anime, og er en homage til Hyundais opphav.

Skal treffe de unge bilførerne

Kona Electric er en av de mest populære elbilene i Norge, og den nye design-serien skal appellere til de unge bilførerne.

- Dette er et spennende tilskudd til Kona Electric-utvalget, og passer godt inn med den unge kundegruppen som kjøper elbilene våre, sier produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai.

- Vi ser også at anime er mer og mer populært utenfor Asia, og vi har troen på at dette vil bli godt tatt imot her i Norge.

1april_KONA_electric_Lading_03.png


Lanseres eksklusivt i Norge

Med særskilt høy etterspørsel etter Kona Electric, er Norge det første landet som får muligheten til å sikre seg elbilen med det nye dekoret. Dette er bevisst valg grunnet mange nordmenns preferanser for mer fargerike dekorer.

- Vi ser at mange kunder velger Kona Electric i for eksempel oransje og gult, og dette er en modell som med et sporty design også appellerer til dem som vil synes litt ekstra. Det gjør man helt klart med denne nye dekoren.

Det nye anime-dekoret er tilgjengelig i Norge i mai, og det er nettopp våren designet bærer preg av.

Relaterte artikler
Bilnytt

Hyundai tildelt prisen SAFETYBEST

Vi i Hyundai er stolte over å ha blitt tildelt prisen SAFETYBEST for vårt innovative Rear Occupant Alert-system under den attende utgaven av prisutdelingen til AUTOBEST.

Bilnytt

Den populære elbilen med en rekke oppgraderinger, og lavere pris

I dag lanseres den oppgraderte versjonen av KONA electric, med en rekke oppdateringer som gjør den til en enda mer attraktiv modell. KONA electric får blant annet appstyring, raskere hjemmelading og leveringstiden er kortere. Og ikke minst; 449 kilometer* rekkevidde til en lavere pris!

Bilnytt

Hyundai viser helt nytt ladbart SUV-konsept

Hyundai Motor deler i dag første teaservideo og bilder av et helt nytt og innovativt PHEV SUV-konsept som skal vises under 2019 AutoMobility LA. Konseptbilen er Hyundai Design Centers syvende i rekken som viser merkets økende emosjonelle fokus gjennom det globale designspråket Sensuous Sportiness.

Back to top