Gå til innhold

Nyhet! Lastekrok for KONA Electric og IONIQ Electric

Vi lanserer nå lastekroker for elbilene Kona Electric og IONIQ Electric. Dette er høyt etterspurt ekstrautstyr som er tilgjengelig for alle som eier en Kona eller IONIQ.

  • Publisert: 05.03.20

Våre populære elbilmodeller får nå nytt utstyr i form av mulighet til å montere lastekrok. Dermed kan du som eier en Kona Electric eller en IONIQ Electric frakte med deg vertikal last, for eksempel sykler, enkelt og effektivt dit du har tenkt til å tilbringe dagen.

 

Enda mer attraktive

Kona Electric og IONIQ Electric er allerede to av de beste elbilene på markedet. Med lastekroken på utstyrslisten vil bilene være praktiske alternativer for enda flere kjøpere.

 

Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai
– At vi nå kan tilby lastekroker på våre populære elbiler er veldig gode nyheter for våre kunder. Dette er utstyr som har vært etterspurt lenge, og som vi har jobbet i lengre tid med å få på plass. Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai

– Dette bidrar til å gjøre både Kona og IONIQ til enda mer attraktive biler i markedet, og vi mener dette er utstyr som gjør at våre allerede populære elbiler blir aktuelle for en stadig større kundegruppe.

Les-mer-om-lastekroken.png


Kona Electric får en lastekrok som er beregnet for 100 kg vertikal last. Dette gjør at du eksempelvis kan frakte sykler på et sykkelstativ, eller få enda mer plass til bagasje med en lasteboks. Kona Electric er allerede godkjent for bruk av takboks og taklast. En gledelig nyhet for de som får bilen sin levert fra vår Tsjekkiske fabrikk (produsert fra mars 2020) er at dette festet er i tillegg godkjent for 300 kg hengervekt.

Ønsker du å prøvekjøre?

 

For IONIQ Electric tilbys en lastekrok som har tillatt 65 kg vertikal last. Det gjør at du også på denne modellen kan laste et sykkelstativ eller annet ekstrautstyr som er kompatibelt.

Les-mer-om-lastekroken-IONIQ.png

Bestill hos forhandler

Lastekrokene er tilgjengelige for alle utgaver av Kona Electric og IONIQ Electric, og kan monteres tilbakevirkende på alle biler. Det betyr at det ikke bare er nye kunder som nyter godt av det nye utstyret.

Lastekrokene kan bestilles og monteres hos autoriserte Hyundai-forhandlere i Norge med umiddelbar virkning.

Ønsker du å prøvekjøre?

Se hvordan lastekroken fungerer i det daglige

Ønsker du å prøvekjøre?

Kona Electric og IONIQ Electric skiltplater er brukt for å illustrerer modell. Når bilen er i trafikk, husk at veitrafikkloven gjelder; Skal du kjøre med sykkelstativ hvor skiltet på bilen dekkes, må registreringsnummeret være godt synlig på annen måte. IONIQ Electric: Lastekroken er beregnet for inntil 65 kg vertikal last. Lastekrok er ikke godkjent for å trekke tilhenger. Kona Electric: Lastekroken har en maksvekt på 100 kg vertikal last og 300 kg hengervekt. NB! 300 kg hengervekt er kun godkjent for biler produsert fra mars 2020, produsert på fabrikken i Tsjekkia.

Relaterte artikler
Teknologi

En ekstra sans

Det er så fort gjort. Noen sender en melding, og du tar øynene bort fra veien for å sjekke skjermen bare et øyeblikk. Du skifter radiokanal og kikker bort på displayet, eller kanskje du må megle mellom de stridende parter i baksetet og snur deg. Uansett årsak skjener bilen umerkelig mot venstre og motgående kjørebane der en annen bil nærmer seg …

Bilnytt

i30 N er en game changer

Det britiske bilmagasinet Autocar er et av de største navnene i bransjen, og deres årlige prisutdeling feirer nye bilmodeller som er lansert de siste tolv månedene. Et ekspertpanel benyttet årets Autocar Awards til å utnevne i30 N til en "game changer".

Elbil

IONIQ kåret til mest miljøvennlige bil

IONIQ electric har vært en enorm suksess for Hyundai, og bilen har hanket inn en rekke priser som spenner fra Årets Bil 2017 og Årets elbilkjøp, til iF Design Awards for god design. Nå har effektiviteten gitt bilen en ny anerkjennelse.

Back to top