Gå til innhold

Nye Santa Fe Plug-In Hybrid kommer om få måneder

Hyundai har sluppet de første bildene og detaljene av nye Santa Fe. Den nye generasjon av selskapets flaggskip-SUV blir elektrifisert, og svært spennende for det norske markedet.

  • Publisert: 26.05.20
  • foto: Hyundai

Hold deg oppdatert på modellsiden til Santa Fe, der finner du den nyeste informasjonen, og mer detaljer.

Den oppdaterte utgaven av Santa Fe får en rekke forbedringer og oppgraderinger, og lanseres som både ladbar hybrid og tradisjonell hybrid. I tillegg er Santa Fe den første bilen i Europa som er bygget å Hyundais helt nye tredje generasjons plattform. Det gir resultater i form av bedre ytelser, høyere effektivitet og enda sikrere biler.

 

Se video av helt nye Santa Fe

Denne store D-segment SUVen har fått svært positiv omtale for sin komfort, plass og praktiske design, samt et omfattende utstyrsnivå. I nye Santa Fe får kundene enda mer utstyr, nytt design og viktige oppgraderinger i form av teknologi og sikkerhet.

 

Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway
Nye Santa Fe er fylt til randen av utstyr, og oppgraderes på en rekke helt sentrale områder, blant annet med vår helt nye plattform. Dermed får man enda bedre opplevd kvalitet, teknologi og sikkerhet. For det norske markedet er det ekstra spennende at bilen kommer med en konkurransedyktig ladbar drivlinje. Kraftig bensinmotor kombinert med en effektiv og toppmoderne elmotor gir bilen solide ytelser og lave utslipp. Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway

Santa Fe er modernisert med avanserte egenskaper og tiltalende estetikk, og med en moderne og miljøvennlig drivlinje får bilen en attraktiv posisjonering i markedet.

 

Et kraftfullt design med et distinkt utseende

Eksteriørdesignet i nye Santa Fe skaper et tydelig avtrykk i SUV-landskapet, med et utseende som er både robust og sofistikert. Foran kjennetegnes den nye bilen av sin brede og distinkte grill, som omfavner lyktene. Grillens 3D-mønster skaper en dybdefølelse, og bidrar til det robuste uttrykket. De unike T-formede LED-kjørelysene sørger for en gjenkjennelig signatur, og har dobbeltfunksjon som blinklys.

Den nedre delen av støtfangeren har en solid og kraftig skjerm rundt luftinntaket, og gir en formfaktor som støtter opp om grilldesignet. For å avrunde bilens robuste uttrykk i front, er hjørnene dominert av vertikale luftinntak som sørger for bedre luftstrømmer langs bilens sider.

Santa Fe har i tillegg fått kraftigere hjulbuer, og tilbys for første gang med 20’’ felger. I hekken har bilen fått nye baklykter som strekker seg langs hele bredden med en refleksstripe på tvers av bakluken. Bilens bredde er understreket av en ny og mer sofistikert støtfanger.

Helt ny Luxury Package

Nye Santa Fe tilbys som første Hyundai-modell med en helt ny Luxury Package som tilvalg. Denne pakken inkluderer dedikerte 20’’-felger, samt støtfangere og skjørt som er lakkert i bilens farge i stedet for matt svart.

Nye interiørelementer

Nye Santa Fe får mer plass, høyere komfort og enda flere nyttefunksjoner enn forgjengeren. Bilens opplevde kvalitet heves med myke materialer i alle overflater, en ny 10,25’’ infotainmentenhet og nytt design på nedre del av dashbordet. I tillegg får bilen et helt nytt heldigitalt instrumentpanel på 12,3’’.

 

Bilen følger dessuten oppskriften fra blant annet Kona Electric, med flytende midtkonsoll og knapper for å betjene girvalg. Nye Santa Fe får også en Terrain Mode-velger i form av et hjul i midtkonsollen hvor man enkelt kan velge mellom forskjellige kjøremoduser.

Ny plattform og nye drivlinjer

Gjennom nye hybride drivlinjer utvider Hyundai sitt elektrifiserte modellprogram til å inkludere Santa Fe. Bilen er den første i Europa som blir levert med selskapets nye SmartStream hybrid og SmartStream Plug-In hybrid. Mer informasjon om de nye drivlinjene er ventet de neste ukene.

Nye Santa Fe er også den første Hyundaimodellen i Europa, og den første SUVen i verden, som er basert på Hyundais helt nye tredjegenerasjons plattform. Den nye plattformen muliggjør signifikante forbedringer i ytelser, kjøreopplevelse, drivstofforbruk og sikkerhet.

Nye Santa Fe blir tilgjengelig i Europa fra høsten 2020.

Finn din nærmeste forhandler

Vil du bli kontaktet?

Relaterte artikler
Tips og råd

Vårklar bil med vask og polering

Det er på tide å vaske vinteren av bilen, og gi bilen en velfortjent vårpuss. NAF anbefaler bileiere å sette av litt tid for å gjøre bilen klar for vår- og sommerhalvåret. Har du allerede skiftet hjul i påsken, kan det likevel være nyttig å lese gjennom tipsene nedenfor.

Glad familie ved en sort IONIQ Electric. Foto. Elbil

Bli med på langtur til Dyreparken

Fungerer det å kjøre over 30 mil i en Hyundai IONIQ Electric på en fredag ettermiddag - med en Kaptein Sabeltann-entusiast på to og et halvt år i baksetet?

Back to top