Gå til innhold

Nye generasjon i30

Et elegant og tidløst design

Nye Hyundai i30 har et raffinert og tidløst design, med rene linjer og elegante overflater.

  • Publisert: 02.06.17

På Hyundai i30 introduserer vi det som i fremtiden blir kjennetegnet på alle nye Hyundai-modeller: den nye kaskadegrillen.

Utvendig design

Fronten til nye i30 er stilren og uttrykksfull, og den nye kaskadegrillen er inspirert av bevegelsene til smeltet stål. Grillen har detaljer i krom, som gir et sofistikert utseende. Dette kombinert med de de nye LED-lampene, gjør at nye generasjon i30 har en sterk visuell tilstedeværelse. Tåkelysene som er integrert i grillen foran på bilen er med på å forsterke dette.

De harmoniske proporsjonene, det korte bakoverhenget foran og bak, det lange panseret og den lave taksilhuetten gjør at bilen får et sporty utseende og et flott utrykk på veien. Den svarte bakspoileren forsterker aerodynamikken og gjør nye generasjon i30 sitt utseende enda mer dynamisk og kompakt. Med en luftmotstandskoeffisient på bare 0,30 forbedres den aerodynamiske ytelsen gjennom flere tiltak, inklusiv en aktiv luftklaff bak grillen, samt luftsluser på hver side av støtfangeren som er med på å redusere turbulens i hjulbuene.

i30s stilige bakdel er designet med et skulpturelt og tredimensjonalt utrykk hvor reflekser og tåkelys er plassert høyt.

For at hver kunde skal kunne velge sin favorittfarge kommer bilene i totalt tolv eksteriørfarger: Stargazing Blue, Micron Gray og Phantom Black, Demitasse Brown, Intense Copper, Moon Rock, Fiery Red, Platinum Silver, Ara Blue og White Sand, Engine Rød og Polar White.

Interiørdesign

Når du setter deg inn i nye generasjon i30 blir du møtt av et rent og intuitivt interiør som gir et elegant inntrykk og en følelse av romslighet. Berøringsskjermen for mulitmedia og navigasjon integrerer alle funksjoner for navigering, media og tilkobling.

Det nye multifunksjonsrattet gir sjåføren enkelt tilgang til alle funksjoner gjennom en ergonomisk betjeningskontroll. Rattet kan også varmes opp for økt komfort. Klima- og temperaturkontrollen er beleilig plassert i midtkonsollen.

Nye generasjon i30 har god plass til både passasjerer og bagasje, uten at det går på bekostning av designet. i30 gjør kjøringen komfortabel for alle passasjerer og følelsen av plass er forbedret med mulighet for panorama glasstak. Armlenene kan tilpasses for en mest mulig komfortabel sittestilling. De kan også åpnes for ekstra lagringsmuligheter. Nye i30 kommer med en bagasjekapasitet på hele 395 liter, og 1 301 liter med setene nedslått. Bilen kommer også med et praktisk to-trinns bagasjebrett og skiluke i baksetestolen.

Flere fargealternativer

I interiøret har du flere fargealternativer enten du velger stoff eller skinnseter. Dette gir en større mulighet for personlig individualisering av bilen.

Varme eller ventilasjon i setene

Forsetene kan varmes opp eller avkjøles i tre trinn, og har en minnefunksjon hvor man kan forhåndsprogrammere inntil 2 seteposisjoner.

Relaterte artikler
Bilnytt

Hyundai i30 tildeles prestisjetung designpris

Nok en gang høster Hyundai internasjonal anerkjennelse, og denne gangen er det den nye generasjon i30 som får skryt. Den nye folkebilen overbeviste juryen og vant iF Design Awards 2017.

Bilnytt

Bilprodusent valgte Oslo for internasjonalt fotoopptak

En ny elektrisk bil skal vises frem for Europas bilpublikum - med Oslo som bakgrunn. Norske byer har en unik høy andel av elektriske biler og Oslo kan kanskje regnes som verdens elbil-hovedstad. Ingen tvil om at byen byr på et autentisk miljø for å fotografere en ny elektrisk bil.

Bilnytt

Fire nye hydrogenstasjoner får støtte fra Enova

Mange miljøteknologier er med på å senke transportutslippene, og vår nyhet Hyundai NEXO er en hydrogenelektrisk bil som nå kan bli enda mer aktuell når Uno-X Hydrogen får støtte fra Enova til å etablere flere nye hydrogenstasjoner her i landet.

Back to top