Gå til innhold

Helt nye Hyundai KONA

Head-up display gir deg full oversikt

Nye Hyundai KONA kommer med head-up display, som gir deg deg full oversikt over alt fra hastighet til sikkerhetsfunksjoner.

  • Publisert: 11.12.17

Endelig er Hyundai KONA på det norske markedet! Bilen er den første Hyundai-modellen som tilbys med Head up display.

– Head-up display-enheten i KONA er toppmoderne og høyoppløst. Her kan man se informasjon om alt fra hastighet og sikkerhetsfunksjoner, til navigasjonsdetaljer, kjøredata og multimedia, forteller Øyvind Knudsen, produktsjef i Hyundai Norge.

KONA er en av de mest spennende nyhetene Hyundai har kommet med i 2017, og med elektrisk drivlinje blir bilen en enda mer perfekt match for det norske markedet i 2018.

Display på elektronisk glassplate

Uansett hvilken drivlinje du velger er KONA en av de mest nyskapende, kule og teknologisk fullspekkede bilene ikke bare i sitt segment, men i SUV-markedet som helhet.

– Head-up display-enheten projiseres på en glassplate som elektronisk kommer opp foran føreren. Løsningen er optimal fordi den ikke krever en spesiell frontrute, og sørger for lavere kostnader, sier Knudsen.

Displayet har fullverdig dagslysoperasjon, noe som gir deg oversikt over alt av funksjoner både på dagtid og kveldstid.

Teknologiske nyheter

Teknologiske nyheter

Hyundai KONA er fullspekket av teknologiske nyheter. 

Head-up display

Head-up display

Det nye head-up displayet øker sikkerheten. Det har en krystallklar visning av viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler midt i synsfeltet ditt.

Premium-lydsystem fra KRELL

Premium-lydsystem fra KRELL

Trådløs lading av mobiltelefonen

Trådløs lading av mobiltelefonen

En ladeplate for trådløs lading på midtkonsollen (Qi-standard) gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner uten å bruke rotete ­ledninger.

8 tommers berøringsskjerm

8 tommers berøringsskjerm

Den 8″ berøringsskjermen omfatter 3D-navigasjon, medie- og tilkoblingsfunksjoner. Et syv års abonnement på TomTom-tjenester følger med systemet. Det gir oppdatert ­informasjon om trafikk, vær, fotobokser* og interessepunkter.

Full smarttelefonkompabilitet

Head up display er ikke den eneste utstyrsnyheten KONA har å by på. Display Audio og KRELL premium lydanlegg er to andre spennende nyheter.

– Display Audio er enda en kul nyhet, som plasserer seg mellom våre enkle monokrome radioenheter og en fullverdig navigasjonsenhet. Nå har du også mulighet til å få en fullverdig multimedieskjerm til en lavere pris, forteller Knudsen.

Display Audio-systemet inneholder mye av det samme som navigasjonsenheten kjent fra blant annet IONIQ og nye i30, men er i stedet på 7 tommer, og mangler navigasjon og LIVE Services.

– Den har derimot full fargeskjerm, ryggekamera og DAB+ radio, og viktigst av alt, full smarttelefonkompabilitet mot Apple CarPlay og Android Auto, sier Knudsen, og understreker:

– Det er selvfølgelig fortsatt mulig å få KONA med 8 tommers navigasjonskjerm, dersom du ønsker det.

Kraftig lydanlegg fra KRELL

I denne bilen får du mange gode lydopplevelser! KRELL er en amerikansk premium lydprodusent, og KONA er den første av Hyundais biler med lydanlegg fra dette merket.

– I KONA er det snakk om et kraftig lydanlegg med åtte høytalere inkludert subwoofer og ekstern forsterker, forteller han.

Lydanlegget styres fra infotainmentenheten på 8 tommer, og leveres på biler med Teknikkpakke.

– Sammen med trådløs mobillader tilbyr vi i KONA en fantastisk multimediepakke, som vil imponere både kunder og konkurrenter, avslutter Øyvind Knudsen.

Relaterte artikler
Bilnytt

Hyundai vinner på sikkerhet for andre året på rad

For andre året på rad har The Insurance Institue for Highway Safety (IIHS) kåret oss til det beste valget innen sikkerhet blant kjøretøy i bilindustrien. Vår IONIQ plug-in tok for første gang med seg sin første «TOP SAFETY PICK pris», som totalt gir oss i Hyundai hele 10 priser fra den gjeve kåringen, bedre enn noe annet bilmerke på markedet. 

Bilnytt

25 kvinner har kåret årets bil

25 kvinnelige biljournalister fra 20 land har kåret sin favorittbil for kvinner. Hyundai IONIQ vant både miljøkategorien og årets bil totalt, i konkurranse med seks andre biler.

Back to top