Gå til innhold

Santa Fe sine sikkerhetssystemer for barn
ble blant annet trukket frem av juryen.

Hyundai tildelt prisen SAFETYBEST

Vi i Hyundai er stolte over å ha blitt tildelt prisen SAFETYBEST for vårt innovative Rear Occupant Alert-system under den attende utgaven av prisutdelingen til AUTOBEST.

  • Publisert: 20.03.19

Raf_Van_Nuffel-Dan_Vardie_copyright AUTOBEST.jpg

Tidligere i februar ble prisutdelingen avholdt på Autoworld Museum i Brussel, Belgia. Med en jury bestående av medlemmer fra 31 europeiske land ble vår banebrytende teknologi godt tatt imot.

Ran Van Nuffel, Director Product & Pricing Management hos Hyundai Motor Europa, tok imot prisen.

 

Raf Van Nuffel, Director Product & Pricing Management, Hyundai Motor Europa
“Hyundai er stolt av å motta denne prestisjefylte SAFETYBEST-prisen for vår Rear Occupant Alert-system. Denne livreddende funksjonen strekker seg lenger enn bransjens ofte tilbudte sikkerhetsteknologi og demonstrerer vår forpliktelse til å levere et høyt sikkerhetsnivå til våre kunder og andre trafikanter.» Raf Van Nuffel, Director Product & Pricing Management, Hyundai Motor Europa

Mer trygghet for både fører og passasjer

Rear Occupant Alert-systemet som ble lansert i fjor sommer i sammenheng med vår nyeste Santa Fe-modell registrerer tilstedeværelsen til passasjer, dyr og andre objekter bak i kupeen. Dersom føreren av bilen forlater kjøretøyet sier systemet fra dersom bakdørene fortsatt er låst. Juryen ved AUTOBEST fremhevet teknologiens fordeler spesielt når det kommer til systemets evne til å forhindre at man forlater barn i baksetet, noe som er spesielt viktig å være obs på i varme perioder.

SAFETYBEST-prisen er en av de største utmerkelsene i AUTOBEST sin årlige prisutdeling, og anerkjenner bilindustriens kontinuerlige innsats for å forbedre bilsikkerheten.

Raf_Van_Nuffel-speech_copyright AUTOBEST.jpg

Toppmoderne sikkerhetssystemer

Blant våre nye sikkerhetssystemer, er vår nye Santa Fe også den første bilen i vårt sortiment som er utstyrt med Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist. Ved rygging på områder med dårlig sikt vil systemet både advare føreren om andre biler som nærmer seg samt bremse automatisk.

Safety Exit Assist vil kunne forhindrer ulykker ved å midlertidig låse dørene ved stans, slik at passasjerene vil kunne gå trygt ut av bilen uten risiko for å bli påkjørt av biler som kommer bakfra. Alle disse funksjonene er en del av vår SmartSense aktive sikkerhet og kjøreassistanseteknologi.

Relaterte artikler
Teknologi

Hyundai x BBC – Innovasjon for morgendagen

Sammen med BBC StoryWorks har vi i Hyundai samarbeidet på en miniserie kalt «Innovators of Tomorrow». Serien består av videoer som forteller historier om hvordan teknologi blir brukt for å forsikre en bærekraftig utvikling. Samarbeidet resulterte i tre videoer som fremhever tre innovative personer innenfor feltet miljø og bærekraftighet.

Back to top