Gå til innhold

Hyundai tar hele pallen i USA

Hipp, hurra! For andre året på rad tar vi alle de tre pallplassene i J.D. Powers kvalitetsundersøkelse IQS (Initial Quality Study).

  • Publisert: 24.06.19

Nybilkvaliteten på tvers av hele Hyundais modellportefølje bidro til at vi gjentok fjorårets storeslem i den anerkjente undersøkelsen til J.D. Power. Undersøkelsen måler antall biler med problemer eller feil per 100 kjøretøyer i løpet av de første 90 dagene etter overtakelse. 2019-utgaven baserer seg på svar fra 76.256 nybilkunder i det amerikanske markedet.

Hyundai kuttet antallet problemer med ytterligere tre per 100 biler i år, og endte med en score på 71 per 100 biler. Dette er et solid resultat, langt under snittet på 91 per 100 biler.

Hyundai Motor Groups premiummerke Genesis vant i år som i fjor, tett fulgt av konsernsøsknene Kia og Hyundai på andre og tredje plass. Gapet ned til fjerdeplass var stort, med hele 12 flere biler med feil per 100 kjøretøyer.

Santa Fe vant kvalitetsundersøkelsen i sitt segment, mens modeller som Tucson og KONA tok pallplasser i sine segmenter.

Vi i Hyundai gjorde det best av samtlige merker i to av åtte delkategorier, med markedets laveste feilrate innen infotainment, navigasjon og multimedia, samt seter.

 

Barry Ratzlaff, direktør for kundetilfredshet i Hyundai Motor America
Hyundai-eiere og nye kunder kan være trygge på at vår nybilkvalitet fortsetter å være på topp i bransjen. Barry Ratzlaff, direktør for kundetilfredshet i Hyundai Motor America

– Våre resultater i den høyt aktede IQS-undersøkelsen og vårt overordnede fokus på kvalitet bekrefter selskapets dedikasjon. Design, utvikling, produksjon, service og våre forhandlere jobber sammen for å levere biler med topp kvalitet til våre kunder. Vi er stolte over å opprettholde vår ledende posisjon på kvalitet, og vil ikke fire på vårt konstante arbeid med å forbedre kvaliteten ytterligere.


Mer informasjon om undersøkelsen finnes her.

Relaterte artikler
Bilnytt

Ny plattform klar for 2020

Det var bare begynnelsen, og her kommer fortsettelsen. Vi er stolte av å vise frem en helt ny plattform som gir vesentlig forbedret sikkerhet, effektivitet, designbredde og kjøreegenskaper.

Back to top