Gå til innhold

Hyundai tar hele pallen i USA

Hipp, hurra! For andre året på rad tar vi alle de tre pallplassene i J.D. Powers kvalitetsundersøkelse IQS (Initial Quality Study).

  • Publisert: 24.06.19

Nybilkvaliteten på tvers av hele Hyundais modellportefølje bidro til at vi gjentok fjorårets storeslem i den anerkjente undersøkelsen til J.D. Power. Undersøkelsen måler antall biler med problemer eller feil per 100 kjøretøyer i løpet av de første 90 dagene etter overtakelse. 2019-utgaven baserer seg på svar fra 76.256 nybilkunder i det amerikanske markedet.

Hyundai kuttet antallet problemer med ytterligere tre per 100 biler i år, og endte med en score på 71 per 100 biler. Dette er et solid resultat, langt under snittet på 91 per 100 biler.

Hyundai Motor Groups premiummerke Genesis vant i år som i fjor, tett fulgt av konsernsøsknene Kia og Hyundai på andre og tredje plass. Gapet ned til fjerdeplass var stort, med hele 12 flere biler med feil per 100 kjøretøyer.

Santa Fe vant kvalitetsundersøkelsen i sitt segment, mens modeller som Tucson og KONA tok pallplasser i sine segmenter.

Vi i Hyundai gjorde det best av samtlige merker i to av åtte delkategorier, med markedets laveste feilrate innen infotainment, navigasjon og multimedia, samt seter.

 

Barry Ratzlaff, direktør for kundetilfredshet i Hyundai Motor America
Hyundai-eiere og nye kunder kan være trygge på at vår nybilkvalitet fortsetter å være på topp i bransjen. Barry Ratzlaff, direktør for kundetilfredshet i Hyundai Motor America

– Våre resultater i den høyt aktede IQS-undersøkelsen og vårt overordnede fokus på kvalitet bekrefter selskapets dedikasjon. Design, utvikling, produksjon, service og våre forhandlere jobber sammen for å levere biler med topp kvalitet til våre kunder. Vi er stolte over å opprettholde vår ledende posisjon på kvalitet, og vil ikke fire på vårt konstante arbeid med å forbedre kvaliteten ytterligere.


Mer informasjon om undersøkelsen finnes her.

Relaterte artikler
Bilnytt

Designpris til Tucson

Hyundais nye Tucson har vunnet iF-design award og kommet på listen over mest foretrukne bil fra amerikanske AAA.

Bilnytt

Her er nye Santa Fe

Hyundai Santa Fe kom på markedet for første gang i 2000, og var med det en pioner i det europeiske SUV-markedet, som på den tiden var marginalt i volum. Det første året ble det registrert rundt 1.000 Santa Fe på det europeiske markedet.Siden den gang har Santa Fe markert seg som en kraftfull firehjulstrekker med mye plass og svært høyt utstyrsnivå, og den har bidratt til at Hyundai har solgt over 1,4 millioner SUVer i Europa.

Bilnytt

Hyundai tar hele pallen i USA

Hipp, hurra! For andre året på rad tar vi alle de tre pallplassene i J.D. Powers kvalitetsundersøkelse IQS (Initial Quality Study).

Back to top