Gå til innhold

Hyundai og by:Larm skaper søt musikk.

Hyundai innleder samarbeid med den anerkjente festivalen by:Larm. Under årets festival vil vi som en av festivalens hovedsponsorer dele ut den prestisjetunge Hyundai Nordic Music Prize.

 

  • Publisert: 07.02.19

Initiativet til samarbeidet er en oppfølging av prisututdeling - Hyundai Mercury Prize som gikk av stabelen i England i fjor. Her ble britiske og irske artister anerkjent for sin innovativitet og kreativitet for andre året på rad, på lik linje med årets nominerte til Hyundai Nordic Music Prize som deles ut under by:Larm. Som et bidrag til festivalen vil Hyundai gjennomføre et innovativt og nyskapende stunt der vi vil bringe by:Larm-opplevelsen ut i bybildet. I hjertet av Oslo, nærmere bestemt utenfor Torggata bad, forbereder vi en musikkopplevelse utenom det vanlige. Vi håper på å se deg der!

By:Larm er festivalen for artister med store ambisjoner og drømmer, og vi i Hyundai ønsker å støtte de som ikke gir seg. Les mer om programmet for festivalen her

 

Vi har nemlig selv en drøm

En ambisjon om at 60 prosent av vår europeiske modellportefølje skal være elektrifisert innen 2021. Drømmen er stor, men vi gir oss ikke før vi når det, og miljøsatsingene KONA electric, IONIQ electric og NEXO viser at drømmen er innenfor rekkevidde.

For ambisjoner er vel og bra, men det er ikke nok i seg selv. Man må ville det. Jobbe for det. Gjøre noe. Selv om det til tider kan være beintøft og drømmen virke helt uoppnåelig, må man stå på. Derfor finner vi en fellesskapsfølelse med artistene på by:Larm. Sultne, unge musikere som jobber dag inn og dag ut for å nå målet sitt.

 

Christian Stenbo, Markedsdirektør i Hyundai Motor Norway.
Posisjonen by:Larm har i norsk, nordisk og ikke minst internasjonal musikkbransje er unik. Som en innovativ og nytenkende bilprodusent lever vi i et samfunn i konstant endring. Endringer i kundebehov og utvikling av produktet vårt. Vi opplever at det er viktig å ta del i kreative miljøer og arenaer hvor vi kan fortelle om vår reise. Hyundai Nordic Music Prize skal dele ut prisen til årets beste album i Norden, og prisen er utelukkende en hyllest til skaperverket. Dette mener vi er viktig, og vi er stolte over å kunne presentere prisen på by:Larm i årene som kommer. Christian Stenbo, Markedsdirektør i Hyundai Motor Norway.

Sammen med by:Larm ser vi frem til mange minneverdige musikkopplevelser og gleder oss til å dele våre tanker om miljø, bærekraft og teknologi til et engasjert publikum.

 

 

 

 

Relaterte artikler
Annet

På tur med Hyundai – Bodø

Med Bodø som utgangspunkt har du flere spennende severdigheter i vente, alt med et majestetisk naturlandskap som bakgrunn. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Annet

På tur med Hyundai – Refsnes Gods

Det er lite som slår følelsen av å hoppe inn i bilen, og rette et forventningsfullt blikk mot ukjente destinasjoner. Med kampanjen #påturmedhyundai ønsker vi å dele våre beste opplevelser fra veien på Instagram og håper at du vil gjøre det samme.

Annet

På tur med Hyundai - Farris Bad

På biltur kan du slappe av å la veien ta deg til nye steder. Med kampanjen #påturmedhyundai ønsker vi å dele våre beste opplevelser fra veien på Instagram og håper at du vil gjøre det samme.

Back to top