Gå til innhold

Hyundai IONIQ electric er årets beste elbilkjøp

NAF Motor har kåret IONIQ electric til årets beste elbilkjøp.

  • Endret: 22.12.17

I begrunnelsen skriver magasinet at deres testere har testet mange gode og trygge bilkjøp, men at noen biler utmerker seg helt spesielt. I den siste kategorien finner man altså IONIQ electric.

NAF Motor
IONIQ er billig, full av utstyr, stor nok for en barnefamilie og meget behagelig å kjøre. Det er en kombinasjon de andre elbilnyhetene i 2017 kan se langt etter NAF Motor

IONIQ electric får dessuten skryt for være den elbilen som kom nærmest fabrikkoppgitt rekkevidde i magasinets egne tester. I tillegg trekkes Hyundais gode garantier frem.

– IONIQ er en elbil mange vil få stor glede av, konkluderer motorjournalist Rune Korsvoll om bilen.

Plassvinner

IONIQ electric er en bil man velger med både hodet og hjertet. Blant argumentene som gjør at NAF Motor har kåret den til årets beste elbilkjøp finner vi den gode plassen. IONIQ electric er ifølge magasinets begrunnelse en av få elbiler som er stor nok for en familie med tre barn. Selv med bakovervendte barneseter er konklusjonen at plassen er bra. I tillegg leverer bilen god vektfordeling og kraftig akselerasjon.

En fullverdig sikkerhetspakke, svært konkurransedyktig pris og massevis av utstyr trekker også opp.

– Dette er veldig morsomt for oss, og vi er stolte over alle prisene IONIQ hanker inn. Sammen med «Årets bil 2017» er nok dette en av kåringene som henger aller høyest for oss, sier markedsdirektør Christian Stenbo i Hyundai.

– Det manifesterer på mange måter det inntrykket jeg tror både vi og kundene har av IONIQ. Den er en bunnsolid bil som leverer på alle områder. Den er rett og slett en hard nøtt å knekke for våre konkurrenter, og et svært trygt kjøp for våre kunder.

NAF Motors konklusjon sier egentlig det meste:

NAF Motor
Billig, romslig og god kjøreopplevelse! Når vi legger pris, plass og kjøreegenskaper til grunn er dette årets beste elbilkjøp! NAF Motor

Les hele testresultatet på motor.no

Relaterte artikler
Elbil

Elbiler for alle

Hyundai sin posisjon i bilmarkedet gjør det mulig for oss å endre dagens bilvaner i miljøets favør. At GreenFleet har utmerket oss som årets elbilprodusent bekrefter at vi er på rett vei med våre ambisjoner.

Elbil

Dette koster helt nye Hyundai KONA electric

Vi i Hyundai Motor Norway har opplevd tidenes interesse for en ny bilmodell med helt nye KONA electric. Allerede i mars måtte interessentlisten stenges etter å ha passert 20 000 personer. Nå er prisene klare, og de blir svært konkurransedyktige.

Bilnytt

KONA electric og Tesla Model S på delt førsteplass

Dagbladet har testet seks elbiler, blant annet vår KONA electric, i en utfordrende vintertest. Med fokus på rekkevidde, varme i kupé, lys, bremser, kjøreegenskaper og framkommelighet kan vi nå juble over de gode resultatene fra testen.

Back to top