Gå til innhold

Hyundai i30 – en bil for alle

Den nyeste modellen av i30 er Hyundais svar på kundenes ønsker, med det siste innen moderne teknologi. Den er klasseledende innen både multimedia og sikkerhet.

  • Publisert: 06.06.17

Siden første Hyundai i30 kom på markedet i 2007 er det solgt over 800.000 biler i Europa og nærmere 8.000 bare i Norge. Og mye har skjedd i løpet av disse årene. Utstyrsnivået og kvaliteten på den nyeste modellen kan ikke sammenlignes med forgjengerne, og leverer alt hva man kan forvente av en moderne bil.

– Den nye i30 er et stort steg opp fra de tidligere modellene med tanke på hvordan bilen ser ut og hvordan den oppleves. Nye i30 er på alle måter en mer påkostet og skikkelig bil, og er designet og produsert i Europa – perfekt for vårt marked, forklarer Øyvind Knudsen, produktsjef i Hyundai Norge.

Klasseledende på sikkerhet og teknologi

Nye Hyundai i30 har mer sikkerhetsutstyr enn noen annen bil i samme segment.

– Bilen kommer med ekstremt mye sikkerhetsutstyr som standard, blant annet automatisk nødbrems, filskiftevarsel og tretthetsvarsler. i30 er faktisk vår første bil som har tretthetsvarsel som en del av standardutstyret, forteller Knudsen entusiastisk og fortsetter:

– i30 har alt man kan forvente av en ny bil i dag som Apple CarPlay™ og Android Auto™, som gjør det mulig å bruke telefonen via bilens skjermer. i30 har også en stor åttetommers navigasjonsskjerm som er moderne og lett å bruke. Den viser informasjon om blant annet været, trafikken og fotobokser. Trådløs lader til mobilen har du også, og den finessen er det mange som har gledet seg til, sier Knudsen.

Ønskes en høyere utstyrspakke, finnes det flere pakker å velge mellom. Med Teknikkpakken får man blant annet adaptiv cruisekontroll, blindsonevarsler og skiltleser.

Helt nye Hyundai i30 - en bil for alle

Allerede vunnet design-pris

Hyundai i30 er den første bilen som kommer med den nye kaskadegrillen til Hyundai. Grillen har et design som viser den nye veien fremover for bilmerket, og bidrar også til å gi i30 en sterk identitet. - Personlig synes jeg i30 er en veldig fin bil hvor designet er tøft og sporty. Den nye kaskadegrillen er et viktig smykke for bilen, men frontlyktene er også en viktig del av designet. Med tre prosjektorer i hver lykt ser de tøffe og moderne ut. Jeg tror det moderne og elegante designet vil falle i smak hos mange, sier Knudsen optimistisk.

Tidligere i år vant i30 sin første design-pris.

Den nye kaskadegrillen er et viktig smykke for bilen

Med tre prosjektorer i hver lykt ser frontlyktene tøffe og moderne ut.

– I februar vant vi iF Design Awards 2016, noe vi selvsagt synes er veldig gøy. Begrunnelsen til juryen var blant annet at bilen hadde et selvsikkert, sporty og tidløst utseende. Den nye grillen ble også dratt frem som en ny og viktig familieidentitet for Hyundai som merke, forklarer Knudsen.

God plass, og effektive motorer

Nye i30 er en bil som er utviklet og designet for å passe for alle, enten det er barnefamilier som trenger god plass eller man bare vil ha en bil som er pen å se på.

– i30 er en pen og funksjonell bil med god innvendig plass. Det er en bil som svarer på kunders ønsker, sier Knudsen.

Den nye folkebilen vil i Norge komme med to små og effektive bensinmotorer. Enten 1,4 liter med automatgir eller 1,0 liter med manuelt gir.

– Begge motorene er effektive og moderne motorer med masse kraft. De er morsomme å kjøre og vil tilfredsstille de fleste behov, forklarer Knudsen.

Mye bil for pengene

i30 er allerede å finne hos Hyundais forhandlere, og produktsjef i Hyundai, Øyvind Knudsen har en oppfordring til alle som er på utkikk etter ny bil:

– Bestill prøvekjøring av i30 i dag! Her får man en bil med et premium utstyrsnivå til en fornuftig pris. Dette er en bil med høy komfort som har alt du trenger, avslutter han.

Relaterte artikler
Back to top