Gå til innhold

Hydrogenfylling åpnet igjen i Norge

Etter en omfattende prosess med testing og godkjennelser kunne endelig Hynion på Høvik åpne for hydrogenfylling fredag 22. november. Dermed er det igjen mulig å fylle hydrogen ved en norsk fyllestasjon.

  • Publisert: 22.11.19

Fredag var det duket for en svært viktig begivenhet for norske hydrogenbileiere. Etter flere måneder uten fyllemulighet kunne endelig Hynion åpne sin stasjon på Høvik utenfor Oslo.

 

Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway
Vi i Hyundai er svært glade for at Hynion har fått sin stasjon klar. Denne nyheten er først og fremst god for kunder i Oslo-området, men er også helt klart et steg i riktig retning for norske hydrogenbilister generelt. Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway

Hold deg oppdatert for åpning og videre utbygging av hydrogenstasjoner her.

Bestill time for tanking

Hynion melder om at de har etablert et system for timebestilling for å fase inn hydrogenbilene som er tomme for drivstoff. Bruk denne linken for å bestille time for tanking av din bil.

Slipper ut kun rent vann

Hyundai er en pioner innen hydrogenelektriske og rene elektriske biler. Selskapet har et stort fokus på drivlinjer med nullutslipp, og ved siden av rene elbiler er hydrogen en uunnværlig bidragsyter for å nå fremtidens utslippsmål. NEXO er den mest effektive hydrogenelektriske bilen i markedet. På veien mot å bli det mest miljøvennlige bilmerket i verden er NEXO en svært viktig modell for oss. NEXO er innovativ og fremtidsrettet, og det eneste utslippet er rent vann. Innvendig er alle materialoverflater i UL-sertifiserte biomaterialer, som gir en CO2-reduksjon på 20 prosent. NEXO kan skryte av å ha den mest utstrakte bruken av biomaterialer i bilbransjen.

Bilen har for øvrig mye avansert teknologi. Blant annet kan den parkere helt selv ved hjelp av Remote Parking Assist og Blind-spot View Monitor aktiverer et kamera på den siden man blinker til, og blindsonen vises på skjermen i instrumentpanelet. Dette minsker faren for kollisjoner ved filskifte enda mer enn tidligere.

- Situasjonen som har oppstått som følge av stengte hydrogenstasjoner har vært utfordrende for oss, og især for våre kunder. At det nå skjer fremskritt er veldig positivt, sier markedsdirektør Christian Stenbo i Hyundai.

- Vår NEXO er en av de sikreste bilene i markedet, og vi er glade for at mange av kundene igjen kan bruke bilene sine.

Hydrogenfylling.jpg

Ønsker du å prøvekjøre?

Ønsker du et pristilbud?

Vil du bli kontaktet?

Relaterte artikler
Bilnytt

Prestisjefylte utmerkelser til Hyundai i Nord-Amerika

14 januar ble den årlige NACTOY utdelingen avholdt. Her vant både vår KONA og KONA electric samt luksusmodellen Genesis G70 priser for de beste bilene i sine segmenter. Nok en ærefylt utmerkelse som understreker Hyundai sin posisjon i markedet.

Teknologi

Bilen som kan åpnes med fingeravtrykket

En finger på dørhåndtaket er alt som skal til for å åpne døren på nye Hyundai Santa Fe. De første utgavene som kom til Norge for noen måneder siden leveres foreløpig ikke med fingeravtrykk-skanner, dette kommer først på hjemmemarkedet i Korea og vil bli levert til andre markeder etter hvert.

Back to top