Gå til innhold

Hybrid med sportslig N Line-pakke

Har du lyst på en elektrifisert familie-SUV med en sporty utstyrspakke? Da bør du ta en titt her.

 • Endret: 26.08.19

- Ved å kombinere vår helt nye hybride drivlinje med en tøff og sportslig designpakke i N Line mener vi at vi har et svært attraktivt tilbud i markedet for familie-SUVer, sier Produkt- og PR—sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway, og legger til:

- Særlig med tanke på at bilen blir veldig fordelaktig priset.

Tucson hybrid har firehjulstrekk og 7-trinns dobbeltclutch-automatgir som standard. Med et pristillegg på kun 6.000 kroner for N Line-pakken betyr det at man får en topputstyrt Tucson hybrid N Line for 504.900 kroner (veil. inkl. levering). Det eneste man da kan velge i tillegg er om man ønsker panorama soltak til 10.000 kroner. Se her for komplett prisliste.

Hyundai har hatt stor suksess med sin satsning på i30 N i det europeiske markedet, og som en følge har man arbeidet med N Line, et sporty designalternativ som med tiden blir tilgjengelig på en rekke modeller. Først ut i det norske markedet er nye Hyundai Tucson hybrid N Line.

- En veldig sporty, tøff og elektrifisert familie-SUV med en vanvittig utstyrsliste og N Line-pakke koster altså like over en halv million kroner, og det tror vi treffer norske familier godt, sier Knudsen i Hyundai.

Vil du se bilen?

Tucson hybrid leveres med et 48V mild-hybridsystem og en svært drivstoffgjerrig 1,6-liters dieselmotor. Det gir lave utslipp og lavt forbruk, selv med 4x4 og automat som standard.

Vil du lære mer om hybridsystemet?

Utover en svært rikholdig utstyrspakke som allerede er standard på Tucson, inngår følgende i N Line:

 • N Line front, hekk og sideskjørt
 • Doble runde eksospotter
 • Mørke 19'' lettmetallfelger
 • Sorte speilhus
 • N Line sportsseter i skinn/semsket skinn med røde kontrastsømmer og N Line logo i seterygger
 • Røde kontrastsømmer i dashbord
 • Røde kontrastsømmer og mørke metalldetaljer i ratt
 • N Line girspak med røde detaljer og røde kontrastsømmer
 • Pedaler i metall
 • Sort taktrekk
 • Mørke dørhåndtak innvendig

 

2019_TLe_N-line_grill-støtfanger.jpg

Eksklusiv grill og markant støtfanger

Tucson N Line har en egen N Line-versjon av Hyundais kaskadegrill over den markante støtfangeren foran. Boomerangformede LED-kjørelys rammer inn tåkelysene og gir Tucson N Line et sportslig utseende.

2019_TLe_N-line_dekk-felger.jpg

19" lettmetallfelger og dekk

Tucson N Line har tydelige forbindelser til motorsporten. Tilpasset demping, store 19" lettmetallfelger og Michelin PS4-dekk gir bilen et dynamisk uttrykk og like dynamiske kjøreegenskaper. Større bremseskiver foran understreker det sportslige utseendet.

2019_TLe_N-line_detaljer.jpg

N Line-logo og -detaljer

N Line-logoen på siden og sorte sidespeil gjør at Tucson N Line skiller seg ut fra mengden.

Prisliste for Tucson hybrid:

 • Tucson hybrid Teknikk 498 900,-
 • Tucson hybrid Panorama 508 900,-
 • Tucson hybrid Teknikk N Line 504 900,-
 • Tucson hybrid Panorama N Line 514 900,-

 

Les mer om Tucson N Line og Tucson hybrid her.

Finn din nærmeste forhandler

Ønsker du å prøvekjøre?

Relaterte artikler
Annet

På tur med Hyundai – Dovre

Med sitt rike dyre- og planteliv er Dovre en opplevelse for både store og små som absolutt er verdt å få med seg. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Annet

På tur med Hyundai – Trondheim

Kjente attraksjoner, kortreiste delikatesser og god stemning – velkommen til Trondheim! Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme.

Annet

På tur med Hyundai – Losby Gods

Det er lite som slår følelsen av å sette seg bak rattet å bare kjøre. Kjøre mot nye, ukjente og spennende mål eller tilbake til gamle trakter der minnene og nostalgien fortsatt lever. Med vårt prosjekt #påturmedhyundai ønsker vi å dele våre beste opplevelser fra veien, og håper at du vil være med å gjøre det samme.

Back to top