Gå til innhold

Hverdagsheltene inntar Bislett Stadion

Den 7. juni går Bislett Games av stabelen, og vår helt egen superhelt Karsten Warholm skal sammen med andre friidrettshelter igjen få bevise hva de er gode for! Bislett Games sikter mot å være verdens mest bærekraftige friidrettsarrangement og frakter blant annet sine idrettsutøvere til og fra trening i elbiler og hydrogenbiler fra Hyundai. Vi er stolte sponsorer av arrangementet og gjør vårt beste for å redde verden - i ekte superheltånd.

  • Publisert: 29.05.18

Bor det en superhelt i oss alle? 

Hva ville egentlig skjedd hvis et knippe helt vanlige folk fikk ta plassen til Karsten for en dag? Iført kapper i ekte superhelt-stil, en god dose pågangsmot og mye humor, tar åtte modige deltakere fatt på en utfordring de sent vil glemme. Vil truckfører Ole Nicolay eller investor Thi Le Hang levere som ekte superhelter? Eller må de innse at ikke alle kan være superhelter på banen, og heller finne sin indre superhelt et annet sted? For eksempel ved å kjøre KONA electric? Da er man jo med på å redde verden, i hvert fall litt - akkurat som en ekte superhelt.

Vi heier stolte fra sidelinjen, og håper du vil være med å følge innsatsen til hverdagsheltene våre. Klar, ferdig, løp, hopp, kast!

 

Episode 1

Hva skjer når seks helt vanlige folk skal prøve seg på grenene i Bislett Games? Bli kjent med hverdagsheltene som tar utfordringen, og laglederne Hasse Hope og Håvard Lilleheie! 

Episode 2

Spydkast er ikke for pyser, og tydeligvis veldig mye vanskeligere enn det ser ut som! Hør Karsten Warholms tips, og se hvilke hverdagshelter som stikker av med seieren i første gren. 

Episode 3

Spenst, fart og høyde er viktige ingredienser i et godt høydehopp. Har våre hverdagshelter det som skal til?  

Episode 4

Det er ikke bare høyden som teller. Hverdagsheltene våre må også levere på lengde. Greier det grønne laget å stjele en seier fra lag Blå?

Episode 5

Hasse VS. Håvard. Vil hekkeløp noen gang bli det samme igjen? 

Episode 6

Tiden er inne. Nå skal det avgjøres. Hvilket lag med hverdagshelter tar seieren hjem i denne uhyre spennende stafetten? 

Relaterte artikler
Annet

Respekt og ærlig spill, både på banen og i trafikken

Vi i Hyundai er i 2018 stolt bidragsyter til flere fotballcuper der Fair Play står i fokus. Under cupene deler vi i år ut en egen pris til det laget som har godt samspill på og utenfor banen. Kjenner du til et lag som fortjener å vinne Hyundai Fair Play-prisen, vil vi gjerne høre fra deg. God sportsånd? Klar, ferdig, gå!

Annet

På tur med Hyundai – Kleivstua

Ferie er tid for oppdagelsesferd! Kun kort avstand fra Oslo finnes det flere spektakulære naturområder som er vel verdt et besøk. Med kampanjen #påturmedhyundai ønsker vi å dele våre opplevelser fra veien, og håper du vil være med å gjøre det samme.

Back to top