Gå til innhold

Hverdagsheltene inntar Bislett Stadion

Den 7. juni går Bislett Games av stabelen, og vår helt egen superhelt Karsten Warholm skal sammen med andre friidrettshelter igjen få bevise hva de er gode for! Bislett Games sikter mot å være verdens mest bærekraftige friidrettsarrangement og frakter blant annet sine idrettsutøvere til og fra trening i elbiler og hydrogenbiler fra Hyundai. Vi er stolte sponsorer av arrangementet og gjør vårt beste for å redde verden - i ekte superheltånd.

  • Publisert: 29.05.18

Bor det en superhelt i oss alle? 

Hva ville egentlig skjedd hvis et knippe helt vanlige folk fikk ta plassen til Karsten for en dag? Iført kapper i ekte superhelt-stil, en god dose pågangsmot og mye humor, tar åtte modige deltakere fatt på en utfordring de sent vil glemme. Vil truckfører Ole Nicolay eller investor Thi Le Hang levere som ekte superhelter? Eller må de innse at ikke alle kan være superhelter på banen, og heller finne sin indre superhelt et annet sted? For eksempel ved å kjøre KONA electric? Da er man jo med på å redde verden, i hvert fall litt - akkurat som en ekte superhelt.

Vi heier stolte fra sidelinjen, og håper du vil være med å følge innsatsen til hverdagsheltene våre. Klar, ferdig, løp, hopp, kast!

 

Episode 1

Hva skjer når seks helt vanlige folk skal prøve seg på grenene i Bislett Games? Bli kjent med hverdagsheltene som tar utfordringen, og laglederne Hasse Hope og Håvard Lilleheie! 

Episode 2

Spydkast er ikke for pyser, og tydeligvis veldig mye vanskeligere enn det ser ut som! Hør Karsten Warholms tips, og se hvilke hverdagshelter som stikker av med seieren i første gren. 

Episode 3

Spenst, fart og høyde er viktige ingredienser i et godt høydehopp. Har våre hverdagshelter det som skal til?  

Episode 4

Det er ikke bare høyden som teller. Hverdagsheltene våre må også levere på lengde. Greier det grønne laget å stjele en seier fra lag Blå?

Episode 5

Hasse VS. Håvard. Vil hekkeløp noen gang bli det samme igjen? 

Episode 6

Tiden er inne. Nå skal det avgjøres. Hvilket lag med hverdagshelter tar seieren hjem i denne uhyre spennende stafetten? 

Relaterte artikler
Annet

myHYUNDAI – Derfor bør du bli medlem

Hyundai lanserer nå vår nye kundeportal – myHYUNDAI. Er du Hyundai-eier bør du opprette bruker for å få all informasjon om bilen din og ditt bilhold samlet på et sted. Her finner du din servicehistorikk, ditt digitale servicehefte samt oversikt over viktig informasjon og aktuelle kampanjer.

Annet

På tur med Hyundai – Skarsvåg/Honningsvåg

71 grader nord ligger Honningsvåg, ofte omtalt som verdens nordligste by. Byen er kjent for sitt rike kulturliv med livlig turisttrafikk om sommeren. En liten kjøretur unna kan man ta turen til verdens nordligste fiskevær, Skarsvåg der du kan oppleve den vakre Kirkeporten. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Annet

På tur med Hyundai – Alta

I det vestlige Finnmark ligger byen Alta som fikk sin bystatus så sent som i 2000. Berømt for sine helleristninger som står på UNESCOS verdensarvliste er denne byen verdt et besøk. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Back to top