Gå til innhold

Her er nye Santa Fe

Hyundai Santa Fe kom på markedet for første gang i 2000, og var med det en pioner i det europeiske SUV-markedet, som på den tiden var marginalt i volum. Det første året ble det registrert rundt 1.000 Santa Fe på det europeiske markedet.Siden den gang har Santa Fe markert seg som en kraftfull firehjulstrekker med mye plass og svært høyt utstyrsnivå, og den har bidratt til at Hyundai har solgt over 1,4 millioner SUVer i Europa.

  • Publisert: 02.02.18

Nå er den helt nye fjerde generasjonen Santa Fe snart på veien, og med et helt nytt design er det duket for en svært stilig D-SUV.

– Helt nye Hyundai Santa Fe er en viktig nyhet for oss i Hyundai. Dette er vår største SUV, og bilen er som vanlig en showcase for nytt utstyr, sier produktsjef Øyvind Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Helt nye Santa Fe er full av alt man kan vente av komfortutstyr og teknologi, og har en svært lang liste av SmartSense førerassistanse- og sikkerhetssystemer.

– Adaptiv cruise control, automatisk nødbrems, filholder og det meste annet man kan tenke seg er selvsagt, sier Knudsen, og legger til at en av nyhetene i Santa Fe er en svært avansert blindsonevarsler.

– Denne får for første gang en ryggeradar som ikke bare varsler om at noen er på vei inn i ryggesonen din, den sørger også for at bilen bremser selv dersom man er i ferd med å rygge på noe eller noen.

Dette systemet sørger også for at man kan velge en avansert barnesikring som låser bakdørene om en bil kommer kjørende inn i en sone som strekker seg 25 meter hver vei.

– Det bidrar til kraftig økt sikkerhet for både barn og voksne dersom man parkerer et sted med mye trafikk, hvor man ikke ønsker at ungene skal ha muligheten til å hoppe ut av bilen før man selv er klar til å passe på, sier produktsjefen.

Blindsonevarsler

Fjernlysassistent

Automatisk nødbrems

Smart Cruise Control

Et lekkert design

Hyundai har tatt en helt ny designretning med kompakt-SUVen KONA. Dette videreføres i Santa Fe, som får en skarp og moderne front, med et tiltalende og påkostet uttrykk.

– Helt nye Santa Fe blir en virkelig lekker SUV, med massevis av plass, og komfort fra øverste hylle. Vi gleder oss til å få bilen på norske veier, sier markedsdirektør Christian Stenbo i Hyundai Motor Norway.

Helt nye Hyundai Santa Fe får sin lansering i februar 2018.

Relaterte artikler
Bilnytt

i30 N er en game changer

Det britiske bilmagasinet Autocar er et av de største navnene i bransjen, og deres årlige prisutdeling feirer nye bilmodeller som er lansert de siste tolv månedene. Et ekspertpanel benyttet årets Autocar Awards til å utnevne i30 N til en "game changer".

Bilnytt

Gatetest av råskinn

Hyundai fortsetter testingen av nye i30 N, selskapets første high performancebil. I vinter kjørte de test i Sverige med rallyesset Thierry Neuville.

Bilnytt

Vi inngår samarbeid med Rimac om high performance-elbiler

Hyundai Motor Group og Rimac Automobili har inngått et strategisk partnerskap. Målet med samarbeidet er å styrke vår satsning mot å bli ledende i markedet for high peformance-elbiler. I tillegg er partnerskapet et steg videre for oss som en «game changer» innen miljøvennlig mobilitet.

Back to top