Gå til innhold

Her er nye Santa Fe

Hyundai Santa Fe kom på markedet for første gang i 2000, og var med det en pioner i det europeiske SUV-markedet, som på den tiden var marginalt i volum. Det første året ble det registrert rundt 1.000 Santa Fe på det europeiske markedet.Siden den gang har Santa Fe markert seg som en kraftfull firehjulstrekker med mye plass og svært høyt utstyrsnivå, og den har bidratt til at Hyundai har solgt over 1,4 millioner SUVer i Europa.

  • Publisert: 02.02.18

Nå er den helt nye fjerde generasjonen Santa Fe snart på veien, og med et helt nytt design er det duket for en svært stilig D-SUV.

– Helt nye Hyundai Santa Fe er en viktig nyhet for oss i Hyundai. Dette er vår største SUV, og bilen er som vanlig en showcase for nytt utstyr, sier produktsjef Øyvind Knudsen i Hyundai Motor Norway.

Helt nye Santa Fe er full av alt man kan vente av komfortutstyr og teknologi, og har en svært lang liste av SmartSense førerassistanse- og sikkerhetssystemer.

– Adaptiv cruise control, automatisk nødbrems, filholder og det meste annet man kan tenke seg er selvsagt, sier Knudsen, og legger til at en av nyhetene i Santa Fe er en svært avansert blindsonevarsler.

– Denne får for første gang en ryggeradar som ikke bare varsler om at noen er på vei inn i ryggesonen din, den sørger også for at bilen bremser selv dersom man er i ferd med å rygge på noe eller noen.

Dette systemet sørger også for at man kan velge en avansert barnesikring som låser bakdørene om en bil kommer kjørende inn i en sone som strekker seg 25 meter hver vei.

– Det bidrar til kraftig økt sikkerhet for både barn og voksne dersom man parkerer et sted med mye trafikk, hvor man ikke ønsker at ungene skal ha muligheten til å hoppe ut av bilen før man selv er klar til å passe på, sier produktsjefen.

Blindsonevarsler

Fjernlysassistent

Automatisk nødbrems

Smart Cruise Control

Et lekkert design

Hyundai har tatt en helt ny designretning med kompakt-SUVen KONA. Dette videreføres i Santa Fe, som får en skarp og moderne front, med et tiltalende og påkostet uttrykk.

– Helt nye Santa Fe blir en virkelig lekker SUV, med massevis av plass, og komfort fra øverste hylle. Vi gleder oss til å få bilen på norske veier, sier markedsdirektør Christian Stenbo i Hyundai Motor Norway.

Helt nye Hyundai Santa Fe får sin lansering i februar 2018.

Relaterte artikler
Bilnytt

Hyundai presenterer helt ny virtuell cockpit

Det er allerede lenge siden bilen gikk fra å være et rent fremkomstmiddel til et avansert teknologisk verktøy. Kravene til å holde seg på en moderne førsteplass har endret seg voldsomt bare det siste tiåret. Vi presenterer nå vår pågående studie av en helt ny virtuell cockpit som skal kunne introduseres i alle bilklasser.

Elbil

Dette er elbilen med best lys

Årets mest fargerike, men også en av de mørkeste årstidene har lagt seg over landet vårt. God sikt er derfor en av de aller viktigste elementene å ta hensyn til når man skal ut å kjøre.

Back to top