Gå til innhold

Helt nye og kompromissløse KONA electric

Helt nye KONA electric kombinerer to av de heteste trendene i Europa – miljøvennlig drivlinje og SUV-egenskaper.

  • Publisert: 13.04.18

Mark Brinkmann, produktsjef i Hyundai Motor Europa, forteller om fire fantastiske egenskaper som den splitter nye KONA electric har.

Ytelse

Med helt nye KONA electric får du et batteri på 64 kWh som gir en rekkevidde på hele 482 kilometer* på én lading. Elmotoren har en makseffekt på 150 kW (204 hestekrefter).

Den elektriske drivlinjen leverer et umiddelbart dreiemoment fra start og akselerer fra 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder, noe som gir en fantastisk kjøreglede.

Foran på bilen finner du den lett tilgjengelige ladeinngangen. Tilkoblet en 100kW hurtiglader vil batteripakken lades opp til 80% på kun 54 minutter. Med bilens ombordlader på 7,2 kW kan batteriet lades hjemme på 9 timer og 35 minutter.

* WLTP

Design

Helt nye KONA electric har samme tydelige designprofil som KONA med bensinmotor. Den unike forskjellen er den lukkede grillen som sørger for bedre aerodynamiske egenskaper, og ikke minst et rent og moderne uttrykk. Et annet karakteristisk element i frontdesignen er de doble lyktene med kjørelysene plassert over hovedlyktene.  Lettmetallfelgene på 17" er aerodynamiske for å gi maksimal effektivitet.

Kona electric byr på syv spennende farger som gir deg muligheten til å sette ditt personlige preg på bilen. I tillegg kan du velge om du ønsker skinninteriør, eller kombinasjonen skinninteriør og soltak.

Teknologi

Helt nye KONA electric har en senterkonsoll med girknapper i stedet for en tradisjonell girspak. Det nye instrumentdisplayet på 7 tommer viser viktig informasjon om bilen, mens head-up displayet viser relevant kjøreinformasjon direkte i førerens synsfelt.

Justerbar regenerativ bremsing lar deg regulere intensiteten av bremsingen med hendlene bak rattet. Med Smart Cruise Control reguleres KONA electrics akselerasjon og bremsing automatisk.

KONA electric kommer med et 8 tommers navigasjonssystem med Apple CarPlay og Android Auto samt det kraftfulle KRELL premium lydsystemet. Det er også mulig å lade smarttelefonen trådløst i bilen. 

Sikkerhet

Helt nye KONA electric er utstyrt med det siste innen sikkerhetsteknologi. Bilens omfattende SmartSense-sikkerhetspakke inneholder blant annet automatisk nødbremsassistent med fotgjengergjenkjenning, blindsonevarsling med ryggeradar, tretthetsvarsling, skiltleser og en avansert filholder.

En annen ny sikkerhetsfunksjon er det radarbaserte Smart Cruise Control systemet med køfunksjon. Det adaptive systemet sørger for å tilpasse bilens hastighet og avstand til trafikken foran, og gir sammen med filholderen en komfortabel og stressfri kjøreopplevelse.

Relaterte artikler
Elbil

Hyundai starter salget av helt nye NEXO

Mandag 24. september starter endelig salget av helt nye Hyundai NEXO i det norske markedet. Bilen markerer en revolusjon for hydrogenelektriske biler, og byr på en svært attraktiv pakke.

Elbil

KONA by Hyundai

Helt nye KONA by Hyundai er en kompakt SUV med en moderne design, avanserte funksjoner, gode tilkoblingsmuligheter og den nyeste sikkerhetsteknologien. Den står for en moderne og urban livsstil – You drive it. You define it.

Elbil

Lading av elbil – Steg for steg

Som eier av en elbil vil du møte en ny hverdag med ny teknologi, og det er ikke unormalt å ha noen spørsmål. Hyundai ønsker å gjøre den nye hverdagen enkel og oversiktlig for deg, og vil på denne siden gå kort igjennom det du trenger å vite om lading av din elbil.

Back to top