Gå til innhold

Gjør kjøreturen mer behagelig for barna med Baby Shark

Bilsikkerhet kan være morsomt. Nå kan du vinne to Baby Sharks (konkurransen er avsluttet), søte og myke bilseteputer som gjør kjøreopplevelsen både hyggeligere og mer komfortabel for de yngste.

  • Publisert: 08.05.20

Som en ledende aktør innen fremtidig mobilitet er våre modeller fullpakket med smart teknologi og assistentsystemer som gir våre kunder høy komfort og en komplett sikkerhetspakke.

Å videreutvikle sikkerheten trenger ikke nødvendig bety flere betydelige og kostbare oppgraderinger. Noen ganger holder det å legge til noen små, morsomme elementer. Spesielt når det kommer til barnas behov.

Nå kan du vinne to Baby Sharks til barna dine. Disse bamsene er morsomme og myke bilbelteputer som forbedrer komforten for barnet ditt når du kjører. Produktene er skapt i samarbeid med Pinkfong, et sørkoreansk univers innen lærerike leker, bøker og videoer for barn. Du kan lese mer om Pinkfong-universet her.

Les mer om konkurransen (konkurransen er avsluttet) nederst i artikkelen.

Fest bamsen enkelt på setebeltet

Baby Shark er superenkle å feste – både for store og små. Sett barnet i bilsetet som vanlig, og åpne deretter borrelåsen på baksiden av puten. Legg setebeltet på innsiden av borrelåsen, lukk den igjen – og plutselig har barnet ditt en deilig pute å hvile hodet på under kjøreturen.

Baby Shark er morsom og nyttig på flere måter. Puten gir deg anledning til å snakke med barna om sikkerhet og bilbeltebruk. Barna får også en bedre soveposisjon, og når de først sover, så kan du konsentrere deg fullt og helt om det som skjer på veien.


En del av Hyundai SmartSense sikkerhetspakke

Vi i Hyundai utvikler hele tiden nye og innovative løsninger for å gi våre kunder en sikker og komfortabel kjøreopplevelse. Mens Baby Shark er en morsom og barnevennlig funksjon som gjør kjøreturen bedre for barna, så har våre modeller også kraftige og robuste systemer som skårer på topp i flere sikkerhetstester.

SmartSense er førerassistentsystemet vårt. SmartSense er et større nettverk av blant annet kameraer, sensorer og varslinger som hjelper deg med å få best mulig kontroll på veien – uansett hvilken situasjon du befinner deg i.

Les mer om Hyundai SmartSense sikkerhetsteknologi her.

Vinn to Baby Sharks til barna ( *konkuransen er avsluttet* )

Har du lyst til å vinne to Baby Sharks til barna dine? Nå har vi en Facebook-konkurranse gående hvor du kan være en av de heldige.

Vi skal trekke 50 heldige vinnere som kan glede barna med nye og morsomme bilseteputer. For å vinne må du finne ut hva førerassistentsystemet vårt heter. Gå inn på Facebook-veggen vår, svar i kommentarfeltet og du er med i trekningen. Facebook-posten ligger her. (Konkurransen er avsluttet)

 

 

Relaterte artikler
Annet

God sikt og ren frontrute

Når vasket du frontruten din sist? Kjører du rundt med en tynn grå film på innsiden? Lav sol og skitten frontrute er en farlig kombinasjon. Les våre tips om hvordan du holder deg trygg på veien. 

Back to top