Gå til innhold

Full pott til Hyundais nye hydrogenbil

Euro NCAP testet nylig vår nye Hyundai NEXO og resultatene er klokkeklare.

  • Publisert: 30.10.18

Med miljø i førersetet jobber vi i Hyundai stadig med å strekke oss lengst mulig når det kommer til innovasjon og teknologisk nyvinning, men sikkerhet på veien er fortsatt vår største prioritet. Derfor er det en glede at vår nye hydrogenelektriske bil NEXO mottok full femstjerners sikkerhetsrating under Euro NCAP.

Som en av de sikreste bilene på markedet, uansett drivstoff, mottar Hyundai NEXO svært gode resultater når det gjelder passasjersikkerhet, både for barn og voksne. Hyundai sitt sikkerhetssystem SmartSense overgår i tillegg standarden i den europeiske målestokken for sikkerhet. NEXO er den første hydrogenelektriske bilen som får full femstjerners sikkerhetsrating av Euro NCAP. 

De svært overbevisende resultatene er en konsekvens av vårt ustoppelige arbeid mot å nå målene vi setter oss. Men vi stopper ikke der. Vi jobber kontinuerlig med å strekke oss lengre, slik at vi kan tilby de beste produktene til våre kunder. 

- Femstjerners rating for NEXO i Euro NCAP er enda et bevis på vår industriledende posisjon på fremtidsrettet mobilitet, sier marked- og produktdirektør Andreas-Christoph Hofmann i Hyundai Motor Europe.

Vi i Hyundai ønsker å bringe fremtidens mobilitet på veien allerede i dag, samtidig som vi opprettholder vårt fokus på sikkerhet. Denne kåringen bekrefter vårt engasjement og pågangsmot om å tilby den ypperste kvalitet av sikkerhet og innovative mobilitetsløsninger. 

Flere Hyundai modeller leverer

De siste årene har også flere av våre andre modeller levert svært gode resultater i Euro NCAP. Våre modeller i30, kompakt SUV’en KONA, Tucson, Santa Fe og IONIQ er alle biler som har mottatt full femstjerners rating. I tillegg har flere av de nevnte modellen fått internasjonal annerkjennelse når det kommer til design og kjøreegenskaper.

For oss i Hyundai er en slik annerkjennelse svært positive nyheter, men vi stopper ikke der. Vi vil fortsette å strekke oss lengre for å oppnå enda bedre resultater. Man skulle kanskje tro at en bil som går på hydrogen, slipper ut vanndamp istedenfor eksos, og renser luften der den kjører var en umulighet, men vi greide det. Vi setter umulige mål, og gir oss ikke før vi har nådd dem. Med sikkerhet og miljø i førersetet vil vi kjøre videre inn i fremtiden med et ønske om forbedringer for både våre kunder, og andre trafikanter. 

 

Relaterte artikler
Bilnytt

Den beste kvaliteten på markedet – Hyundai i20

Etter evaluering av 8,8 millioner generelle inspeksjoner, kommer i20 ut som bilen i kompaktsegmentet med lavest defektrate. Vi i Hyundai mener disse resultatene bekrefter at vi holder våre løfter for å levere den beste kvaliteten.

Elbil

Hyundai viser elbilen Prophecy

Hyundai Motor Company vil vise fram sitt nye elbilkonsept Prophecy under bilutstillingen i Genève i mars. Den nye modellen er et utstillingsvindu for selskapets nyeste designretning. Elbilkonseptet avdukes 3. mars, og vil være utstilt for publikum helt frem til 15. mars.

Back to top