Gå til innhold

4 gode grunner til å velge IONIQ plug-in hybrid

En bil for deg som vil kjøre miljøvennlig, men som ikke vil tenke på hvor langt du kan kjøre.

  • Publisert: 13.03.18

Hyundai IONIQ har ikke bare blitt kåret til årets bil i Norge, den har også mottatt flere internasjonale priser. Prisene den har høstet har blant annet vært for de tre grønne drivlinjene, stort fokus på sikkerhet og at designet er så lekkert.

Plug-in hybriden passer for deg som ønsker deg en miljøvennlig bil, uten å være redd for hvor langt batteriet kan ta deg. Om du skal bruke bilen til butikken eller til hytta.

Det er flere gode grunner til at du bør velge Hyundai IONIQ plug-in hybrid, her er fire av dem:

1. Ikke tenk på rekkevidde

Hyundai IONIQ kommer i tre modeller, og alle modellene, den elektriske, hybriden og plug-in hybriden, er klasseledende i effektivitet. De er alle tre også langt mer miljøvennlige enn vanlige biler, og det er mulig å kjøpe modell ut i fra hvilket bruksmønster man har.

Kjører du daglige turer på opptil fire-fem mil og en langtur i blant, er plug-in hybriden en drivlinje som passer godt for deg. Da kan du kjøre utslippsfritt på strøm i det daglige, og på langtur har du bensinmotoren der når du går tom for strøm, med forbruk.

Her får du med andre ord det beste av begge verdener – en miljøvennlig bil med null bekymringer for hvor langt du kan kjøre.

2. En bil du kan føle deg trygg i

IONIQ plug-in hybrid er en bil som er fylt til randen av sikkerhetsfunksjoner. Da Euro NCAP, som gir forbrukerinformasjon om bilers sikkerhet, gjennomgikk IONIQ fikk den hele fem stjerner, og anerkjennelse som ”Best in Class” på sikkerhet.

IONIQ plug-in hybrid bremser for deg og korrigerer retning hvis du er på vei ut av filen din. Den advarer deg også om biler i blindsonen, og du er omringet av airbager.

Les mer om sikkerhetsfunksjonene i IONIQ

3. Du har god plass

Bilen er praktisk. Du har god plass til fem personer, og du har også et solid bagasjerom som gir deg plass til alt du måtte trenge.

Du har også smartnavigasjon, oppvarmede speil og ratt, adaptiv cruise control og et rått stereoanlegg.

Det er også mulig å få hengerfeste som til lenge var forbeholdt fossilbiler.

4. En fryd for øyet

Bilen er lekker samtidig som den er miljøvennlig. Hyundai IONIQ har blant annet vunnet den prestisjetunge designprisen, GOOD Design Awards. Dette er en av de eldste og mest prestisjetunge designprisene som deles ut, og juryen er satt sammen av profesjonelle designere, arkitekter, bileksperter og kulturledere.

IONIQ vant prisen fordi bilen bærer preg av vellykket bruk av designfilosofi. Med denne bilen oppfyller Hyundai behovene til en stor og voksende gruppe av kjøpere som trenger en svært effektiv bil, med lave utslipp og som ikke går på kompromiss med krav til aerodynamisk design og kjøreglede.

 

Relaterte artikler
Back to top