Gå til innhold

Fire gode grunner til å velge IONIQ plug-in hybrid

Kjør miljøvennlig, uten å tenke på rekkevidden.

  • Publisert: 13.03.18

Vi i Hyundai er svært stolte over at vårt fokus på miljø, sikkerhet og design har resultert i at IONIQ har blitt kåret til årets bil i Norge, samt dens mottagelse av flere internasjonale priser.

Plug-in hybriden passer perfekt for deg som vil ha en miljøvennlig bil, uten å være redd for hvor langt batteriet rekker. Om du skal bruke bilen til butikken eller til hytta, har vi i Hyundai bilen for deg. Det er flere gode grunner til at du bør velge Hyundai IONIQ plug-in hybrid, og her er fire av dem:

1. Ikke tenk på rekkevidde

For oss i Hyundai er det viktig å dekke alle våre kunders bruksmønstre, og IONIQ kommer da i tre modeller - en elektriske, en hybrid og en plug-in hybrid. Med en klasseledelse innenfor effektivitet, er de også langt mer miljøvennlige enn vanlige biler. 

Kjører du daglige turer på opptil fire-fem mil og en langtur i blant, er plug-in hybriden perfekt for deg. Til daglig kan du kjøre utslippsfritt på strøm, mens bensinmotoren hjelper til på langturene. Med det beste fra begge verdener får du en miljøvennlig bil med null bekymringer for hvor langt du kan kjøre

2. En bil du kan føle deg trygg i

Vi i Hyundai er opptatt av sikkerhet, og IONIQ plug-in hybrid er dermed fylt til randen av sikkerhetsfunksjoner. Blant annet har bilen blindsonevarsler, automatiske bremser, airbags rundt hele bil, samt at den korrigerer retning hvis du er på vei ut av filen din.

Da Euro NCAP, som gir forbrukerinformasjon om bilers sikkerhet, gjennomgikk IONIQ fikk den hele fem stjerner, og anerkjennelse som ”Best in Class” på sikkerhet.

Les mer om sikkerhetsfunksjonene i IONIQ.

3. Du har god plass

Med god plass til fem personer og et solid og romslig bagasjerom, er IONIQ er meget praktisk bil. Vi i Hyundai ønsker å skape en behagelig kjøreopplevelse, og bilen er også utstyrt med smartnavigasjon, oppvarmede speil og ratt, adaptiv cruise control og et rått stereoanlegg.

Det er også mulig å få hengerfeste som til lenge var forbeholdt fossilbiler.

4. En fryd for øyet

For oss i Hyundai er det viktig at bilen har et fint design samtidig som den er miljøvennlig. IONIQ har blant annet vunnet en av de eldste og mest prestisjetunge designprisene som deles ut, GOOD Design Awards. Med en kompetent jury satt sammen av profesjonelle designere, arkitekter, bileksperter og kulturledere, er vi svært stolte over å ha blitt tildelt denne prisen.

Med IONIQ oppfyller vi i Hyundai behovene til en stor og voksende gruppe av kjøpere som trenger en svært effektiv bil, med lave utslipp og som ikke går på kompromiss med krav til aerodynamisk design og kjøreglede.

 

Bestill prøvekjøring

Be om et tilbud

Relaterte artikler
Hyundai viser sine SUV-er; Santa Fe, Tucson og Kona. Tips og råd

5 grunner til hvorfor din neste bil burde være en SUV

Sport Utility Vehicles, også kjent som SUV, har både utseendet og tilbehøret til et røft terrengkjøretøy. I dag har derimot den mer moderne versjonen byttet beite og er nå å se i de mer urbane områdene og ikke bare på humpete landeveier. Hvorfor har SUV fått denne appellen i markedet?

Mørkegrå Kona Electric med tilhenger. Tips og råd

Så mye kan du laste med Kona Electric

Lurer du på hvor mye tilhengervekt Kona Electric er godkjent for å frakte? Her finner du all informasjon du trenger før du benytter deg av tilhengeren med din nye elbil.

Tips og råd

Vårklar bil med vask og polering

Det er på tide å vaske vinteren av bilen, og gi bilen en velfortjent vårpuss. NAF anbefaler bileiere å sette av litt tid for å gjøre bilen klar for vår- og sommerhalvåret. Har du allerede skiftet hjul i påsken, kan det likevel være nyttig å lese gjennom tipsene nedenfor.

Back to top