Gå til innhold

Bli en Hyundai Fair Play-ambassadør under årets Norway Cup

Hyundai er i 2019 stolt hovedsponsor av Norway Cup. Vi inviterer alle lag som skal eller har tenkt å delta på årets turnering, til å melde sin interesse om ønske å bli Hyundai Fair Play-ambassadører under turneringen. Dere vil da ha muligheten til å bli «Årets Hyundai Fair Play-ambassadørlag», og vinne et VIP-opphold under Norway Cup. Vinnerne vil være ett jente- og ett guttelag.

 • Publisert: 22.03.19

– Vi heier på ungdom og Fair Play. Derfor støtter vi fotballens arbeid for Fair Play - både på og utenfor banen. Som offisiell partner av Norway Cup ønsker vi å være med på å engasjere de små stjernene på banen, og bidra til å øke fokuset rundt rettferdig behandling både på og utenfor fotballbanen. Via et fokus på Fair Play vil spillerne og støtteapparatet fremme sunne verdier og god folkeskikk. De vil umiddelbart bli oppmerksomme på hvordan de oppfører seg, hvilke regler de ønsker å følge og hvordan de viser respekt for hverandre. Ved å være tilstede på årets Norway Cup, vil vi hedre lag som har trykket Fair Play til sitt bryst. I tillegg håper vi å være med på å engasjere flere lag til å løfte frem dette viktige verdigrunnlaget.

Christian Stenbo - markedsjef i Hyundai Norge
Fremtiden ligger i de unges hender, så vi må legge til rette for et godt verdigrunnlag hos de som kommer etter oss. Christian Stenbo - markedsjef i Hyundai Norge

Hva kjennetegner en «Hyundai Fair Play-Ambassadør»?

For å klassifiseres som en Fair Play ambassadør plikter deltakerne seg til å følge følgende Fair Play-kriterier:

 • Vis respekt for treneren, dommeren og spillets regler
 • Vis respekt for laget og lagkameratene dine
 • Vis respekt for dine motspillere
 • Ikke vær med på mobbing, rasisme eller annen dårlig oppførsel
 • Tap og vinn med samme sinn
 • Bidra til at Norway Cup blir et mer miljøvennlig arrangement ved å sortere ditt avfall og holde sletta ren

 

Meld deg på her. Alle lag får tilsendt et bevis på engasjementet for Fair Play.

 

Premier

Premie 1. Fra de påmeldte lagene som har bekreftet at de vil følge Fair Play-kriteriene vil det trekkes ut 9 lag til en finalerunde. Alle disse 9 lagene får påmeldingsavgiften for turneringen dekket av Hyundai. Disse lagene forplikter seg til å følge Fair Play-kriteriene og representanter fra Hyundai vil følge disse lagene under turneringen. 

Premie 2. Fra de 9 lagene vil det bli kåret to vinnerlag (ett jente- og ett guttelag), som vil få en VIP-pakke under Norway Cup dekket av Hyundai. Disse to lagene velges ut av en jury bestående av representanter fra Hyundai og Norway Cup.

VIP-1-395.jpg

VIP-pakken inkluderer:

 • Påmeldingsavgiften dekket
 • Overnatting på hotell (H-kort rettigheter)
 • Egen transport under turneringen
 • Egen bekledning
 • Overraskelser under turneringen

VIP-2-395.jpg

Frister:

Innen 30. april: Innsendelse av påmeldingsskjema
3. mai: 9 lag blir trukket ut fra de påmeldte lagene og får dekket påmeldingsavgiften
3. juni: Vinnerne av VIP-pakken publiseres

Antall spillere/ledere pr lag: Inntil 20 stk (11-er fotball) – Inntill 16 stk (7-er fotball)

Konkurranseperioden for å melde seg på konkurransen om vinne VIP-pakken under årets turnering er 1. april til 30. april 2019. Etter denne datoen kan lag fremdeles melde seg som Fair Play-ambassadører og være med i konkurransen om å vinne årets Fair Play-pris under turneringen i 2019.

Alle lag som ønsker å delta i konkurransen må registrere opplysningene som blir etterspurt ved påmelding. Personopplysninger om deltakerne blir registrert for å administrere konkurransen og kontakte deltakerne. De må også sette seg inn i konkurranseregler og samtykke til disse.

Vinnerne av gratis påmelding og VIP-pakken vil bli valgt ut av Hyundai og Norway Cup, og vil bli kontaktet direkte. Som vinner av konkurransene må man også samtykke til at Hyundai Motor Norway og Norway Cup kan publisere bilder, film, intervjuer mm av lagene på egne og kjøpte sosiale medier under turneringen. Skulle et slikt samtykke ikke bli gitt kan Hyundai Motor Norway gi prisen videre til et annet lag. 

Deltakelse i opplevelsespremiene gjøres på deltakerens egen risiko. Deltakerne er selv ansvarlige for evt. skader/tap de måtte lide, og de kan ikke holde Hyundai Motor Norway eller Norway Cup erstatningspliktige. Det anbefales å tegne reiseforsikring. Hyundai Motor Norway og Norway Cup dekker ikke kostnader relatert til premiene utover det som er annonsert. Det er ingen kjøpeplikt for å delta i konkurransen.

Kontaktpersonen som oppgis ved påmelding må være fylt 18 år ved påmeldingstidspunktet.

Premien er personlig og kan ikke omsettes.

 

Meld deg på her. Alle lag får tilsendt et bevis på engasjementet for Fair Play.

 

Lykke til i turneringen!

 

Relaterte artikler
Annet

Skjebnekamp for Norge i VM

Mandag kveld er det duket for Norges kanskje viktigste kamp så langt i VM. På Kontraskjæret i Oslo kan du, på storskjerm fra Frankrike, se fotballjentene møte Sør-Korea til en avgjørende kamp som potensielt kan føre dem straka vegen til sluttspillet. 

Annet

På tur med Hyundai – Nordkapp

Vi nådde målet! I vår KONA electric har vi lagt bak oss etappen Oslo-Nordkapp og på veien har vi fått oppleve førsteklasses norsk natur. Nå har vi kommet til veis ende på dette eventyret, nemlig Nordkapp. Takk for turen. Med #påturmedhyundai ønsker vi å dele opplevelsene våre fra veien, og håper du vil være med på å gjøre det samme!

Back to top