Gå til innhold

Enorm interesse for KONA - prøvekjør bensinmodellen nå

Hyundai KONA electric kommer til Norge til sommeren, men allerede nå kan du besøke din lokale forhandler for å prøvekjøre bensinmodellen.

  • Endret: 18.12.17

Det har vært stor oppmerksomhet rundt Hyundais nye modell KONA electric, og allerede et halvår før bilen er på norsk jord har over 12 000 meldt sin interesse for den.

– Vi har aldri opplevd lignende tall før i Hyundais historie i Norge. Det er rett og slett helt ellevilt hvordan bilen blir mottatt. Det er få andre biler som har fått så stor oppmerksomhet i Norge som det KONA electric har fått, sier Øyvind Knudsen, produktsjef i Hyundai Norge.

Bensinmodellen allerede i landet

Mange har derfor ytret ønske om å få prøvekjøre den nye Hyundai-modellen. Bensinutgaven er allerede på norsk jord, og dermed kan man få et godt inntrykk ved å besøke en Hyundai-forhandler.

– Vi forventer at elbilen kommer til Norge i juni, men har du lyst til å se hvordan bilen ser ut, og ikke minst prøvekjøre den, kan du besøke en av våre forhandlere. Bensinmodellen vil gi deg et godt inntrykk av hvordan bilen blir, sier han.

Finn din nærmeste forhandler her

Forskjellene på el- og bensinmodellen kommer ikke til å være store når det gjelder utstyr, funksjonalitet og utseende.

– Det aller meste kommer til å være likt på el- som på bensinmodellen. Det vil nok bli noen oppgraderinger, men samtidig være den samme gode bilen.

Mange fordeler, rekkevidde på over 500 km en av dem

For helt nye KONA er en kompakt SUV med moderne design, avanserte funksjoner, gode tilkoblingsmuligheter og den nyeste sikkerhetsteknologien. Når el-modellen kommer til sommeren vil den komme i to elektriske utgaver med batteripakker på om lag 43 kW og 64,2 kWh. Den største batteripakken har en oppgitt rekkevidde på over 500 kilometer (NEDC), noe som sender Hyundai KONA electric opp i tetsjiktet.

– Rekkevidden er jo en av de store fordelene til KONA, og det mange setter høyest når de skal kjøpe elbil. I tillegg vil batteriet være plassert under kupeen, og dermed vil man kunne få den samme gode plassen som i bensinmodellen.

Hyundai KONA Q & A

Registrer deg gratis

Dersom du ble nysgjerrig på nye KONA electric by Hyundai, kan du registrere deg som potensiell kjøper - helt kostnadsfritt - på www.kona.no

Relaterte artikler
Bilnytt

Auto Zeitung har kåret Hyundai i20 til Årets Bil

Hyundais 2. generasjon i20 har fått strålende anmeldelser fra sjåfører verden over. Nå har bilen utkonkurrert rivalene i B-segmentet og blitt kåret til Årets Bil av det tyske bilmagasinet Auto Zeitung.

Bilnytt

Hyundai lanserer IONIQ plug-in

Hyundais miljøbilkonsept IONIQ vant Årets Bil 2017. El- og hybridmodellen har allerede etablert seg i markedet, og nå kommer ladehybriden til konkurransedyktige 288 900 kroner.

Bilnytt

Geneve 2018: Elektrisk mobilitet fra Hyundai

Hyundai viser en rekke nyheter på Geneva Motor Show 2018 - deriblant en helt ny konseptbil. I tillegg er det duket for verdenspremiere for helt nye KONA electric og fjerde generasjon av den store SUVen Santa Fe. Neste generasjons hydrogenbil NEXO får sin europeiske premiere.

Back to top