Gå til innhold

Elbiler for alle

Hyundai sin posisjon i bilmarkedet gjør det mulig for oss å endre dagens bilvaner i miljøets favør. At GreenFleet har utmerket oss som årets elbilprodusent bekrefter at vi er på rett vei med våre ambisjoner.

  • Publisert: 07.12.18

Miljøvennlige alternativer, som det foretrukne alternativet 

Som bilprodusent vet vi i Hyundai hvor viktig en kraftig reduksjon i transportutslipp er for miljøet. I de alle fleste av våre hverdagslige gjøremål må endringer skje, og nye vaner skapes for å sammen nå de satte klimamålene. Derfor har det vært, og er en viktig for oss, å produsere miljøvennlige biler som vil appellere like sterkt til massemarkedet som biler med fossilt brennstoff gjør. For en reise og utvikling det har vært, og for en fantastisk respons vi har fått. NAF Motor kåret vår IONIQ electric til årets beste bilkjøp i 2017, og det allmenne markedet har tatt imot vår KONA electric over all forventning.  

GreenFleet Awards / Årets elbilprodusent 

Vi i Hyundai har i det siste gjennomgått en historisk periode, og virkelig fått bekreftelse på at vi er på rett vei. Ikke bare våre biler har mottatt mange priser for design, innovasjon og sikkerhet, men Hyundai har også blitt anerkjent som årets brand, årets produsent og nå årets elbilprodusent. 

Det var den Australske miljøorganisasjonen GreenFleet som valgte å gi denne tittelen til Hyundai i 2018 på grunn av topp kvalitet på våre miljøvennlige alternativer, og responsen de har mottatt fra massemarkedet.  

 

Hyundai is making electric mobility accessible to the masses with its IONIQ and KONA models. They are attractive, safe, affordable, practical, and crucially, offer excellent range, with the KONA capable of 300 miles and IONIQ 173 miles. For this reason, they are the worthy winner of our EV Manufacturer of the Year Award.

Angela Pisanu, GreenFleet Editor

Vi gir oss aldri 

Vi i Hyundai har lenge vært i førersetet på miljø, og nå har vi både internasjonale annerkjennelser og markedet med oss på turen. En spennende tid kommer oss i møte, og vi gleder oss til å fortsette ned denne veien. For oss er det viktig å ha et mangfoldig tilbud av ulike miljøteknologier for å gjøre det enklere for folk flest å velge miljøvennlig. Derfor er planen å lansere mange miljøvennlige bilmodeller innen 2025, så dette er bare begynnelsen.  

 

Relaterte artikler
Elbil

Det føles bra å gi noe til miljøet

Vi har lenge fulgt friidrettstalentet Karsten Warholm og hans trener Leif Olav Alnes. Nylig skiftet de ut sine modeller fra Hyundai med fossilt drivstoff, med topp moderne Hyundai KONA electric og Hyundai IONIQ electric. Begge opplever at overgangen fra fossilt brennstoff til elbil har vært helt problemfritt.

Elbil

Dette koster helt nye Hyundai KONA electric

Vi i Hyundai Motor Norway har opplevd tidenes interesse for en ny bilmodell med helt nye KONA electric. Allerede i mars måtte interessentlisten stenges etter å ha passert 20 000 personer. Nå er prisene klare, og de blir svært konkurransedyktige.

Back to top