Gå til innhold

Nyhet! Tilhengerfeste for KONA Electric og lastekrok for IONIQ Electric

Vi lanserer nå tilhengerfeste for elbilene Kona Electric og lastekrok for IONIQ Electric. Dette er høyt etterspurt ekstrautstyr som er tilgjengelig for alle som eier en Kona eller IONIQ.

  • Publisert: 05.03.20

Våre populære elbilmodeller får nå nytt utstyr i form av tilhengerfeste* for Kona Electric og lastekrok** for IONIQ Electric. Dermed kan du som eier en Kona Electric kjøre en tilhenger* med aktuell totalvekt på maksimalt 300 kg og som eier av en IONIQ Electric frakte med deg vertikal last, for eksempel sykler.

 


Lurer du på hva du har lov å trekke med din bil, anbefaler vi deg å bruke tilhengerkalkulatoren til Statens Vegvesen. 

Enda mer attraktive

Kona Electric og IONIQ Electric er allerede to av de beste elbilene på markedet. Med tilhengerfeste/lastekrok på utstyrslisten vil bilene være praktiske alternativer for enda flere kjøpere.

 

Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai
At vi nå kan tilby tilhengerfeste og lastekrok på våre populære elbiler er veldig gode nyheter for våre kunder. Dette er utstyr som har vært etterspurt lenge, og som vi har jobbet i lengre tid med å få på plass. Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai

– Dette bidrar til å gjøre både Kona og IONIQ til enda mer attraktive biler i markedet, og vi mener dette er utstyr som gjør at våre allerede populære elbiler blir aktuelle for en stadig større kundegruppe.

Les-mer-om-lastekroken.png


For IONIQ Electric tilbys en lastekrok som har tillatt 65 kg vertikal last. Det gjør at du også på denne modellen kan laste et sykkelstativ eller annet ekstrautstyr som er kompatibelt.

Les-mer-om-lastekroken-IONIQ.png

 

Bestill hos forhandler

Tilhengerfeste for Kona Electric er tilgjengelig for modeller produsert fra mars 2020, produsert på fabrikken i Tsjekkia. Eier du allerede en Kona Electric kan du montere en lastekrok** som er beregnet for 100 kg vertikal last. Dette gjør at du eksempelvis kan frakte sykler på et sykkelstativ, eller få enda mer plass til bagasje med en lasteboks. Kona Electric er allerede godkjent for bruk av takboks og taklast.

Lastekrok er tilgjengelig for alle utgaver av IONIQ Electric, og kan monteres tilbakevirkende på alle IONIQ Electric. Det betyr at det ikke bare er nye kunder som nyter godt av det nye utstyret.

Utstyret kan bestilles og monteres hos autoriserte Hyundai-forhandlere i Norge med umiddelbar virkning.

Se hvordan lastekroken fungerer i det daglige

Finn din nærmeste forhandler

Vil du bli kontaktet?

*Kona Electric: Tilhengerfestet for Kona Electric er godkjent for en aktuell totalvekt på maksimalt 300 kg. NB! 300 kg hengervekt er kun godkjent for biler produsert fra mars 2020, produsert på fabrikken i Tsjekkia. Tidligere modeller han få ettermontert en lastekrok beregnet for inntil 100 kg vertikal last.
**IONIQ Electric: Lastekroken er beregnet for inntil 65 kg vertikal last. Lastekrok er ikke godkjent for å trekke tilhenger. Kona Electric: Lastekroken er beregnet for inntil 100 kg vertikal last. Lastekrok er ikke godkjent for å trekke tilhenger.
Kona Electric og IONIQ Electric skiltplater er brukt for å illustrerer modell. Når bilen er i trafikk, husk at veitrafikkloven gjelder; Skal du kjøre med sykkelstativ hvor skiltet på bilen dekkes, må registreringsnummeret være godt synlig på annen måte.

Relaterte artikler
Mørkegrå Kona Electric med tilhenger. Tips og råd

Så mye kan du laste med Kona Electric

Lurer du på hvor mye tilhengervekt Kona Electric er godkjent for å frakte? Her finner du all informasjon du trenger før du benytter deg av tilhengeren med din nye elbil.

Back to top